Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowakrólowaaaaaaaaaa

zakonczyc znajomosc czy nie? sonda

Polecane posty

jestesmy 4 miesiace razem..po miesiacu bycia ...gdzie było wielkie wow wow..nagle zaczał sie odsuwac raz jest super raz mniej super... on sam nie wie czemu tak ma...jak to mówi zablokowałem sie przyjaciele mu mówia ze go poierdoliło ... ze powinnien sie leczyc mnie bardzo zalezy na nim wykluczam ze ejst ze mna dla sexu itd bo to nie ten typ, zreszta czesto sie spotykamy itd..ale nie ma w tym płonacego uczucia jakie było na poczatku... na poczatku jak było fajnie nie gadalismy o uczuciach..dopiero jak zaczeło sie sypac..to zaczelismy..po ok 2 miesiach..i teraz czesto rozmawiamy szcerze ja jestem tak zakołowana ze nie wiem..z jednej strony chce z nim byc a z drugiej to czekanie na niego mnie dobija.. dodam ze to wszystko przez tragiczne rozstanie z była które bardzo przezył..co prawda juz był w jednym zwiazku po niej i w zasadzie to mineło jzu 2 lata..ale jak to mówi boi sie zaangazowac chcoiaz na poczatku był mna oczarowany i swiata poza mna nie widział juz nie wiem co robic.... dodam ze to moj pierwzy facet a mam 23 lata..pewnie jakbym wczesniej była w kilku zwiazkach to było by mi łatwo odejsc a zdrugiej strony boje sie znowu wrocic do roli singla tyle to ja wiem bo tym rozmawiamy..tylko co ja mam robic? Z jdnej strony chtnie bym to zakonczyła ale mi zal i wiem ze mogłoby byc ciezko. Ale wtedy moze on by sie otrzasnał i zobaczył czy rzeczywiscie mu na mnie zalezy, Był taki moment ze powiedziałam, ze to nie ma sensu ze lepiej to zakonczyc to sie otrzasnał ale w zasadzie niewiele to zmieniło..bo nadal nie wie

boze znikąd rady:O

::D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D

Gość odejść
Serio. 4 miesiące to mało, a jesli facet ju mowi ci ze trudno mu sie otrzasnac po poprzednim zwiazku, to nawet sie ni zastanawiaj. miałam podobną sytuacje.

Gość tokijskazagadka
minely 2 lata i on nie moze otrzasnac sie z tamtego zwiazku? cos mi sie wydaje, ze gdyby spotkal swoj ideal, to zapomnialby w sekundze o tym, co bylo 2 lata temu... :o powiedz mu goodbye

ogolnie to juz sie otzrasnał..mineły 2 lata i sam mói ze chce byc z kims mineły 2 lata i i chcoc juz sie otzrasnał to go to złamało i boi sie zaangazowac i mówi ze jak mnei poznał to myslał sobie ze ejstem idealan kandydatka na partnerke zyciowa, ze wszytsko ze mna ok, ze było wielkie wow, ale jak juz było super to go przerazac zaczeło i zaczał sie odsuwac raz jest super raz sie odswua i sam nie wie czemu sam mówi ze ejst popierdolony, bo ma koło siebie super dziewczyne..za która szalał a to zepsuł swoimi chorymi myslami

ja bym zrobiła jeden stanowczy ruch ..przy najblizej okazji jak cie oleje..ty zerwij jak mu bedzie zalezalo tak naprawde to doceni co starcił i wróci..takto sie bedziesz bujac nastepne poł roku

Gość kobiecakobietkano1
powiem tak.... mój ma niemal 4 dychy a "problemy" jak ten Twoj i tez nie wiem co zrobic:/