Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joan-ga

FOTELIK BEBE CONFORT Iseos TT

Polecane posty

Użytkował/użytkuje ktoś i może wyrazić swoją opinię?

Gość nie pomogę bo mam inny
ale skoro mowa o fotelikach to zapytam czy Wasze dzieci też się tak w nich pocą przy dłuższej podróży? pytałam znajomych i ich maluchy przy dłuższej jeździe też są całe upocone, a foteliki mają różniste, więc to chyba taka ich specyfika?

Gość Tak, produkty tej marki
są świetnej jakości! :)

Gość Mama Fabianka
Ja miałam spacerówkę tej marki (model Trophy Air 6) i fotelik 0-13 kg (model Elios). Były świetne! :)

Dziękuję za odpowiedzi. To i ja odpowiem- pani w sklepie proponowała mi nawet pokrowiec z frotte na fotelik żeby się dziecko nie pociło, więc pewnie taka uroda tych wszystkich fotelików. Zapytałam nawe czemu nie obiją tych fotelików jakąś bawełną żeby się dzieci nie pociły to mi powiedziano, że byłby nietrwałe. Hm...

ja man wózek tej firmy, konkretnie murę i fotelik nosidło creatis dobrze wypadł w testach jestem z niego zadowolona, przy zakupie kolejnego fotelika na pewno wezmę tą markę pod uwagę.

Tylko mam jedno ALE- z tego co wyszukałam w internecie, ten model nie brał udziału w testach, a wszyscy twierdzą(włącznie ze sprzedawcami), że dobrze wypada w testach- o co tu chodzi?!

może tego modelu firma nie wystawiła do udziału w testach, creatis był testowany i wypadł dobrze a czemu tego nie ma nie wiem. Ja wolałabym jednak fotelik przetestowany. A sprzedawcy w sklepach pieprza farmazaony byle sprzedać towar.