Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma to ktooos?

co robicie by dziecko sie nie nudziło w tak apogode?

Polecane posty

Gość ma to ktooos?

Gość mamamamyyyyyyy
przywiązujemy do kaloryfera :D

Gość szalonaaaaaa
chodzimy na uszach

my juz pzrerobilismy dzis bajke, ksiazeczki, rysowanie, klocki a tu dopiero poludnie :/ masakra :( najdluzej sie bawi poprzez wyglupianie sie ale ja wysiadam :/

Gość rogaczzzzz
robię wtedy z kochankiem drugie, bo mąż w delegacji,

Gość iiiiiiiiiirt
niech se samo organizuje czas, nie ma lalek czy tam klocków? EJ A ZNAJOMI? Ja się w taką pogodę bawiłam z koleżankami. Chyba ze twoje dziecko jest jeszcze malutkie to dawaj mu kartke i kredki i jazda projektujcie domy albo sukienki. Ewentualnie krecik na youtube jak juz nic lepszego nie wymyslisz. Mozna też iść do kuchni i zrobić coś razem.

Gość papierek po cukierku
basen, sala zabaw, malowanie farbami, lepienie z plasteliny, lepienie z piaskoliny, wygłupy, bajki trochę w tv i tak jakoś leci ;)

Kolorowanie, wycinanki, puzzle, bajki, ostatnio fajna gra komputerowa w zgadywanie takich samych obrazków. Standardowo budowanie wieży z klocków lub robienie namiotu z koców :D Basen, sala zabaw, odwiedziny babci lub kuzynów w podobnym wieku :)

Gość Mamunia Nati
basen, sala zabaw-super, tylko u mnie na zadupiu nie ma takich atrakcji... Pomijam już brzydką pogodę, ale w ładną też nie ma co robić-przecież dziecko nie będzie cały dzień w piaskownicy siedzieć, Do lasu na spacery już nie chce chodzić, po wiosce też nie-bo już każdy zakamarek tu zna-a ma dopiero 2 lata.

Gość Ojej, ale macie problemy.
A co to na spacer ni można wyjść? Pogoda jak pogoda, przecież nie spadło 0,5 metra śniegu.

u nas dziś pada i okropnie wieje :( siedzimy u teściów na wiosce, za bardzo nie ma co tu robić, ale od rana byliśmy na spacerze krowy pooglądac i kury nakarmić, potem bawiliśmy się klockami, czytaliśmy ksiażeczki, porysował troszkę.teraz od 12 śpi. jak się obudzi to obiad zjemy i idziemy na kałuże. poskacze sobie ze 2 godziny i wracamy. pojeździ na rowerku (w domu bo na dworze błoto za duże), troszkę autkami pojeździmy i pewnie jakąś bajkę obejrzy.jakoś czas minie :)

Ojej, ale macie problemy. A co to na spacer ni można wyjść? Pogoda jak pogoda, przecież nie spadło 0,5 metra śniegu. moze nei ma sneigu ale tak leje ze nie mialabym sumienia psa wypuscic na dwor a co dopiero isc na spacer :/ ciekawe jak isc w tym deszczu, u mnie jest cos jakby powodz wiec nie pieprz glupot, zreka ulica plynie a ty chcesz isc na spacer :/

Gość Myszsza w czasie deszczu jest
najzalebistsze powietrze ever!!!! :)

Gość Po deszczu zapalenie płuc???
Nie wiem w jakim świecie żyjesz, ale są na ziemi kaloszki, gumowe kapotki z kapturem i inszy osprzęt, także na pewno nie ma szans zmoknąć!!! :)

najnowsze wiadomosci z katowic - zalany most ki8lka ulic i nieprzejezdna droga w kier wisly powodzenia w kaloszkach :/ chyba po kolana :/ tyle mam wody w piwnicy a po lydki przed domem

Gość Jak to? Na serio zalało wam
piwnicę?? Oj! No to współczuję... nie wiedziałam, że jest u was tak źle.. Ale z tą wodą po łydki to nie żartujesz?? Porób zdjęcia i wrzuć na bloga. Chętnie zobaczę te ulice. Trzymaj się! Mam nadzieję, że woda prędko wyschnie!!

Gość wrocilam ze "spaceru"
pod biedronka bylo na parkingu wody na tyle ze polbuty mi zakrylo :( maly w kaloszach i kapoku a jak przyjechalismy (bylam samochodem) to i ja i maly bylismy mokrzy wlacznie z majtkami :( sciana deszczu :( w Rudzie Śląskiej zamkniete drogi nieprzejezdne :/ w radiu podaja, że Zebrzydowice odcięte od swiata :/ powodz!!! i ma tak lac do srody wlacznie :(:(:(( ja mam w ogorku bloto do kostek, nie da się przejsc gdyby nie chodnik przez srodek...