Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lepsza siostra

Nienawidzę jej!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Lepsza siostra

Hej nienawidzę swojej siostry! Pieprzona idiotka myśli że poszła na studia to wszystko jej wolno gówno prawda! Ma problem że jestem młodsza i ładniejsza ja nie zamierzam iść na studia zostanę złotnikiem a nie jakąś marną polonistką bez przyszłości nie moja wina że rodzice bardziej kochają mnie i mi więcej pozwalają a ta suka się non stop o to pluje! poszła się uczyć to niech się uczy a nie pieprzy że na nic nie ma czasu i się na mnie piekli. moja to wina że mam lepsze powodzenie wśród facetów? Jest głupia brzydka nieżyciowa i nikt jej nie chce nawet facet zostawił ją i pojechał do angli zarabiać xD już widzę jak wiernie wraca do tej idiotki xD naiwniara! Dzisiaj mnie tak wkurwiła że niby ona w moim wieku musiała zapierdalać ze szmatą a ja nic nie robie bożę mój problem? Jak mam sobie z nią poradzić?

Gość Lepsza siostra
Bo?

dziewczyna jest ambintna a tego sie nie kupi ;) a ty wygladasz na zazdosnice, wspołczuje twojej siostrze ze ma taką france w domu

Gość Lepsza siostra
Jak pisałam to ona jest o wszystko zazdrosna!!!!!! Ma o wszystko wąty piszę tu o poradę co mam z nia zrobi żeby przestała glendzić a nie żebyście na mnie psy wieszlai

pieprzona idiotka, marna polonistka bez przyszłości, suka, ktora non stop sie piekli, glupia, brzudka i niezyciowa, nikt jej nie chce, idiotka, naiwniara, która zapierdalała ze szmata... Czym sobie zasłużyła na takie określenia, tym że sie uczy, czy tym, że ma odwagę ci wytkąć jakim jestem nierobem?

no co, czepia sie bo ciebie rodzice rozpieszczają i nic nie musisz robić, bo jesteś wychuchany len, a ona musiała w twoim wieku zapieprzać ze szmatą, i pewnie teraz musi robić to samo, chociaż nie ma czasu, bo musi się uczyc. I ty się dziwisz?

ja mowie ze ty jestes szmata ze tak o siostrze mowisz glupia suka z ciebie!!!

Gość zzzdkjjlgjkjaglksjlgjka
Jak widac to ty masz problem ze soba "lepsza siostro" radze udac sie do psychiatry, bo jesli ta zlosc bedzie w tobie narastac to moze byc nie dobrze

Gość masz ladne
fioletowyma racje1 tez bym cie po pysku wystrzelala.gowniara !

Gość rodzina to syf

Gość sdfgeehnh
po pysku to sie sami wystrzelajcie dziewczyna ma prawo do nienawiści z powietrza sie ona nie wzięła .to ze siostra studjuje i jest ambitna nie usprawiedliwia jej chamstwa i wpieprzania sie w zycie młodszej siostry ..

Gość Misiaku
Mam mlodszego brata o 14 lat. Jest mala Paskuda, lecz bym go nigdy nikomu nie oddala. Nikt inny po tym jak wylal pol tybki fluidu nie krzyczalby 'ale ja Cie kocham!'. Rodzernstwa sie nie wybiera. A Twojej siostrze wspolczuje takiej malej, rozpuszczonej, zazdrosnej 'kochanej' siostrzyczki. Skoro jest jej ciezko czemu jej nie pomozesz? Nie zabierzesz do fryzjera, nie pojdziesz z Nia na zakupy i nie zapytasz czy teskni za narzyczonym?

Gość to wina rodzicow
bo faworyzowali młodszą siostrę rozpuścili ja