Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaaaaaa

ból brzucha z prawej strony- HELP

Polecane posty

Gość zaniepokojonaaaaaa

od jakiś 2 godz boli mnie brzuch z prawej strony pod żebrami. Zaczeło się od lekkich kłóć czasem a teraz boli cały czas.. Wiem ze z tej strony jest wyrostek- ale ja nie mam żadnych innych objawów (brak biegunki wymiotów itp). apetyt tez mam... Co to może być? Wiem ze podczas ciaży też boli brzuch ale biorę tabletki anty... Czekam na sensowne odpowiedzi...

Gość mkmkmkmkbb
wątrobe czymś dobiłaś

Gość zaniepokojonaaaaaaa
Nie brałam paracetamolu od jakiś pół roku (?) moze dłuzej... dziś jest troche gorzej :( boli mnie cały prawy bok pod żebrami... :(

Gość malputa
to wyrostek ,mialam takie same objawy i za trzy dni lezalam na intensywnej terapii wiec nie zwlekaj z lekarzem ,a zeby sie upewnic ze to wlasnie to, jest na to sposob nacisnij w miejscu gdzie boli i szybkim ruchem odejmij reke ,jesli zaboli bardziej jak bedziej puszczac to czeka cie operacja nazajutrz :d powodzenia

Gość Marieta.
Twoim problemem jest wyrostek robaczkowy , zastosuj się do tego co poradziła Ci "malputa" naciśnij na miejsce w którym odczuwasz ból , najlepiej wybrać się teraz do szpitala pobiorą Ci krew i zbadają mocz . Zapalenie wyrostka polega na dostaniu się do niego jedzenia i jego gnicie . ( Jedzenie nie może dostać się do wyrostka ) . Życzę zdrowia , gdyż operacja odbywa się pod narkozą i czasem ponosi się za nią konsekwencje .