Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anndzia166

czy naprawde nie mam szans? :( zdj

Polecane posty

Gość pasztet firmowy
"ty pasztecie pewnie jesteś brzydsza" to do mnie? :classic_cool:

Gość francis22
taaa, jasne, nie ma szans, tylko dlaczego wszystkie znane mi otyle i grube osoby maja partnerow.mezow i to wcale nie wybrakowanych??:O Gdyby tylko piekne i szczuple laski mialy szanse na zwiazek, to wiekszosc spoleczenstwa musialaby byc singlami. Musisz popracowac nad samoocena i pewnoscia siebie, bo przyznam, ze otyla i do tego zakompleskiona osoba bedzie miala o wiele trudniej, musisz nabrac pewnosci siebie.

Gość świerkowa gęńś
Niezależne badania przeprowadzone ostatnio w czterech różnych krajach europejskich (Francja, Rosja, Włochy, Austria) potwierdziły po raz kolejny, że szczury i myszy karmione pasza z GMO miały poważne zmiany w komórkach wątroby, trzustki i jąder a w drugim-trzecim pokoleniu stawały się bezpłodne. Zaobserwowano też zwiększoną śmiertelność potomstwa i zwiększoną umieralność. W Anglii po dopuszczeniu na rynek genetycznie zmodyfikowanej soi zanotowano dwukrotny wzrost alergii. Podkreślić należy z całą mocą, że brak dowodów na istnienie zagrożenia nie jest dowodem na jego brak. Wcześniej czy później ujawnić się mogą na masową skale negatywne skutki tego eksperymentu, tak jak ze znacznym opóźnieniem ujawniły się uboczne skutki stosowania DDT, mączki mięsno-kostnej (choroba,,wściekłych krów), czy antybiotyków w żywieniu zwierząt.

Gość francis22
aha, moja kumpela z dzieckiem wazaca w tej chwil 92kg zwiazala sie z panem adowaketem, ustawionym i przystojnym. Nie musze chyba mowic, ze wiekszosc jej otoczenia zachodzi w glowie jak to mozliwe, a szczuple laski to juz w ogole robia sie zielone z frustracji, no bo jak to mozliwe ze taka partia zainteresowala sie takim grubasem?:D

Gość nts
z reszta, jakos to tak dziwnie dziala, ze jesli dziewczyna jest no powiedzmy gruba i brzydka i ma fajnego faceta , to reszta dziewczyn nawetch tych pieknych zgrabnych i w ogole zajebistych bedzie jej tak jechac i wplywac na psychike ze panna sama postanowi go zostawic , jak jej sie bedzie wydawalo- dla jego wlasnego dobra. sama widzialam kilka takich przypadkow .

Gość szagi
masz ładne włosy, oczy, tylko ta otyłość. jesteś młoda masz dużo czasu na znalezienie swojej połówki... głowa do góry, trzymam za Ciebie kciuki

Gość dsklfjiofrijadfjkasdmn c nmc
moja sąsiadka jest mniej więcej takiej postury jak twoja a do tego jest brzydsza od ciebie po twarzy. ma 20 lat i za rok wychodzi za mąż. Ma fajnego chłopaka, który ją naprawdę kocha. Ale ona jest roześmianą osobą i nie przejmuje się tak bardzo swoją tuszą. Uśmiechnij się do ludzi a zobaczysz będzie ok. I lecz tarczyce!!!!

Gość francis22
nts, dokladnie tak jest. Nasze wspolne znajome nie moga tego przetrawic, ze taki facet zwrocil uwage nie na nie, tylko na taka grubaske! Jak jestesmy wszyscy razem, to widze jak probuja flirtowac z tym facetem, zwrocic jakos jego uwage, a ten nie reaguje:D

Gość maczoooooooooooooooooooooooo12
O kurwa ja pierdole jaki bizon Weź sie za siebie kobieto nikt cie nie bedzie chcial Ale wiem i tak ze na zdjeciu to nie ty i nie podszywaj sie za tą dziewczyne bo ona gdyby sie dowiedziala bylo by jej przykro

po pierwsze masz dopiero 17 lat a to oznacza ,ze masz sporo czasu aby sie wziasc za ciebie :) buzia ladna ale kg nieco za duzo. ale nie martw sie.wszystko da sie naprawic :)

