Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia97

Zakochanie, zauroczenia, przyjaźń czy miłość?

Polecane posty

Gość Niunia97

Mam problem... Jest u mnie w kl. taki jeden chłopak, przyjaźnimy się. Na początku był to tylko kolega, może nawet prawie przyjaciel... Potem się w nim zakochałam, ale to przeszło z czasem. Teraz (czyli mn 1,5 roku później) znowu wydaje mi się, że się w nim zakochałam. Tylko, że nie potrafię rozróżnić czy to zauoczenie, zakochanie czy może zwykła przyjaźń. Na wycieczce klasowej w autokarze ciągle puszczał do mnie oczko a jego koledze w rozmowie ze mną niechcący wymsknęło się, że on się we mne zakochał i bardzo mu się podobam. Sama nie wiem co o tym sądzić, czy odważyć się na jakąś rozmowę na ten temat... ??

Gość Paolka5555555555
Byłam w bardzo podobnej sytuacji i związek w klasie to nie jest nic dobrego... jeśli Ci się podoba to myśle że sytuacja sama się rozwiąze...nie mów mu w prost o tym że Ci się podoba dopóki on Ci tego nie powie...spróbować możesz z nim być jeśli by Wam się udało ale po swoim doświadczeniu mogę powiedzieć że dużo wynika kłótni z takiego czegoś.Oczywiście można się dogadać :) Próbuj.Ogólnie warto bo z jednej strony to fajnie a z drugiej to tak średnio ale warto :)