Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobić1313131

znajomy podrywa moją żonę

Polecane posty

Gość niewiemcorobić1313131

Nie wiem co robić. Wiem, że kobiety same się do niego kleją. Ja waże 70 kg a on ok 120 i trenuje jakieś sztuki walki. Boję mu się zwrócić uwagę bo wiem, że zacząłby się do mnie rzucać nawet przy mojej żonie, a nie chcę przy niej dostać w p.... A z drugiej strony jeżeli nie zareaguję to prędzej czy później wylądują w łóżku. Dodam, że on też ma żonę, ale jest przez niego na tyle zastraszona i ubezwłasnowolniona, że i tak nic nie powie. Dodam, że on jest adwokatem, więc nawet jakby mi coś zrobił to i tak bym nie wygrał bo ma wielu wpływowych znajomych. Zastanawiam się co zrobić. On jest typem człowieka, że lubi pobawić się kobietami a teraz widzę, ze wziął na celownik moją żonę bo jest ładna. jeżeli nic z tym nie zrobię to dosłownie kwestia niedługiego czasu jak oboje wylądują w łóżku zwłaszcza że on się mojej żonie podoba bo ma to czego ja nie mam (duża kasa, wykszytałcenie, superciało). Znam go na tyle, że zabawi się nią kilka razy i zostawi bo tak przeważnie robi. Zastanawiam się czy przetrzymać ten okres i udawać, że nic się nie dzieje czy walczyć (wiem, że porażka gwarantowana). Co byście zrobili na moim miejscu?

Gość wspolczuje Ci żony w takim
razie.......Co za związek i zaufanie, pogratulować!

Gość Lilly Ev.KOLEJORZ !!!
może zwyczajnie zaufaj swojej żonie:) jeśli ma klasę i ciebie kocha na pewno nie zdradzi

Gość wymysl lepsze prowo

wystarczą dwa odpowiednie słowa Twojej żony i już go nie ma....ale skoro ich nie powie , to znaczy , że.....

Gość Elena50
znow revower masz ogromne plusy za wypowiedz. Zgadzam sie, wystarczy reakcja twojej zony a miesniak umknie z podkulonym ogonem. To ma zalatwic twoja zona :-D

Ay, to kwestia żony. Jak ona nie chce tego skończyć, no to sorry Batory, masz kurwę w domu, a nie żonę. Znajdź sobie porządną kobietę. A tą oddaj znajomemu. Jak ją będzie chciał to mu jeszcze dopłać.

Gość Mertoro
Mogłeś ożenić się z "pasztetem", nie miałbyś takich dylematów. :)

Jak go zobocys, to wypnij dupe. Jest nadzieja że zajmie się tobą i zostawi twoją żonę.