Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobodbddjjdsjgjdisgjig

odchodze z pracy

Polecane posty

Mam zamiar odejsc z pracy dostaje 1000zł nie mam umowy wiec wiele osob napisze ze moge odejsc z dnia na dzien ale chce byc ferr Szef odkad sie dowedzial ze chce odejsc (pod koniec czerwca) zupelnie zmienil swoje zachowanie atmosfera w pracy jest krótko mowiac do dupy. Jak nie zwariowac?

Gość ma przyjemność z pracy hehe
jak nie zwariować? a co za różnica, skoro i tak odchodzisz :D

ale jakos trzeba ze soba pracowac przez miesiac:/

olej to! a nie możesz wcześniej rzucić? słuchaj, skoro i tak wiesz, że odejdziesz, to nie powinnaś się zbytnio emocjonalnie angażować...

Gość no skoro nie masz
umowy to nic nie mów tylko powiedz ostatniego dnia a najlepiej po wypłacie że już nie przyjdziesz i tyle, ja tez mam zamiar odejść z pracy ale nie wiem jak to zrobić, bo kurde głupio mi trochę

@ no skoro nie masz dlaczego ci głupio?

bo chce byc ferr i dac pracowawcy czas na znalezienie kogos innego tylko czuje sie glupio bo pracowawca daje mi do zrozumienia ze na moje miejsce jest wiele innych osób i jak nie chce pracowac to "wyp...."

heheh fair :D oni są wobec ciebie strasznie fair jak nawet ci umowy nie dali :o 🖐️ na jakim ty świecie żyjesz.

Gość no skoro nie masz
ja też nie mam umowy, a głupio mi dlatego że szefowa mnie przyjęła mimo tego że nic nie umiałam, a to jest rzadkość , czuję po prostu wdzięczność, ale jestem już zmęczona bo nie mając umowy ani urlopu ani nic, jak chce wolnego to jakieś grymasy itd, poza tym mam już dosyć ciągnąc dwie roboty które są jednocześnie fajne ale nudne bo nie zawsze mam co robić, a juz nie chce mi się ściemniać a że mam dwie prace to chce tamta rzucić, ale mi głupio

Gość autorko jestes dziwna
ja bym od razu rzucila taka gowniana robote ;/ chcesz byc fer wobec szefa ? A czy on jest fer nie zatrudniajac cie chocby na umowe zlecenie. Robisz na czarno i jeszcze najnizsza krajowa dostanjesz ... sorry frajerke znalazl ;/

No macie racje tzn mialam umowe ale jak najkorzystniejsza dla pracodawcy niestety. Obecnie mam w miare pewna oferte pracy od sierpnia z lepszymi zarobkami dlatego nie chce dawac sie juz wykorzystywac

Gość no skoro nie masz
ja przykładowo nie chciałam umowy żadnej, bo po co mi skoro mam już jedną pracę gdzie mam umowę, a w tej drugiej mam umowę o dzieło ale jej wcale nie chciałam bo nie będzie państwo zarabiać na mojej marnej pensji.

zostaje bo nastepna prace mam od sierpnia a musze za cos zyc:) kurcze kazdy mi mowi ze jestem wykorzystywana a ja oczywiscie jestem wdzieczna ze mam prace ale koniec z tym

Gość no skoro nie masz
no właśnie najważniejsze że masz pracę, trudno jakoś w tym kraju trzeba żyć