Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamimimi

Czemu kobiety sa takie głupie!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Nie... no w shoppinG jest.... oj jest.... ja sie juz prawie wybralam :D "wiadomo że nie jest to płomien jak na poczatku ale chce żeby mój facet zawsze patrzył na mnie jak na interesujacą, pociagająca kobietę a nie jak na gosposie i mamuskę".... szkoda malamimimi ze to juz nie ogien... bo u mnie po 16 latach wrze tak samo :)

Gość małamimimi
Coralick i chwała ci za to :)

Bycie z kimś to nie tak, że ktoś staje się CAŁYM naszym życiem - a jedynie częścią naszego życia :) Jak w takim obrazku z matematyki - dwa nakładające się na siebie częściami koła, i części które się nakładają to część wspólna - czyli związek. Pozostałe to normalne życie, swoje hobby, znajomi, pasje... :)

Gość Lilly Ev.KOLEJORZ !!!
nie ma reguły znam małżeństwa, gdzie dziewczyny są ode mnie młodsze o 10 lat a wyglądają jak moja mama a ich związki kwitną, mężowie nie zdradzają. Znam również strasznie nieszczęśliwe, wiecznie samotne w małżeństwie, zamknięte w złotej klatce piękne kobiety, których mężowie dali im wszystko w sensie materialnym, lecz nie dali im wierności i szacunku...🖐️

Gość małamimimi
Ona- pieknie to ujęłaś, gratuluje :) I o to w tym wszystkim chodzi. Nie chodzi o to, żeby byc piekna pusta laleczka ale żeby sie spełniać. kazde z osoba i wspólnie.

Małamimi - dziękuję :) Ja tam naiwnie wierzę że nie każdy facet poleci za odkrytym tyłkiem ;)

Gość szukam masażysty
facet to samiec wzrokowiec a teraz juz małolaty robia sie na lolitki i chetnie dupy daja za przysłowiowe waciki a im baby starsze tym bardziej wyrafinowane w uwodzeniu dlatego uwazam ze wręcz niemożliwością i trudnością jest nie zdradzić .

Gość hejho34
Pierd.. znowu uogolnienia