Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yrewa

chcę, żeby mąż zwolnił pracownicę!

Polecane posty

Gość yrewa
jestem wredna małpa i mam wredny charakter - nie od dziś jestem tego świadoma

Gość Wera 252525
Mała rada- zamiast kopać pod nią dołki, zadgaj o siebie, stań się atrakcyjna dla męża. To twoja jedyna szansa. Jakakolwiek próba oczernienia jej, błagania męża o jej zwolnienie lub intrygi nic ci nie dadzą, ewentualnie mąż straci resztki szacunku do twojej osoby. A nawet, jeśli ją zwolni - skoro wpadła mu w oko, nie problem dalej bzykać na boku.

Gość banko
skoro mąż oglada sie za innymi - to nie pomoże to ,ze przy Twojej pomocy wylecą z pracy . Bo kkóregoś pieknego dni - któraś tam kobieta zostanie - a Ty wylecisz z waszego wspólnego życia - lepiej zastanów sie nad przyczynami , zamiast likwidować skutki .

Gość banko
ile Ty masz lat autorko ?

Gość Wera 252525
musi ją pogonić e cholerę, jest jego podwładną i się do niego głupio mizdrzy mnie traktuje jak powietrze, gdy go odwiedzę w firmie. wywnioskowałam, ze traktowanie żony jak powietrze przed podwładną jest poniżające, pomyliłam się?

Gość yrewa
oki wasze rady mają jakiś sens, ale co jeśli ja po prostu nie chcę JEJ tam widziec? jest zwyczajnie wkurwiająca, gdy zerka z sąsiedniego pokoju, gdy rozmawiamy i nawet nie zrobi mi kawy! to już dostateczny powód a mąż jeśli zechce - to odejdzie, nie mam zwyczaju błagać nikogo o uczucia, zresztą to mój drugi mąż:P

Gość yrewa
ONA traktuje mnie jak powietrze, a nie mąż! mam 36 lat

Gość Wera 252525
Jeśli nie chcesz jej widzieć, to nie odwiedzaj męża w firmie:D daj się spokojnie pomizdrzyć;) I wilk syty, i owca cała :D

Gość banko
oki wasze rady mają jakiś sens, ale co jeśli ja po prostu nie chcę JEJ tam widziec? jest -----------------no , ale ona tam pracuje ! -to Ty przychodzisz do meza ,który jest w pracy - ona jest na swoim miejscu . A czy Twój maż prowadzi kawiarnię ?

Gość yrewa
chętnie widziałabym kogoś innego na jej miejscu - po prostu w zasadzie od razu poczułam do niej antypatię i teraz mam taki kaprys, żeby wreszcie jej utrzeć tego zarozumiałego nochala z tą kawiarnią to blisko:P

Gość Wera 252525
Traktuje cię jak powietrze, bo Ci "krzywo z oczu patrzy". I przeczuwa, że jej nie lubisz. Wiem z autopsji. No, chyba, że się bzykają. I nie widzi sensu w przymilaniu się tobie, bo jest pewna swego. Lub podkochuje się w swoim szefie i nie chce z toba gadać ani na ciebie patrzeć, bo ją sumienie gryzie. Lub mix tych trzech opcji :D

Gość yrewa
mąż pewnie zrobi, co mu każę.. jesteśmy dopiero pół roku po ślubie, jest we mnie wpatrzony jak w obrazek, pójdzie szmata krowy doić!

Pewnie najchetniej stara babe z pajeczyna w majtach :P

Gość banko
wiesz co - teraz wydaje Ci sie ,zę kobieta sie mizdrzy - ale pomyśl co będzie jak na jej miejsce przyjdzie jakaś mloda laseczka - która będzie równie zdeterminowana jak Ty ? moim zdaniem zaczynasz od doopy strony - a wiek 36 lat juz troszke zobowiazuje

Gość Wera 252525
Może razem chleb pieką? :D

Gość yrewa
o tak - była by w sam raz:D

Gość Wera 252525
Ale cię mężulek kręci, nie ma co...

Gość yrewa
jak przyjdzie kolejna, co ją dupa będzie swędzieć - też pójdzie w pizdu.. i tak do skutku, albo do wyczerpania się cierpliwości mojego lubego:) ale on póki co to by mi gwiazdkę z nieba;)

Gość banko
pól roku po ślubie - wpatrzony jak w obrazek - i nic nie ma przeciwko temu że obca kobieta go nazwijmy to tak - kokietuje ? oj ,chyba masz za duze mniemanie o sobie i swoim wpływie na meza .

Gość banko
żebyś sie nie zdziwiła ...:)

Gość gwiazdkę może i tak
a co se facet młode babeczki pociupcia to ma :D

Gość gwiazdkę może i tak
skoro wg ciebie mąż cię posłucha i ją zwolni, dlaczego ona tam jeszcze pracuje?

Gość yrewa
oki, ja swoje wiem dobranoc

no coz sa takie suki jak TY ja tez przez taka zostalam zwolniona ... zalosne ! no ale pewnie jak pracownica ladna to brzydkie suki zagrorzenie widza a facet cipa i traci byc moze najlepszego pracownika przez glupia babe.

Gość żałosna jesteś ojjj
autorko, współczuje mężowi, który pewnie wkrótce kopnie cie w dupe

Gość gwiazdkę może i tak
Kopnie, kopnie, po co ma starą rure ruchac jak świeże mięsko pod nosem, może nawet dziewicze :D