Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła żona idealna

facet wyjątkowy..

Polecane posty

wyjątkowi faceci, napiszcie o sobie coś w paru zdaniach, uwzględniając wiek, miasto pochodzenia, ulubione rozrywki, największe marzenie, KRÓCIUTKI opis idealnej kobiety, no i Wasze nastawienie do kobiet ogólnie(zaniedbanych, grubszych, szczupłych, ładnych itd.) pod swoją wypowiedzią podajcie adres e-maill. :)

zaraz tu na pewno przyjdzie pewien facet wyjatkowy masz szczęście, że tu taki grasuje :D

nie jestem wyjątkowym facetem i nie szukam idealnej dziewczyny :-p

Gość to topikele skazane jest na
niuchronna smierc 🖐️

... no to dajcie inny namiar. :)

ey, nie skazywuj mojego topikełe na marny koniec, podły człowieke!

chodzi o np. gg, albo fikcyjny e-mail, bądź nick jakiegoś innego komunikatora.. skype, tlen, albo coś..

skąd? z kątowni. :)

czemu nikt nie odpowiada na temat, tylko wszyscy pociskacie farmazony?

Bo ciężko taki temat potraktować poważnie. Lepiej sama napisz coś o sobie, swojego podejścia do życiu seksu i ,małżeństwa i wstaw foty twarzy i całej sylwetki. :P W końcu to ty czegoś chcesz. A najlepiej zamieść jakiś anons na przeznaczonym do tego portalu. 🖐️

chce Was poznać :D o ile jesteście wyjątkowi :> ja mam 20lat, wymiary: 90-60-90, 170cm wzrostu, biust: 65D, waga około 56kg, jestem bardzo ambitna, konsekwentna, konkretna, zdystansowana, nie piję, nie palę, nie przeklinam, nie imprezuję, nadal jestem dziewicą, ale nie "cnotką". Szanuję się i mam duży szacunek do innych ludzi. Cechuje mnie wysoka kultura osobista, życzliwość, ogromne poczucie humoru, mam dystans do siebie i potrafię się z siebie śmiać. Nie lubię ryzyka, ale lubię podejmować trudne wyzwania, w których wiem, że osiągnę sukces. Moje podejście do życia jest takie, że chciałabym się wykształcić, wyszkolić i odpowiednio przygotować do samodzielnego życia w taki sposób, żeby móc siebie utrzymywać. Nie mam wielkich oczekiwań wobec nikogo, lubię dawać pomoc, wsparcie, ciepło i uśmiech. Jeśli chodzi o seks to zdecyduję się na niego tylko wtedy, gdy będę kochała, ponieważ uważam że oddanie się komuś bliskiemu to dopełnienie miłości i bardzo ważna jej część. Chciałabym w przyszłości mieć męża, który będzie odpowiedzialnym, dojrzałym facetem z klasą - po prostu dżentelmenem. Chciałabym też żeby był inteligentny i miał poczucie humoru. :) Nie oczekuje rozpieszczania, kupowania prezentów, zabiegania - chcę z kimś stworzyć zwykły związek partnerski. Co do zdjęć: nie posiadam zdjęć całej mojej sylwetki.

Gość S e d e s e e O r y g i n a l
To wklej zdjecie samej mordeczki :classic_cool:

Sedes, Ty moją widziałeś i nie skrytykowałeś! :classic_cool: