Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S.A.M.O.T.N.I.C.A

powiedzcie mi dziewczyny czy któraś z Wasz poszła kiedyś

Polecane posty

Gość ja mam 25 lat i czasami chodzę
zależy, do jakieg klubu idziesz, ale to nie tak, że przychodza tam sami ruchacze na tarło:D Ja jestem miła, inteligentna i porządna, a tez ide sobie potańczyć i wypic kilka drinków;) Z tym, że nigdy nie siedzę i nie czekam na nikogo. Wted faktycznie może się ktoś przypałętać i zosaje mała możliwość manewru. Raczej szaleję na parkiecie i przy barze:D poznaję różne osoby, nie musze długo dyskutować z każdym, kto będzie chciał, a na parkiecie łatwiej uciec i wymanewrować kogoś w tańcu;)

Gość mala_kama
Podoba mi się Twoje podejście, samotnica. To prawda, że na imprezach różnie bywa, można kogoś poznać na stałe, jednak prawdopodobieństwo jest znacznie mniejsze, niż np. na domówce u znajomych:) Ale z tego co piszesz, to jakoś wątpię, żeby Twoi znajomi urządzali takie imprezy... Ja raczej nie poszłabym na imprezę do klubu sama, jakoś obawiałabym się. Ale Ty chcesz iść do restauracji na jakąś imprezę, tak? To pewnie coś innego, więc i ludzie pewnie będą inni niż w klasycznych dyskotekach. Jeśli zastanawiasz się, to powiem Ci tak: idź, co Ci szkodzi? Nawet sama, jak Ci się nie uda.Będzie źle, to wyjdziesz sobie. A nuż okaże się, że więcej osób jest takich jak Ty i będziesz się świetnie bawiła?:) A z innej beczki, jeśli szukasz kogoś na poważnie i nie masz gdzie kogoś takiego znaleźć, to polecam Ci portal matrymonialny mydwoje. Ostatnio mój kuzyn się tam zalogował i opowiadał mi, że to portal właśnie dla ludzi szukających poważnych związków. Tak tylko piszę, bo może Ci się przyda ta informacja?:) Tylko nie wiem jak podchodzisz do znajomości internetowych?:) Daj znać jak z tą imprezą, czy namówiłaś kogoś:)

Gość mitkaa
I jak, wybrałaś się w końcu na tą imprezę? Jak zajrzysz tutaj, to daj znać, bo jestem ciekawa:) Ja w sumie nie widziałabym problemów z pójściem samej na imprezę. Wprawdzie mam koleżanki, które bardzo chętnie wychodzą w weekendy na miasto, ale w razie czego pewnie nie widziałabym nic złego w pójściu samej na imprezę. Chociaż oczywiście lepiej w towarzystwie:) A co do tego portalu o którym wspomniałaś Mala_kama, to faktycznie jest on dla ludzi, którzy szukają kogoś na stałe. A akurat Samotnica, z tego co widzę, nie zalicza się do nich. To jest portal bardziej dla tych, którzy już chcą się związać na dłużej i szukają kogoś na poważnie. Więc w tym przypadku to chyba niezbyt pomocna porada, ale może się mylę?:) Może faktycznie Samotnica jednak szuka kogoś na stałe?:)

Gość karolalaewaola
do autorki? ska d jestes z podkarpacia? i do jakiego klubu/dyskoteki/restauracji mialas zamair isc? kojarzysz moze klub skr????????