Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Che-colada

Przygotowania do lata

Polecane posty

Gość Che-colada

Wiem ze takich topikow jest juz milion ale do tych zaawansowanych jest sie ciezko wbic,wiec zakladam nowy. Zapraszam wszystkie Panie ktore mowia sobie dosyc i pragna cos zmienic w swoim zyciu,wygladzie,itd. Patrzac dzis w lustro zauwazylam jak bardzo sie przez ostatni okres zaniedbalam,przybylo tu i tam, stracilam motywacje i ogolnie nic mi sie nie chce,jednak nie mozna tak cale zycie wegetowac dlatego postanowilam to zmienic. Zeby nie bylo zaczynam od jutra(bo lepiej zaczyna mi sie od rana :P) A oto moje postanowienia: 1. Koniec ze slodyczami,smieciowym jedzeniem,itd- odzywianie racjonalne 2.Zaczynam dbac o swoje cialo zeby sie ladnie prezentowalo latem 3.Codziennie pije herbatke z bratka dla oczyszczenia organizmu i poprawy cery 4.Nadrabiam zaleglosci filmowe i ksiazkowe Moj cel nr 1 to zrzucenie 5 kg do konca czerwca! Ktos chetny do walki razem ze mna?

Gość anonimowoooo
powiem ci coś w tajemnicy: jak zwykle gówno ci z tego wyjdzie i za 2 tygodnie znów założysz podobny temat :D

Ad1. A dlaczego wybieralas jedzenie z kosza na smieci? Ad2. No tak, to wiosna, jesienia i zima nie musi sie ladnie prezentowac? Ad3. A co daje herbatka z siorki? Ad4. yyy ... w sensie, ze filmy i ksiazki o dietach? Wlasnie z Toba zawalczylem. Just 4 fun ;)

Borsuk Morski ale jestes dowcipny :P Ad1.Bo z dodatkiem zarazkow lepiej smakuje :D Ad2.Jesienia i zima to nosze grube swetrzyska i nie widac tego co jest pod spodem :P Ad3.Z siorki to nie wiem bo nie stosowalam :P Ad4.Proszę Cię.... ;O :P

Gość jestem z tobą:)
ale za cholerę nie rozumiem po co ci to nadrabianie zaległości w nieobejrzanych filmach.... oglądając filmy znowu bedziesz siedzieć a tyłek ci bedzie rósł jeszcze bardziej :o

Moze chodzi o to, ze tylek ma urosnac, a zleciec ma z czego innego ;) Che-co ... a masz w ogole jakis plan? Jak przestaniesz jesc slodycze ... to pozniej sie na nie rzucisz. Lepiej ogranicz :)

ja myślę o jakiejś operacji plastycznej :P to dopiero bedzie zmiana :D

cherbatkę z bratka odradzam robi zgagę a gówno tam czyści. Na syfki polecam dobrego dermatologa. Powodzenia ja spadam .

a ja tam siedze wieczorkami z chlopakiem przy filmach;p;p;p;p;p;p i jakos mi sie nic zlego nie dzieje, bo nie podjadam "seansow" orzeszkami:P:P:) LOL A teraz na topie u nas znów "odwróceni" z uwagi na smierc Macieja Kozłowskiego genialnego aktora, który fenomenalnie zagrał rolę szybkiego:)

wow kozłowski nie żyje ??... nic nie słyszłam a co mu się stało ?

Gość miał zapalenie wątroby

:(

Plan taki zeby ograniczyc smieciuchy :) a jesc wiecej warzyw i owocow z przewaga tego 1-szego. Oczywiscie raz w tygodniu dzien dziecka-co by nie zwariowac. Do tego bieganie narazie amatorsko+ cwiczenia. Wlasnie tylek ma schudnac-chociaz zawsze jest tak ze chudnie gora a nie dol :(

Odnosnie filmow to mam spore zaleglosci ktore chcialabym nadrobic tak po prostu-dla wlasnej satysfakcji :P

to ładnie :)

Gość straszny leniuszek
Ambitny plan, trzymam kciuki:) Ja niestety z takimi postanowieniami długo nie wytrzymuję. Gdy widzę pierwsze efekty już jestem zadowolona i odpuszczam sobie. Jeżeli chcesz poczytać ciekawe artykuły o odchudzaniu i zdrowym odżywianiu to zapraszam na stronę http://www.klubdobrejenergii.pl w przerwie między filmem a inna książką :)