Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiecinka.......

"Spalona żywcem"

Polecane posty

Nikt mnie nigdy nie Pokocha. => Nie musisz. Każdy ma swoje doświadczenia.

Gość Mało doświadczony młody
Czy nigdzie, rzecz dyskusyjna, przykładowo wiek emerytalny -5 a do tego dochodzi 10 statystycznie krótsze życie u facetów czyli słabo licząc dyskryminacja facetów o 5 lat a w innym przliczeniu o15. Teraz próbuje się wprowadzić parytety w urzędach, instytucjach publicznych, listach wyborczych czytaj nie musisz być tak dobra wystarczy, że jesteś innej płci - inaczej po co by były te specjalne parytety jak w USA dla Murzynów. To samo już jest w wojsku i policji, zagwarantowana ilość miejsc dla kobiet. O sprawach w sądach rodzinnych już nie wspominając i jawnej stronniczości pani sędzin. Ale to patologia i kwalifikuje się pod kolegia dyscyplinarne i nie można tego brać jako przykład.

jedna rzecz mnie tylko dziwi ;) te same kobiety, które rzucają hasłami o emancypacji i nierówności płci uważają też zazwyczaj, że np.: "dziecko powinno być przy matce" "kobietom należy się wcześniejsza emerytura, macierzyński, wychowawczy, przerwa na karmienie itp" wymieniać dalej? ;)

Nikt mnie nigdy nie Pokocha. => owszem, "namacalnego". Aczkolwiek chodzi mi o kobiety, które przyjechały tutaj, do Polski. Zaś opowieść o damskich akademikach pochodzi od przyjaciela, który, co rzadkie, nie miał zwyczaju "porównywać pindoli", co czyni go wcale wiarygodnym źródłem. [zgłoś do usunięcia] nieznana black => your point.

Gość 16052010
Polecam ,,Pani na Czachticach,, trochę krwawej histori.

Kobiety powinny pracować w każdej instytucji w jakiej chcą ale nie powinny mieć specjalnych parytetów ani przywilejów bo to jawna dyskryminacja a nie równouprawnienie i tyle w temacie.

ja tam w urzędach widzę większość pań ;) są zawody typowo męskie i typowo kobiece, po co zmieniać porządek rzeczy? :) myślę, że mało który facet chciałby być przedszkolank(ą)iem czy manicurzystą, tak jak mało która kobieta robotnikiem drogowym czy operatorem walca :p tutaj obostrzeń nie ma, ale odbywa się naturalna selekcja :p

No właśnie w zawodach typowo damskich obostrzeń i parytetów nie ma a w zawodach wcześniej uważanych jako męskie zaczynają być. Dla przykładu jako podatnik wolę aby w wojsku i policji pracowali najlepsi jacy przyszli a nie że weszli tylnymi drzwiami. Czy na prewencji 55 kg kobieta poradzi sobie równie sprawnie z pijanym 120 kg agresywnym facetem nie używając broni co inny policjant mężczyzna - szczerze w to wątpię. Ale to się nazywa poprawność polityczna.

depeche bo ja dzisiaj jestem w pracy, a w pracy zawsze staram się wyrabiać 100% normy ;)

depeche15 => Wigilia coraz bliżej... nieznana black => " Panie! Daj mi siłę - do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, - odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, - i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurwili. Spraw, abym uważał, czy palce, które przydeptuję dziś, nie są połączone z dupami, w które może będę musiał włazić jutro. Pomóż mi zawsze dawać z siebie w pracy 100%.... - 12% w poniedziałek - 23% we wtorek - 40% w środę - 20% w czwartek - 5% w piątek I pomóż mi pamiętać..... Kiedy mam naprawdę zły dzień i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wku***ć, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć! "

Wigilia coraz bliżej, jeszcze ze dwa miechy i nawet z sedese i pusią będzie się dało pokonwersować ;)

;) "- 12% w poniedziałek - 23% we wtorek - 40% w środę - 20% w czwartek - 5% w piątek" - sobota ? - niedziela ? wychodzi na to, że mogę się opierdzielać (co też między nami mówiąc czynię)

nieznana black => znaczy Kwiatku drogi, że chujowo zarabiasz :P

w rzeczy samej ;) ale i stanowisko niezbyt wymagające

Gość Ta ksiazka co najwyzej
sprawila, ze niezmiernie sie ciesze, ze mieszkam w Polsce i mam do czynienia z polskimi mezczyznami ;) Jak Wam ta ksiazka uswiadomila "jakimi mężczyźni są potworami, bez uczuć, bez jakiegokolwiek rozumowania, współczucia", to jakby czytac o Kubie Rozpruwaczu i potem podejrzewac kazdego o takie sklonnosci :P

Gość Kaliban - @
:classic_cool:

służby specjalne :classic_cool:

sedes to przpadek niereformowalny obawiam sie, ale z radoscia stwierdzam ze ostatnio wiekszosc kafeterianek w jakis tajemniczy sposob stala sie bardziej elokwentna .... moze to wigilia, a moze zbiorowa konspiracja

Gość kowalikowa
"W tym wszystkim zastanawiam się, gdzie tu są feministki..." Feministki skupiły się na walce z faszystowskim reżimem kaczystowskim.

" ale z radoscia stwierdzam ze ostatnio wiekszosc kafeterianek w jakis tajemniczy sposob stala sie bardziej elokwentna .... moze to wigilia, a moze zbiorowa konspiracja " no nie wiem, nadal wpadają po tabletkach i zakładają tematy "jak zrozumieć mężczyznę" :D aczkolwiek ostatnio już mniej denerwują się, gdy "on nie odpisuje na SMS od 2 godzin" :classic_cool:

Gość knmsgld
[zgłoś do usunięcia] depeche15 nieznana- co sie stalo dzisiaj ze mowisz z takim sensem ? depeche spokojnie ,tobie to nie grozi:)

Gość knmsgld
dla ciebie warta na tyle ,abys ja przeanalizowala:)