Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popadłam w depresje

BRALAM TABLETKI i wpadłam! Mój facet nie chcę....

Polecane posty

Gość popadłam w depresje

mnie znać. Powiedzial, ze zagralam nie fer i po prostu odszedł ode mnie. Ani razu nie zapomnialam tabletki, ani razu! Bralam zawsze tak jak mialam brac. Zdarzylo mi sie raz zwymiotowac przy braniu tabletek, moze wtedy przez to nie bylam zabezpieczona, nie wiem. Rzucil mnie, mysle o usunięciu:(:(:(:(:(:(:(:(:( Co mam teraz robic? Bylismy ze sobą 4 lata.

Gość odezwij sie do mnie
chyba usunąc ale JEGO ZE SWOJEGO ŻYCIAAAAAAA!!! co Ty chcesz po prostu usunąc dziecko, z nadzieją, że może wróci skoro Cię olał przez ciążę?? jesteś chora 🖐️

Gość popadłam w depresje
Nie chce usunąć, ale teraz popadłam w depresje i nie wiem jak dalej żyć. Marzylam o dziecku z nim, a jak wyszlo? Oskarża mnie o jakieś głupoty, że specjalnie to zrobilam:(:(:(:(:(:(:( Nigdy bym tego nie zrobiła.

Gość widac ten chlopczyk
tzn.Twój facet nie wie,ze nie ma 100% antykoncepcji..Dobrze mu było,a teraz niewygodnie..Ech..dzieciuch

koniecznie powiem mu , żeby poczytał kafeterię wtedy- pacan jeden- zrozumie, że tabletki antykoncepcyjne są najmniej skutecznym sposobem zabezpieczenia przed ciążą tu 99% ciąż to wpadki przy braniu tabletek anty!

Gość odezwij sie do mnie
widac, że to jeszcze dziecko..ale mi sie wydaje, ze on przemysli to, oswoi się z tym i będzie błagał abyś wróciła, ale zastanów się czy po takim zachwaniu warto

Gość taką wpadką
jest również ike :D

dowiedzialas sie wreszcie jaki z niego dupek...szkoda ze w tak brutlany sposób. Bzykać to chciał, a odpowiedzialnosci zadnej. Dzieciak

Gość popadłam w depresje
Ufałam mu bezgranicznie, jemu było wygodnie, gdy brałam tabletki. Teraz po prostu mnie rzucił, bo to BYłO SPECJALNIE. Tyle wspólnego zycia, wszystkiego. I odtrąca mnie jak byle smiecia:(:(:(:( Lepiej by było po prostu gdyby skończył w smietniku ,a nie we mnie. Czuje sie jak smiec, jak nikt:(:(:(:( Jak facet moze sie tak zachować. Przeciez to nie z mojej winy. Tak chcialam miec z nim dziecko.

Gość sensikueee
jakie tabletki brałas jesli moge zapytac , nazwe ?|?|?|?

Gość popadłam w depresje
Nie chce od niego ani grosza, poradze sobie. Moze boi sie wlasnie tego, że bedzie musiał placic alimenty. To dorosly facet, a jak sie zachował:(:(:(:(

Gość popadłam w depresje
Diane

Pewnie ze sobie poradzisz ale niech gnoj poczuje sie do jakiejkolwiek odpowiedzialnosci, skoro nie chce byc z Toba i wychowywac razem dziecka to co jego rola ograniczyla sie do spuszczenia sie? Co za kretyn.

Gość przy braniu tabletek anty
NIE WOLNO PIĆ ANI PALIĆ. bo to osłabia ich skuteczność. już wiedzę jak sobie laski darują chlanie

Gość popadłam w depresje
Ja nie piję, popalam fakt, ale to jeden papieros na dwa dni. Teraz nie palę w ogóle. Wiem, ze powinien się poczuc, ale ja naprawde nie chce miec z nim nic wspolnego. Kiedys mowil, ze biorac tabletki to nigdy zadna kobieta nie wkreci faceta w ciaze, bo sie nie da. I zarzuca mi, ze zrobilam to specjalnie. Nie wiem co mam robic, zarzuca mi cos okropnego i to mnie boli najbardziej. Dziecko nie jest niczemu winne i samo na świat się nie pchało. Nie mogę sobie wyobrazic jak facet moze tak postapic. Na pewno nie jestem jedyną, ktora cos takiego przezywa.

Gość laryyySA
Kochana, kawał śmiecia to jest z niego, nie z Ciebie, nie myśl o usunięciu ,bo to cząstka Ciebie ... Dasz radę zobaczysz Muszę Cię zmartwić,ale najwęcej wpadek jest po Diane :(

Gość tak się kończy seks bez
zobowiązań.

Gość jasne janse
diane to nie srodki anty..to na cere...i inne pierdoły. wiele kobiet manipuluje tabletkami. Biora ale nie biorą. Znam jedną co naokooło mówiła, ze starają się o dziecko juz 3 miesiąc a ona nie zachodzi:D a jemu mówiła ze bierze diane:D i zaszła...pokazała mu usg z 2 mies w ciązy..a factwoi oczy wyszły... marny z nich związek...ciągle się kłocą biją..

Gość popadłam w depresje
Ale ja nie mam po co manipulować, lekarz przepisał mi takie tabletki antykoncepcyjne. Nigdy nie miałam zamiaru oszukać faceta. Widocznie macie rację mówiąc, że te tabletki są słabe, ale skąd ja mogłam wiedzieć:(:(:(:(

15.05.2010] 14:24 [zgłoś do usunięcia] przy braniu tabletek anty NIE WOLNO PIĆ ANI PALIĆ. bo to osłabia ich skuteczność . już wiedzę jak sobie laski darują chlanie hm... ja pije i pale trawę i jakoś nie wpadłam

4 lata ze sobą to już nie jest wpadka.....poza tym ten Twój facet to kawał męskiej cipy , a nie mężczyzna ....nie usuwaj za żadne skarby swojego dziecka , bo usuniesz życie w sobie.....poradzisz sobie bez frajera...powodzenia....:)

Gość i bardzo dobrze facet zrobił
że ciebie głupi nieuku puścił w trąbę. Jest 25 rodzajów tabletek anty i każda kobieta może sobie odpowiednie dopasować. Chciałaś złapać go na bachora, ale się przeliczyłaś i teraz wielkie płacze i trucie dupy, bo facet taki =sraki, ty jesteś walnięta w łeb.....

Gość popadłam w depresje
No wlasnie najgorsze jest to, że ktoś widzi we mnie tą złą, bo mogłam wybrać inne tabletki. Przecież po to byłam u lekarza, żeby mi dopasował, jak mogłam sama sobie dopasować?? Usunąć nie usunę, bo jednak ciesze się w głebi siebie z tego dziecka.

ja cie ne winie za wpadkę a i nie twierdze że złapałaś na dziecko moze te wymioty obniżyły skuteczność zresztą stało się a facet okazał sie gnojem nieodpowiedzialnym

Gość popadłam w depresje
myszka innego wyjscia nie ma, bo bralam tabletki normalnie.

Gość a ja sobie
a ile lat ma ten dorosły dzieciak??

nie daj sobie wmówić , ze jesteś zła lub winna....nosisz w sobie dziecko i jesteś skarbem dla niego....musisz nabrać pewności siebie i być z tego dumna ...:)

Gość popadłam w depresje
Ma 32 lata. Ja jestem 7 lat młodsza. Nie dam sobie wmówić nigdy. Tylko to uczucie.... czuje sie jak smieć:(:(:(:(