Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anndzia166

czy naprawde nie mam szans? :( zdj

Polecane posty

Gość anndzia166

Mam 17 lat, za 2 mies kończę 18. Nigdy nie miałam faceta, nigdy się nie całowałam. Czuje ze cale zycie przebiega mi przed oczami. :( Chodze na imprezy, ale żaden facet nie zwraca na mnie uwagi. Dodam, że zmieniłam już kolor włosów, makijaż, styl ubioru no i walczę z kilogramami.. Otyłość jest spowodowana tarczycą oraz chorobą genetyczną. A nie tak jak inni myślą - złym odżywianiem bo cały czas jestem na diecie. do tego ćwiczę conajmniej 5 razy w tygodniu. ale i tak jestem fataLNA :( wiem, ze pewnie zostane zaraz tutaj zjechana, ale czuje sie okropnie z tą samotnoscia. tak bardzo chciałabym miec kogos kto by mnie pokochał :( http://img193.imageshack.us/img193/7389/66677476.jpg http://img42.imageshack.us/img42/7595/21ars.jpg

Gość muamua
masz przyjemną twarz, nie powinnas tak się przejmowac, istnieją faceci, ktorzy lubią takie dziewczyny jak Ty

wyglądasz na miłą osobę ale tak to już jest że otyłym jest zawsze trudniej :( w życiu osobistym w pracy itp ale jestem pewna że na pewno kiedys kogos znajdziesz :) głowa do góry

Gość ad va
masz ciekawe spojrzenie ale .... niestety trzeba czasu aby zrzucić kg :O z tym... nie masz szans, przykro mi O ile mała nadwaga, puszystosc nie jest zła i nawet niektórym facetom sie podoba to ty... sorry ale wyglądasz jak tucznik :O

Gość matacz
jak dla mnie jestes poza wszelkimi oznakami atrakcyjnosci , gdybys była ostatnią kobieta na swiecie , też bym nie skorzystał , co nie znaczy iż przyjaciułmi zostac bysmy nie mogli . Ale to mój gust , inni mają inne

Nie jestem pewna siebie. Bo jak można być wesołym i radosnym z takim wyglądem? Czuję się fatalnie. Boje sie ze nikt mnie nie zechce

skoro mówisz ze dita i ćwiczenia nic nie dają to może zajmij się porządnie chorobą, bo skoro nie wyleczysz to nei schudniesz,a potem już tylko twoja cięzka praca, moze jakiś dietetyk?

Gość noc listopadowa
jak będziesz myśleć w sposób, w jaki napisałaś pierwszego posta to pewnie, że nie masz szans. trochę radości z życia i optymizmu! wierz mi, że nawet największe pasztety potrafią przyciągnąć do siebie ludzi, jeśli tylko mają wesołe usposobienie. mój przykład - jestem brzydka jak noc, mam krzywy nos i krzywe nogi, włosy cienkie jak igiełki i nie ma we mnie nic zachwycającego poza tą radością życia właśnie. i nigdy nie narzekam na brak kontaktów z ludźmi obu płci. spróbuj ;)

Gość a ja Ci naprawde
wspolczuje :( ja sama jestem raczej szczupła osoba ale mam boczki i troche wiekszy tylek i przez to mam mega kompleksy... to co dopiero Ty musisz przezywac :( ehh ale napewno znajdziesz wkoncu w zyciu szczescie i tego Ci zycze :)

Gość mkjhuiojkhfdc
jestescia bardzi widze dla niej iłe niespotykane to tu na kafe to j powiem tak masz szanse schudnij nie jestes brzydka,kanciata,garbata idz pobiegaj potańcz a napewno kogos znajdziesz jesli jest to prowo i ktos sie łudził ze bedziemy sie tu wyzywac od grubasów aby zrobic mu przyjemnośc to niech jebnie sie w łeb

Gość a ja Ci naprawde
ja Ci jeszcze napisze ze ladniej bys wygladala gdybys troche skrocila wloski i moze pomyslala o jakims kolorku .. moze np czarny? :P czarny wyszczupla, jakies ladne cienie, blyszczyki, lekki podklad... odrazu bylo by choc troche lepiej :)

Gość matacz
tujednak dano nam pod ocene wyglad , wiec pozwolisz , ze nie bede wybiegał dalej , bo juz to dyskwalifikuje

a ja Ci naprawde -> faceci lubią duże pupy jeśli reszta jest ok ;)

Gość hormon szczescia
przypomniała mi się historia z mam talent, jak przyszła jakaś dziewczyna przy tuszy i mimo chamstwa chylińskiej powaliła wszystkich na kolana śpiewem. ty też masz pewnie w sobie coś, co zachwyca. trochę wiary w siebie. i wylecz chorobę, bo bez tego to odchudzanie będzie syzyfową pracą 🖐️

Gość ad va
a on wie ze jestes gruba/? pisałas mu o tym? zeby nie był w szoku

Gość jak myślicie?!?!?!
cóż. muszę ci powiedzieć szczerą prawdę. Prawdopodobnie nigdy nie znajdziesz mężczyzny, który naprawdę cię pokocha. KAŻDY facet zwraca uwagę na wygląd! więc jeśli się nie zmienisz - do końca życia pozostaniesz nieszczęśliwa. masz już 18 lat. zostało ci mało czasu Najpierw wylecz się w tej choroby, która cię tak utuczyła, a potem zacznij chodzić na imprezy i poznawać chłopaków

widział moje zdjęcie z profilu, jedno, przerobione :O wie ze jestem gruba, ale powiedział ze milo mu sie ze mna pisze i fajnie byloby sie poznac.

jak myślicie?!?!?! -> 18 lat to ma jeszcze trochę czasu ;) ale niestety taka jest prawda nas przyciąga się wyglądem a zatrzymuje charakterem

Gość pasztet firmowy
jeśli was przyciąga się wyglądem, to jak wytłumaczyć fenomen pasztetów będących w szczęśliwych związkach? ;)

Gość nts
gowno prawda. z fajnym wygladem tez niewiele mozna. prawda jest taka ze praktycznie kazdy facet widzac ladna dziewczyne wychodzi z zalozenia ze na pewno jest zajeta wiec nie ma co probowac. ewentualnie co ostatnio jest dosc popularne.. ladna=latwa - czyli zaliczy i zostawi ;] jesli Ciebie ktos pokocha to faktycznie bedzie to milosc a nie kwestia tego ze fajnie jest sie z Toba pokazac przy kolegach!

Gość nts
gowno prawda. z fajnym wygladem tez niewiele mozna. prawda jest taka ze praktycznie kazdy facet widzac ladna dziewczyne wychodzi z zalozenia ze na pewno jest zajeta wiec nie ma co probowac. ewentualnie co ostatnio jest dosc popularne.. ladna=latwa - czyli zaliczy i zostawi ;] jesli Ciebie ktos pokocha to faktycznie bedzie to milosc a nie kwestia tego ze fajnie jest sie z Toba pokazac przy kolegach!

Gość nts
jeszcze mi sie net k.rwa tnie , wrrrrrrrrrr co za dzien : |

Gość świerkowa gęńś
ty pasztecie pewnie jesteś brzydsza :D