Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zołzą**

nie nawidze facetów

Polecane posty

Gość do rolnika
JO TYŻ MIOLEM KIEDYS KOBITE ALE UNA BELA GLUPIO JAK BUT,CIAGLE JEJ NIE ODPOWIADAŁO ŻE ŁODEMNIE GNOJEM ZAPODAJE..TOM POGUNIEL W LOS,

Łu mnie beło inacy: jak ii sie dzyndzel wkrynciuł, to sie wyjebała*, a jo pojechołym dali. * to beło w lesie. I una cheba tam lezy do ty pory Mos u ni szane :classic_cool:

Gość jestem zołzą**
przestańcie pierdolić hahahaha no ale wyjebałaś argument czyli pasi ci jak ślini i wlepia zwrok w inną babe a ty beztrosko z nim obcujesz może go jeszcze pogłaszczesz i powiesz patrz sobie patrz misiaczku jest boska JA uważam że jak gość jest porządny to mu na inne wpatrywać się nie trzeba Nie napisałam nigdzie ze chodzą na dziwki tumanie niedorobiony tylko że się oglądaja za każdą dziewczyną. Chyba kurwa rozróżniam jak ktoś zwyczajnie na mnie popatrzy a nie wykręca głowe jak pojeb i patrzy się jakby chciał tu i teraz Z resztą to są baby a potem dziwota że był skok w bok Ale nawiązując gości porządnych nie ma!!! wszyscy to takie gnojki myślące swoją parówką i niczym więcej chołota i tyle!!!!!!!!!!!!!!

Gość jestem zołzą**
Wolny tak ale jak taki kutas jeden z drugi maszeruje z babą z dzieckiem to co to może jego siostra?? hahahahaha dlatego ja nigdy nie bede mieć faceta nie bedzie mi robił wstydu i zaniżał samooceny i wypatrywał okazji . nie ma wiekszego poniżenia dla kobiety niż facet w jej towarzystwie oglądajacy się za innymi

Gość jestem zołzą**
a takich błaznów jest na pęczki niewyżyte pół mózgi dla nich nie ma ratunku są dla mnie zerem dnem społecznym nigdy bym nie poleciała na takiego huja Prawdziwy męzczyzna powinien wiedzieć jak sie zachować

Gość jestem zołzą**
Facet który się ogląda za innymi = babiarz chyba że chcecie sobie chodować takich koneserów u swego boku to wasza sprawa ale wy zawsze zaślepione miłością wytłumaczycie swojego chłoptasia

Gość depeche to pipka
Depeche to pipa

Gość kinia minia
Zgadzam sie z autorka, tylko co teraz wyrzec sie faceta na zawsze?? Jak zyc w takim razie??

Gość 19 lolol!!#3
Czytałem że jak mężczyźni patrzą pożądliwie na jakąś kobietę mają ciężki grzech a jeszcze cięższy jak są w związku z kobietą a kobiety które ubierają się aby wzbudzić podziw mają ponoć jeszcze większy dlatego że same kuszą.

Gość Lullabyfordemons
Nienawidzę to może za dużo powiedziane, ale z pewnością ostatnio straciłam zaufanie do tych naszych chłopów.

Gość her komendante
bez faceta to możecie jedynie szlochać i patrzeć w niebo czy jakiś nie spadnie z niego

Gość jestem zołzą**
Komendancie nikt za chłopem nie będzie szlochał to chłop może szlochać że nie ma u mnie szans

Gość her komendante
nie bądź taką żmiją bo jeszcze nią zostaniesz :classic_cool:

Gość jestem zołzą**
a Ty nie wojuj kutasem bo ktos Ci go może urwać

Gość kinia minia
Zolza ktory ci tak za skore zalazl?? :D i co zrobil , bo cieta jestes;p

''dlatego ja nigdy nie bede mieć faceta nie bedzie mi robił wstydu i zaniżał samooceny i wypatrywał okazji .'' Nie oszukuj sama siebie. Nigdy nie będziesz mieć faceta, ponieważ żaden z nas mężczyzn już nie da się tak wykorzystać przez ciebie. Takie kobiety jak ty powinny być zawsze same by więcej nie ranić, upokarzać, oszukiwać i zdradzać mężczyzn. Kobiety jak ''jestem zołzą'' powinny mieć napisane na czole ''Uwaga nie licze sie z nikim, potrafie po trupach dążyć do celu''

Gość her komendante
dbam o sprzęt żmijo i jest dobrze zakonserwowany , nie ma szans na urwania :classic_cool:

Gość jestem zołzą**
Wiadomo kto się odezwał kutas z krwi i kości twoje zdanie lata mi koło mojej kształtnej dupy nawet mnie nie znasz więc możesz zamilknąć na wieki. i sama nie będe bo wierze że jest jeszcze porządny mężczyzna tylko dla mnie:)

Gość jestem zołzą**
A takie puste globusy jak twój nie są nikomu potrzebne

Gość mrs_smiiith
myślę tak samo, z chęcią zostałabym les, ale niestety kobiety mnie nie pociągają seksualnie, ani trochę :(

''i sama nie będe bo wierze że jest jeszcze porządny mężczyzna tylko dla mnie '' Swiat nie jest aż tak niesprawiedliwy i takie patologiczne kobiety jak ty zaslugują jedynie na prostaków, chamów i nieudaczników ruchających wszystko co sie rusza.

Gość muahahahahaaa
Buahahaha... Napiszę jedno: 1. Popieram autorkę. 2. Do Dominika i innych myslących tak samo jak on - Weź SPIERDA*** patałachu :D:D:D SRAM na WAS!

Gość :P:P:P
Od jutra jestem gejem :P

Gość jestem zołzą**
no proszę jak idealnie trafiłeś opisując samego siebie To Takich jak Ty kobiety powinny omijać szerokim łukiem pozamykać w klatce takich oszołomów i rzucić playboya na pożarcie haha