Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghff katarzyna polska

3 tyg temu urodzilam, to jest dziewczynka zrzeklam sie praw do niej

Polecane posty

a teraz chce to odkreic, bardzo zaluje ona jest w osrodku teraz. nie wiem w jakim nawet!!!!

moze najpierw do szpitala tzreba isc powiedziec i oni dalej pokieruja?

niestety nie, w szpitalu nie udzielaja mi zadnej informacji. nawet po wreczeniu jdnej pani 500zł miala "kanalami" sie dowiedziec ale to sa informacje pilnie strzezone nzczym jakis wywiad :( siedze i placze.

Gość problem w tym
spiesz się, może nie jest za późno, być może jeszcze jej nikt nie zaadoptował

do 6 tygodni możesz zmienić zdanie i nic nikomu do tego, idź do szpitala w którym rodziłaś i powiedz o swojej decyzji, zapytaj gdzie jest dziecko, córeczkę muszą ci oddać

o ile wiem to matka ma prawo zmienic decyzje w ciagu ilus tam tygodni (chyba 6) wiec ktos musi ci udzielic informacji, idz do kierownictwa szpitala i powiedz ze sie rozmyslilas

Gość żadne powiedz tylko
na pismie ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru...

napisalam orzeczenie do sadu rodzinnego a tera zhce to wszystko odwolac blagam was ja nic nie widze przez lzy!!! z osrodka adopcyjnego mnie ponaglali na wszystko bym sie zrzekla praw napewno mieli juz rodziców dla mojej córki i pewnie zarobek waznijszy byl ilatego tak pilili

Gość a propo
przeciez do 6 tygodni po porodzie masz prawo do dziecka. to jest okres w ktorym mozesz wszystko odkrecic. dziecko napewno jest w szpitalu albo w domu malego dziecka. idz do szpitala , ale nie do pielegniarki lecz do ordynatora lub od razu do dyrektora a jak to nie pomoze to adwokat ci pozostaje. nie mozliwe zebys tak szybko stracila prawo do dziecka. spiesz sie bo masz czas tylko do 6 tygodna zycia dziecka.

dziecko moje jest w osrosku adopcyjnym ale nie wiem gdzie oni maja kilka osrodków a u nas w miescie nie udzielila mi pani ktora byla taminformacji i tajemnica sie zaslaniala

teraz w intercecie widze ze do 6 tyg moge zmienic zdanie ale ja juz do sadu rodzinnego napisalam ze sie zrzekam praw juz jak ona miala 1,5 tyg z osrodka mowili ze czym predzej tym lepiej i z kobieta z osrodka co byla w szpitalu u mnie to pisalam iona sie zajela wswszystkim

źle cię poinformowali, może i zrzekłaś się praw ale do 6 tygodni po porodzie możesz się rozmyślić i zabrać dziecko do domu. muszą udzielić ci informacji.

Gość a propo
musza ci powiedziec gdzie jest dziecko, albo cos zmyslasz , albo ktos cie robi w konia. jezeli to nie prowokacja to w poniedzialek lec i wszystko zalatwiaj, bo tak jak ktos wyzej napisal przez 6 tygodni masz prawo odebrac dziecko. jakie orzeczenie pisalas do sądui? przeciez tylko w szpitalu przy wyjsciu pytają czy bierzesz dziecko i tam podpisujesz karte ze bierzesz albo nie i to nie jest zadne orzeczenie,

Gość żegnamy więc
jasne że można zmienić zdanie, szok poporodowy i takie tam

Gość oddaj bahora
nie musisz nim zajmować się

apropo do sadu rodzinnego oswiadczenie ze sie zrzekam praw do dziecka by sytuacje prawna mu uregulowac !!!!!!!!

oddaj bahora juz to zrobilam pohopnie i nie oddam jej nikomu musze ja odzyskac umre jak sie nie uda

Gość a propo
ale to sie zalatwia dopiero po 6 tygodniach a nie po trzech/ ile ty masz lat ze tak cie ktos oglupil?

kobieta z osrodka powiedziala ze do sadu mam napisac najszybciej jak to mozliwe i dziwnie szybko mi w tym pomogla bo to u nich praktyka czesta, to byl podstep !!!! po 6 tyg takie cos sie pisze a nie po tygodniu!!!!!!

cala sie trzese nie jadlam od 3 dni i nie spalam!!!! pije tylko i uschne niedlugoo serce mi wali jak oszalale mam drgawki

bazienka hola hola kolezanko! won? won to do psa wiec uwazaj sobie

Gość oddałam bahora

Kochana..poswiec calutki dzien jutro,chodz wszedzie, pytaj..napewno cos zdzialasz i odzyskasz dziecko,bardzo ci tego zycze..masz jeszcze prawo do swojego malenstwa,zapytaj ordynatora o informacje,a nawet dyrektora szpitala,postrasz telewizja jak to niepomoze...musi sie udac!!!

mam jeden nik caly czas baienko ! gdzie niby widzisz rózne zeznania co

gdzie niby napisalam ze gdzies dzwonie??? i ze ktos odbiera ? ktos za mnie wpisal chyba zaraz przeczytam

Gość a propo
nie wiem dlaczego nie wchodza te linki ale oto cytat Nawet jeśli podjęła Pani decyzję o oddaniu dziecka do adopcji przed jego urodzeniem, to po urodzeniu ma Pani prawo tę decyzję zmienić. Sąd rodzinny może przyjąć taką zgodę dopiero po upływie 6 tygodni od dnia narodzin dziecka.

aa juzrzoumiem to byla taka aluzja ze koloruje, nikt mnie z niczym nie informuje dziewucho