Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alapomor

jak poznac faceta na ulicy?

Polecane posty

Gość asdfasdfasdf
na juwenaliach to raczej wszyscy ciezko najebani, watpie zeby zwracał ktos uwagę :P wszyscy ida raczej ze swoimi znajomymi :P a z tymi szpilkami to mam nadzieje jakis zart :P na koncerty, gdzie pełno pijanego bydła taki stroj raczej się nie nadaje :P

Gość alapomor
idealna!!!!!!!! powiedz mi jak mam się na dziś ubrac

Gość asdfasdfasdf
owiń się folią aluminiową, koniecznie święcąca strona do góry 🖐️

Gość przyszła żona idealna
nie wiem jak wyglądasz i jakie masz ciuchy w szafie :D jeśli chcesz iść na długi spacer to proponuję obuwie o płaskiej podeszwie. :) dziś jest chłodno więc ciemne spodnie(najlepiej czarne, rozszerzane na dole), do tego dopasowana góra, coś o podkreśla Twoje wdzięki! :) Nie wiem jakie masz włosy.. ale facetom podobają się rozpuszczone :) jeśli chodzi o kolczyki, to najlepiej długie, pasujące kolorystycznie do ubrania i wisiorek z kompletu do kolczyków. :) Jest taka zasada, że ubiór jest naprawdę z klasą, kiedy masz na sobie tylko trzy kolory - srebrne kolczyki, czarne spodnie i buty + np. szary sweterek i szara bluzka.

Gość laKadavia
Ciezko poznac kogos "na ulicy" ale jesli juz to spokojnie mozesz wyrywac majac pieska najlepiej szczeniaczka. Jesli nie masz to pomysl bez sensu. Dlatego: najlepszym pomyslem bylyby imprezy (chociaz tam raczej nie pozna sie wartosciowych facetow- wiekszosc to napalency). Jelsli jedank i to nie wchodzi w gre to proponuje byc bardziej otwartym na propozycje luznych wypadow ze znajomymi do parku, do pubu, na koncert. Ta droga jest prosta i nieryzykowna: poznajesz znajomych swoich znajomych, pozniej ich znajomych az w koncu swojego jedynego ;). Powodzenia!

Gość przyszła żona idealna
ja osobiście unikam jaskrawych kolorów, ubrań z nadrukami itd. nie lubię ubierać się na czerwono, żółto, zielono, czy niebiesko jeśli te kolory są bardzo intensywne.. wolę te jaśniejsze, lekko wyblakłe - one są też słodkie, dodają niewinności i kobiecości. Jeśli krój i fason ubrań jest sexy to po prostu jest 2 w 1!!! :D jak jest dobra pogoda to proponuję: buty na obcasie(nie koniecznie szpilki, bo wpadają w dziury chodnika), czarne, kryjące rajstopy, spódniczka do półuda/sukienka, dopasowana do ciała góra i do tego jakaś subtelna biżuteria, bez awangardy. kolorystykę preferuję czarną, ponieważ czerń to kolor kojarzący mi się z profesjonalizmem, a ja jestem profesjonalna w tym, czego się podejmuję. :) czasem uzupełniam ubiór wyblakłym różem, albo ciemnym fioletem do tego akcenty biżuterii. moje włosy do duuże brązowe fale, czasem je spinam, często są rozpuszczone, często mam przedziałek z boku, ale zauważyłam, że tem po środku(w stylu Kim Kardashian) też jest sexy :D

Gość na pewno sie pisze osobno
przyszla zona- mowisz autorce ze jest depsratka ale to od ciebie smierdzi depseracja na kilometr, jak mozna codziennie lazic 7 km wypatrujac facetow? zalosne doprawdy

Gość PokoLokoGangster
Aggie - a gdzie dokładnie jeździsz na tych rolkach ? W którym parku , a może wzdłuż Wisłoka ?

zono idelana jesli masz problem z hamowaniem na rolkach to pierwszy "krok" zeby kogoś poznac.... widzisz goscia ktory ci sie podoba podjezdzasz bliżej i niby nie ze nie mozesz wyhamować lapiesz sie go, przy okazji wymacasz czy warto sie z nim dalej zadawać ;) potem w ramach przeprosin zapraszasz go na kawe albo rolki ;)

Gość Rolk
Tylko dostosuj prędkość :P W końcu chcesz poznać faceta, a nie zrobić z niego kalekę. :P

Gość zainteresowana tematem bardzo
Ja bardzo często spotykam na ulicy atrakcyjnych facetów. Często mi się przyglądają i zaczepiają. Pytają o godzine na przystanku, zagadują co czytam, uśmiechają, pytają o droge, kiedys chlopak nawet zapytal czy nie napilabym sie z nim i jego znajomymi piwa (niedaleko przystanku był ogródek). Większosc z nich jest naprawda atrakcyjna. Niestety jestem dzikuską od razu uciekam, odpowiem i juz mnie nie ma. Potem dlugo załuje ale nie potrafie sie zmienic. Bo zwykle zaczepiają mnie w takich momentach kiedy sie tego nie spodziewam. Jestem zwykle tak zaskoczona ze nie potrafie odpowiednio sie zachowac. I tak szanse uciekają mi sprzed nosa.

Gość taki se
A może czas na to abyście to wy zaczęły zagadywać?

Gość fajnykolo
czesc ja jestem fajny mozemy sie spotkac skad jesteś ? :)

Gość gość
no wlasnie to jest dobry pomysl bo wieele chlopakow jest takich wlasnie jak ja usmiechnac sie potrafia ale zagadac to juz sie wstydza szczegolnie jak jestescie z kolezankami tez teraz zaczynam biegac po Nowej hucie :) z racji delegacji chetnie bym z kims tam pobiegał :) Pozdrawiam was kobitki :)