Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochac czy nie kochac

dzsiaj pije, musze zapic dola, kto dolaczy

Polecane posty

Brunet 81- a ty kolego co otym sadzisz co pisze?, ja nigdy zadnych narkotykow niebralem bo sie ich boje! Uzalezniaja,wciagaja itp, mam kumpla ktory pali chaszysz i powiem ze jak niema a musi zapalic to az swieczki mam w oczach co sie znim wtedy dzieje! ,a swoja droga kiedys mi dali w szpitalu znieczulenie na bazie narkotykow mialem odlot przez 30min i poczulem sie szczesliwy 1raz w zyciu! ,ale niepowiedzieli mi dokladnej nazwy:(

Kochac..................- tak to bywa czasami niestety ja tez tak mialem i mam, dajesz wszystko z siebie a druga strona nic kompletnie nic lub odrobinke daje i wzbudza wten sposob uczucie ktore to potem i tak odepchnie:( eh pstynka i reszta Zdrowko

chętnie bym się do was przyłączyła, ale jutro od rana mam szkołę:-( a winko stoi i kusi...;-) od kilku dni mam doła i na niczym nie mogę się skupić dodałam sobie dwa do dwóch i z mojej wyższej matematyki wynika, że niestety faceci to ś... sory Panowie, przyłączyć się muszę do kochac czy...

Gość psynka
kochać czy ....ojca się nie wybiera szanuj go ale swoje rób on pewnie lubi się chwalić a chłopakowi daj czas

Gość psynka
a co tu pisac mój właśnie wyszedł bo koledzy zadzwonili ide zrobic sobie kolejnego drinka

zdrowko wszyscy bylysmy w kuchni na fajce..wiem, ze rodzicow sie nie wybiera kocham ich na swoj sposob ale mam do nich zal,,,a facet taki mi szkoda, ze mnie nie pokochal jestem taka fajna laska..:)

Marco pijesz sam dzisiaj czy cos masz na rzeczy?:)

Gość psynka
smutna ... może go zaakceptuj takiego jaki jest ,lubi z kolegami przebywać to może jedyna jego wada szukaj w nim dobrych stron ja za póżno zrozumiałam i teraz mieszkamy pod jednym dachem ale osobno

smutna ..sorry ale to mnie rozsmieszylo:)

Gość psynka
coś wiem na ten temat ale myślę że z tego pośpiechu to oni nie myślą o innych laskach a to plus dla nas

my mielismy MEGA poprostu mega sex i soooo??? gowno

ok idziemy do miasta..pijcie dalej to najlepsze co mozemy zrobic na to wszelkie gowno..

Gość psynka
może pomyśl jak to zmienić póki jeszcze czas

Gość psynka
może powinniście zajrzeć do fachowej lektury