Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _złośnica_

Czy to już koniec miłości z mojej strony ?

Polecane posty

Gość _złośnica_

Ja już nie wiem... Chyba przyda mi się psycholog... sory nie psycholog nie (byłam i nic mi nie pomógł) wiec zostaje tylko psychiatra.... Mój problem polega na tym że nie wiem co się ze mną dzieje... Jestem z chłopakiem 14 miesięcy od pewnego czasu dziwnie się zachowuje... Nie raz jestem dla niego milutka całuje przytulam mówię czułe słówka... A po chwili mam ochotę mu coś zrobić... kopnąć mówić nie miłe rzeczy... denerwuje mnie w nim wszystko co robi mówi w 15 min. a potem znowu milutka... Sam mi mówi że raz jestem kochana a raz nie do zniesienia ale mimo to mnie kocham. Co o tym myślicie ? Czy to już koniec miłości z mojej strony ?

Gość oppok
a kochasz go? rzeczywiscie to jakies dziwne. ja mam podobnie wtedy gzy zalezy mi na chłopaku ale go nie kocham, jesli wiem ze ejstem z nim , ale to juz nie to, ze mineło. moze masz tak samo a moze inaczej. kochasz go? jak duzo bys dla niego zrobila? zalezy ci na nim, odpowiedz sobie na pare pytan. chciałabys z nim spedzic zycie? miec dzieci? ile masz lat?

Gość _złośnica_
PMS - co to takiego ?

Gość maaaaddddd
PMS to marzenie każdej kobiety skrót : Posiadanie Mądrego Samca :D:D:D, niestety najczęściej pozostaje w sferze marzeń :D

ta a ja bym powiedziala ze to zespół napięcia przedmiesiączkowego

Gość ja tez tak mam.....
tyle ze ja jestem o wszystko zazdrosna! o to ze ma inne dziewczyny na gagu gadu, itp. itd. czesto nie ma dla mnie czasu i wtedy wydaje mi sie ze mnie zdradza.. i takie tam akcje.. i tez nie wiem co mam ze soba zrobic :( :o

to że ma inne kolezanki na gadu to nic złego.. przecież i Ty zapewne masz jakichś kolegów na liście.... dlaczego nie ma dla ciebie czasu , pytalas o to go ?

Gość wg mnie to
Borderline

Gość _złośnica_
Mój niestety woli iść dziś na mecz niż przyjechać wcześniej do mnie i spędzić ze mną ten wolny czas.. Czy to jest normalne ? chyba nie.. Bo jeśli się kogoś kocha to chyba chce się z nim spędzać jak najwiecej czasu prawda ?