Gość nts
nawet przechodzac na ulicy jak facet idzie z gruba i brzydka dziewczyna, panny - zazwyczaj te co chodza grupowo, albo wyja na pol ulicy albo slodko usmiechaja sie do faceta , ewentualnie leca komentarze za plecami..

francis22 -> bo przyciągnęły charakterem a na to potrzeba więcej czasu :)

Gość nts
a tak btw to wydaje mi sie ze przy tej chorobie tylko zabieg operacyjny moze cos zmienic, mam znajomą ktora ma chora tarczyce i stosowala wszelkie diety, naprawde sie katowala konkretnie, po czym chudla moze z 5-6 kg co i tak bylo praktycznie niezauwazalne. po czym dowiedziala sie ze jest chora.

Gość faq
I juz sie wpisują pocieszycielki od siedmiu bolesci :o Tak czytac was mozna dojsc do wniosku, ze im bardziej paskudna baba, tym ma lepszego faceta.

Gość gprs@onet.pl
Idiotki i idioci zrozumcie, że to wpływ leków immunopresyjnych i hormonalnych tych kilogramów nie można zrzucić!!.

Gość beutiful lady- you're too big
co wy wygadujecie. "tarczycy" jak to nazywacie nie da sie wyleczyc. dziewczyne ma prawdopodobnie niedoczynnosc tarczycy (tez jestem na to chora), to jest przewlekla choroba, trzeba brac przez cale zycie leki i nigdy sie tego nie wyleczy. te leki maja zapewnic normalne funkcjonowanie, w tym normalna przemiane materii. jesli wie, ze jest chora to tez pewnei przyjmuje leki. nic wiecej sie nie zmieni, pomoze tylko dieta i sport. pomimo lekow odchudzanie bedzie trudniejsze niz u zdrowej osoby. tez mam problemy z waga, choc na moje oko jestem od Ciebie szczuplejsza. ale niestety starsza..

Gość bam bam
faktycznie figura jestem Twoim problemem ale wierze że to zwalczysz,ja osobiście zazdroszcze Ci długich włosów. ja swoje mam do łopatek i ani drgną od 2 lat. co prawda jakoś bym je ścieła inaczej (twoje) wycieniowała grzywka na bok i podkreśliła kolor włosów farbą. ale to moje subiekcje. jeszcze bym brwi wyregulowała i zrobiła je w kolorze wlosów ;)

Gość jestem ciekawa jak faceci
odnosza sie do kobiet o takim wygladzie? czy jakby byla szczuplejsza o jakies 15 kg to dla was jakas roznica czy nadal grubas i tyle?

16.05.2010] 13:31 [zgłoś do usunięcia] a ja Ci naprawde wspolczuje ja sama jestem raczej szczupła osoba ale mam boczki i troche wiekszy tylek i przez to mam mega kompleksy... to co dopiero Ty musisz przezywac ehh ale napewno znajdziesz wkoncu w zyciu szczescie i tego Ci zycze czy ty jestes slepa?????? jej czarne wlosy?? czy ty kurwa nie widzisz ze jej ten kolor kompletnie nie pasuje??? wiekszosc polek farbuje tew swoje kłaki na czarno myslac ze sa atrakcyje przez to a prawda jest taka ze wiekszosci ten kolot kompletnienie pasuje!!!!!!

13:35 [zgłoś do usunięcia] a ja Ci naprawde ja Ci jeszcze napisze ze ladniej bys wygladala gdybys troche skrocila wloski i moze pomyslala o jakims kolorku .. moze np czarny? czarny wyszczupla, jakies ladne cienie, blyszczyki, lekki podklad... odrazu bylo by choc troche lepiej chodzilo mi o ten cytat sory

Gość Miszcz Demaskacji
Matoły, ona kreuje was w bambuko! Jako miszcz demaskacji, książę szukajności, hrabia spryciarzów, the main leader of find all project et cycatera, znalazłem co nastempuje: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4035507 gdzie Andzia wyryła następujące literały: "Witam Was Ja ważę 60 kg przy wzroście 170. " Przypadek? Ja tak nie sądzę.