Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

falcon pilot

FALCON

Polecane posty

Gość ile masz lat?

no z roznych powodow wstawiane są foty...ja wstawiłam,by moje Robaczki z mojego ulubionego topiku wiedziały,kto do nich paszczę otwiera w sympatycznym słowie :D

Gość LuIa_90
nowym sie wydaje ze jak są tu miesiac to mogą wszystko :classic_cool:

Gość pytanie na deszczowy ranek
Falcon, mam nadzieje ze nie masz uprawnien do pilotowania prezydenckiego samolotu??

nic nie wstawialem bo nie bylo mnie tu jakies ladnych pare miesiecy ;/ dobra oncze bo same zawistne istoty plujace jadem uwenturka napisz jak co na maila

Lula_90 wiesz,jak chodziłam jeszcze do liceum i w wakacje dorabiałam jako niania :D przypiął sie do mnie własnie Twoj nick...zaczeło sie od małej dziewczynki ,ktora nie umiała inaczej wymowic mojego imienia jak własnie Lula...:D pzdro o poranku 🌻kaffy aromat sie u mnie rozchodzi :D może podać ?z mleczkiem?

łe.. mowcie co chcecie, ale mnie sie falcon podoba :D tak na nocke to mm w sam raz :P

Gość pytanie na deszczowy ranek
Nie zartuj sobie, jak w armii sa same takie mloty jak ty, to o zgrozo!

Gość falcon orencz
głównie po knajpach :classic_cool:

w kawalerii latam :P nie jestem chlopcem na jedna noc :P i nie szukam poklasku ale znajomych z poprzedniego topiku :P a ty piekna inteligentna kobieta jestes pewnie samotna i zgorzkniala :P

Gość falcon sobie pomyslal
ze jak wczoraj w nocy zainteresowało sie nim pare desperatek to dzisiaj moze sie panoszyc :o nie tędy droga panie pilocie :classic_cool: magdoosia kope lat :classic_cool:🖐️

falcon --> moze i wygladasz najlepiej na forum z facetow (bo poza toba to widzialam jarka i gevara..) ale brakuje ci oglady slonko. ale przynajmniej wrasta nam nastepna barwna postac. forumowy narcyz number one:D

Gość lateksowe wdzianko
zdesperowana żono "falcon --> moze i wygladasz najlepiej na forum z facetow " tego niestety nie można powiedzieć o tobie :classic_cool:

Gość lateksowe wdzianko
falcon daj wiecej fotek :D

falcon --> mi do zawistnej daleko, chodzi o twoje poprzednie topiki gdzie umieszczales swoje zdjecia podjaac sie za swoja dziewczyne, to bylo zreszta jeszcze jakos w tym tygodniu.. tak sie tylko troche z ciebie posmieje dla relaksu :D