Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie i tu zgarne ochrzan

czy musze kłamac zeby nie posądzono mnie ze sie chwale

Polecane posty

jak mówie GDY KTOS PYTA co potrafi moja 1,5 roczna córa to od razu widze te spojrzenia ,a czasami głupie docinki oczywiscie ze nie potarfi całego alfabetu ;) ale ma baaardzo bogate słownictwo i juz siusia do nocnika itp itd skąd ta zawisc? zazdrośc u innych matek ? przeciez to nie jest powiedziane ze moja bedzie 'taka do przodu' całe zycie teraz sie fenomenalnie rozwija - iwszystko robi o wiele szybciej niz przecietne inne dziecko ..i ja mam sie tego wstydzic ......

mój starszy synek tez sie tak szybko rozwijał. W wieku dwóch lat miał zwyczaj zasiadać w bujanym fotelu, przypalał fajke pykając zachlannie dym i czytał Freuda zakręcając sumiastego wąsa

a kogo to obchodzi??? Jakos nikt nic ni pisze. Cos sie przeliczylas z ta zazdroscia.:D

juz są wpisy ...a moje dziecko ..kpiące :) o czy to świadczy ? a dwa -inaczej na kafe,sory a inaczej w 4 oczy to p oco ktos pyta --czy twoja siusia /mówi ..... chyba czeka az powiem -ze mała lezy jak kłoda i ani me ani be ani kukuryku by dowartosciowac własne dziecko

o nastepna zawista aaa to ty jagódka posmiewisko kafe :D okej wybaczam

ale czego ci ammy zazdroscic??? piszesz jak gdybys uciekla z psychiatryka. Czekalas na to zeby ci ludzie pisali ze to nie prawda ze masz zdolne dziecko ... a tu ZONK nikt sie nie odzywa :D Schowaj sie bo zalosna jestes. Nie wchodze tu wiecej bo widac ze nawiedzona jakas jestes. :O

mój synek jak miał 3 latka to już ruchał koze

Gość nie ty ze
swoim synkiem MODELEM :d Żałosna nie byłaś ? jakoś schowałas fote Bartusia hehe

Gość hahahahahahhaha
właśnie wyszła słoma z butów jagody i jest kultura osobista oraz umiejętność dyskutowania! żal...

"hahahahahahhaha właśnie wyszła słoma z butów jagody i jest kultura osobista oraz umiejętność dyskutowania! żal..." Gdzie Ty widzisz u mnei slome z butow? Laska nawija jakies farmnazony , pisze jak pojebana i chce Bog wie czego. Napisalm co mysle . '

Gość hahahahhahahahhahaha
no te Twoje bluzgi, wiejskie zachowanie, brak zrozumienia dla innych! przestań już wiesz? bo nudna się robisz, czemu wszystkim ubliżasz?

Gość naczg
zalosna jestes jagódko:)

Gość mama rocznego synka
nie rozumiem zachwytu bo nie ma się czym chwalić. Moja córka majać 2 lata sama jadła, już dawno w pampkach nie chodziła.Poszła z 3 latkami do przedszkola

Gość prwawdziwa mamusia cycusia :]
oj autorko oj, sama szukasz krytyki,'' oj bo moja corka robi wiecej niz jej rowiesnicy'' nie lubie takich mamusiek ktore uwazaja swoje dzieci za najlepsze, najmadrzejsze itd... to nie zazdrosc ludzi tylko niechcec do ciebie moja droga, nikt nie lubi jak ktos uwaza ze jego dziecko jest gorsze, wiadomo ze kazdy maluch inaczej sie rozwija i nie ma co sie podniecac :) pozdrawiam!

Gość buhahahahaha
jagódka z duzym cycusiem , :D

każda mama chce sie pochwalić swoim dzieckiem gdy ono jest nadprzeciętne :) przecież to normalne, po co te obelgi? ja jak gdzieś pisałam, że moja córka w wieku 2 lat umiała bezbłędnie powtórzyć usłyszaną melodię czy liczyła po angielsku do 10 i umiała rozpoznać każdą literę z alfabetu to słyszałam, że odbieram jej dzieciństwo bo za wcześnie ją uczę...:O a ona po prostu te umiejętności zdobywała podczas zabawy;)

Gość mi tam zwisa co umie Twoje
dziecko, czy jakiekolwiek inne dzieci. Kto by o to pytal. Zmyslasz cos albo przesadzasz albo Ci sie wydaje, ze pytaja. A jak sama rozpowiadasz na lewo i prawo to tak, to podpada pod chwalenie sie. Podniecajcie sie tym w rodzinie, wsod bliskich. Innych osob to nie dotyczy i nie interesuje! ;)

dla kazdej mamy jej dziecko jest naj naj... Wiec takim gadaniem nic nie osoagasz, tylko wlasnie ludzie Cie biora za chwalipiete ;)

Aha i zebu nie bylo, nie jestem zadrosna. Nie moge byc nawet, bo nie mam dzieci ;) Ale mam psa. I on jest dla mnie naj. Wiec jak ktos mi mowi co robi jego pies to oczywiscie slucham z ciekawoscia, a jakze ;) Ale i tak moj jest dla mnie naj :D Wiec jak mozna mowic o zazdrosci, skoro cokolwiek by ktos nie powiedzial o swoim pupilu to i tak moj jest naj? :D

Gość a jak dla mnie to
autorko przesadzasz, chyba ze znow tu piszesz aby sie pochwalic to inna sprawa. a Jagody sie nie czepiajta bo tym razem nie widze w jej poscie nic zlosliwego ;/ przesadzacie. Nic juz nawet mądrego ta babka napisac nie moze bo juz po niej jedziecie? nawet jak sie z nia zgadzacie? ;/

Zeby nie bylo, to domyslalm sie ze jak sie ma dziecko to sie chce calemu swiatu wykrzyczec swoja radosc, opowiadac non stop co to za cud sie stal, jakie sie ma wspaniale dziecko, wszystko umie itd... Troche powsciagliwosci by sie przydalo ale trudno. Nie mowie, ze to jest zle. Mowie tylko ze chyba ostatnie o czym mysla wtedy inne mamy to zazdrosc. Bo jak juz wspomnialam dla kazdej matki (takiej normalnej) jej dziecko jest naj ;) A w takiej sytuacji nie ma miejsca na zazdrosc ;)

ale co nas to obchodzi? To nie topik o jagodzie czy innych borowkach ;) Tylko o chwaleniu sie swoimi dziecmi ;)

Gość a jak dla mnie to
kurwa nie pisze ze ja miluje ale w kilku jej wypowiedziach widac ze ma babka jaja ;/ a wy juz z gory na nia wista bo Jagoda