Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

falcon pilot

FALCON

Polecane posty

nie jestem miloscnikiem psychologii ale nie jestem tez skory do obrazania ;) mi-24 tez lecialem kilka razy :)

Wiem, że w moim szpitalu wojskowym naczelną piel. jest pani porucznik. Marzy mi się misja, ale na razie będę się spełniała w innym miejscu. Też adrenalina niezła :D

okej, nie prowokuję. ale zawsze mnie zastanawia, gdzie ci wszyscy nastawieni antypsychologicznie idą, jak mają ptsd czy inne syndromy ocalałego :P żona, dzięki. Twój też fajny! :P

już wróciłem. po rowerku najczesciej psycholodzy maja sami jakis problem ... skoro zajumuja sie problemami innych

wyrazam swoja opinie. mialem do czynienia z psychologiem bo w wojsku to norma. szczegolnie po misjach albo innych ciekawych zdarzeniach - oni nie pomgaja , oni wnerwiaja jedynie. i nie obrazaj mnie bo ja tego nie robie w stosunku do ciebie. powiedz czemu poszlas na psychologie? (bo to dosc oblegany dzis kierunek nie sadzisz?)

Chyba jesteś trochę przewrażliwiony na swoim punkcie :o Jak nie chcesz pomocy, a idziesz do psychologa na siłę, bo Ci każą albo nie jesteś do końca przekonany to nic dziwnego, że Cię wnerwiają. Takie przypadki się pomija. A dlaczego poszłam na psychologię? Dlatego, bo mój ojciec jest psychologiem (a właściwie żołnierzem psychologiem), od najmłodszych lat siedzę z nosem w takich książkach i żadnego problemu jeszcze u siebie nie znalazłam. Jak coś w życiu robię to z pasji i zainteresowań, a nie dla mody czy dla siebie. To tak samo jak ja bym spytała Ciebie: A Ty dlaczego jesteś pilotem? Bo dobrze płacą i chcesz rwać babki na mundur?

:) tez chce isc na pielegniarstwo, Magdooosia_85 trzeba jakies przeszkolenie przejsc zeby pracowac potem w wojsku??Chdzi o ta szkołę korpusu słuzb medycznych czy jakos tak???

no to wszystko jasne kochanie... :) ja poszlem do wojska bo szkolenie lotnicze w polsce to koszt okolo 200tys. jakby rwal laski na mundur to dzis siedzialbym w nim gdzies na deptaku i mamil laski :P placa jak placa, ale ja wiecej ryzykuje niz psycholog wojskowy a ten duzo miej ode mnie nie zarabia :P nie wiem co jest ciekawego w grzebaniu w czyims zyciu ale to juz twoja kwestia :)

No więc mamy sprawcę zamieszania i niechęci. Psycholog siedzi na dupie i dostaje podobne pieniądze. No cóż, świat zawsze był niesprawiedliwy :P Ja na przykład nie wiem co jest ciekawego w gaszeniu pożaru, ale do strażaków uprzedzeń nie mam.

Gość Rośkowa Barbara ludzie
falcon skąd jesteś? :classic_cool:

Na początku miałam iść na szkolenie 6-tygodniowe w wakacje po II roku lic.. Został mi wtedy na komisji do zaliczenia tylko kardiolog, ale akurat miałam zaliczenie na studiach i nie mogłam pojechać, a na turnus w sierpniu nie chciałam iść. Tak więc się nie wyrobiłam i nie pojechałam. Egzamin z PO trzeba było wtedy zdać,. A do studium info masz tu: http://www.nasze-wojsko.pl/praca-w-wojsku/77/Szkoly-wojskowe/Szkola-Podoficerska-Sluzb-Medycznych-w-Lodzi

Jak ktos jest z natury chorowity to raczej nie dostanie sie do wojska, chodzi mi o przecietnie zdrowego czlowieka. Jak bylem na komisji z kolegami, na 19 wszyscy dostali A :)

Kazdy zolnierz po jakims czasie ma dosc, czy to pilot czy zwykly szeregowy. Znam kilku pilotow, jeden latal swego czasu na suczkach, swietny gosc, mimo ze 2 razy starszy ode mnie. Praca w wojsku ma swoje plusy i minusy jak kazda. Co do zarobkow to nie mozna narzekac, nawet ten szeregowy zawodowy ma lepiej niz jakis nizszy szczeblem urzednik.

Komisja poborowa chyba dysponowala swoimi prawami, bo nawet chlopak z padaczka nagle sie znalazl na kompani ;)