Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yrewa

chcę, żeby mąż zwolnił pracownicę!

Polecane posty

Gość yrewa

musi ją pogonić e cholerę, jest jego podwładną i się do niego głupio mizdrzy mnie traktuje jak powietrze, gdy go odwiedzę w firmie. Straszna lafirynda! Zrobię wszystko by wyleciała na zbity pysk, wiem jestem wredna:P

To ty to powiedzialas :P :P :P Wyluzuj :P

Gość głupiaś

Gość beret z antenką
to moze przy okazji zainteresuj sie dlaczego kobieta tak siezachowuje ? moze twój mąz nie jest taki świet - i zwalniając tą babke wcale sie to nie skonczy ?

Gość yrewa
nie, użyję wszelkich damskich sposobów by ta sucz poczuła smak porażki! czuję się jak czarny charakter z seriali:D

Gość yrewa
suka nie da - pies nie weźmie, stara to prawda a jaka na czasie!

I coz ty mozesz?Pewnie sie bzycza jak nie widzisz :P :P :P

Gość yrewa
jesli jej nie zwolni - i jego pogonię w pizdu!

Gość beret z antenką
do roboty sie weż babo- a nie głupty wymyśasz .

Gość beret z antenką
to siew bezrobociu nie zapomnij zarejestrować :)

Prawda jest taka ze facet zobaczy odrobine obcej dupy,a przestaje myslec glowa ,a zaczyna glowka :P tak juz jest ;-)

Gość yrewa
dlatego działać trzeba profilaktycznie!;) a ja robotkę mam i to niezłą - jestem dyrektorem finansowym, bezrobocie mi nie grozi:P

Gość tutek-srutek
masz racje, kobieto. Wywal na zbity pysk te suke bezczelna. Pokaz jej, kto tu rzadzi, niech sobie nie mysli, ze taka wyjatkowa z niej istotka. A i z mezem nie omieszkaj pogadac, bo to jego sprawka, ze ta mala sie tak panoszy. Najlepiej zmus go do tego, zeby ja ponizyl przy Tobie- wymysl jakis sposob na to ;-)

Zrobisz jak uwarzasz ,ale jesli nie ta to bedzie nastepna :O itd :O twoja sprawa zreszta :P

Gość yrewa
już ja jej jakąś świnię podłożę, muszę tylko pomyśleć:Pto nie będzie trudne, bo głupia jest jak but

Gość yrewa
spoko spoko, będzie następna - moja ręka i tak na pulsie pozostanie! faceta trzeba niestety jak psa - trzymać krótko

KTO POD KIMS DOLKI KOPIE ,TEN SAM W NIE WPADA :P :P :P :P :P

Gość Wera 252525
A ja prację w małej firmie, jako jedyna kobieta i powiem wam - żona szefa mnie nienawidzi. Nic jej nie powiedziałam, ale jak wchodzi do biura, rozmawia tylko z moim kolegą z pracy, nawet na mnie nie patrzy, jakby mnie tam nie bylo. Na początku głupio było mi z tym i uważałam nawet, żeby nie nosić dekoltów, nie malowac się za bardzo, zeby nie była zazdrosna. Ale jakim prawem ona mnie tak traktuje? Zaczęłam się ładnie ubierać, malować, szef mnie komplementuje, hehe :P a ona ze złości chyba nawet do biura prawie już nie przychodzi:P

Gość yrewa
wera jesteś pusta niestety jak dzwon Zygmunta 🖐️

yrewa suka nie da - pies nie weźmie, stara to prawda a jaka na czasie! i wlasnie przez takie rozumowanie, kobieta jest zawsze na straconej pozycji w przypadku zdrady, i kto to mówi? druga kobieta? a mężuś to co przepraszam ma dwa zwoje w mózgu że penisa nie potrafi na wodzy utrzymać? winny jest przede wszystkim ten kto zdradza i takie głupie przysłowa jak to zacytowane są bezsensowne, oczywiście kobieta która wie że pieprzy się z żonatym również nie należy do wartościowych ludzi, ale ona być może jest samotna a on?

Gość banko
biedną jesteś kobietą - mimo ,ze na stanowisku , skoro musisz sie uciekać do takich sposobów ,zeby maż był Ci wierny .

Gość Wera 252525
Tak sobie mów autorko. Powiem Ci jedno- skoro poniża cię przy niej, to najprawdopodobniej juz ją bzyka ;)

Gość yrewa
nie mam dowodów na to, że mnie z nią zdradza, nic na to nie wskazuje ale drażni mnie piekielnie to jej panoszenie się, wkurwia mnie jej sposób bycia i za to niestety wyleci. jestem pewna że dopnę swego, mam swoje sposoby :P

Gość banko
Ariane - dobrze powiedziane . autorka musi sobie dorobić ideoplogię do tego ,ze w jej małżeństwie coś jest nie tak - a najłatwiej znaleść winnego poza zwiazkiem

Gość yrewa
gdzie ja napisałam, ze on mnie przy niej poniża? wręcz przeciwnie - stara się bym zawsze czuła sie tam komfortowo, bo wie, że jej nie znoszę!

Ty wez najpierw udowodnij ,a dopiero kombinuj :PNo chyba ,ze .....jestes wrwedna malpa :P faktycznie

Gość yrewa
no fakt, nie zawsze bywało między nami różowo, ale to nie ma związku ze sprawą, po prostu z czystej babskiej złośliwości chcę ją kulturalnie stamtąd wyjebać:Pbo mnie drażni

wiesz co jak będziesz taką zawistną małostkową osóbką to naprawdę nie zdziwię się jak ten mąż zwieje gdzie pieprz rośnie