Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zła i Wredna

Dziewczyny co was obrzydza u facetów ?? Faceci co was obrzydza u kobiet??

Polecane posty

Gość barabarabab
mnie obrzydza u facetow brud za paznokciami i nie tylko. brudne ubranie, podarte spodnie, smrod itp itd. :-)

hahaha przyczajona żona dobre :D . Mnie tez wkurza to że wrzucaja brudne smierdzące skarpetki za łóżko ;D

Gość oooooOO
jak im sledziami z pipy wali :(

Sledziami?? Heh jak ktos nie dba o hiiene to napewno ... może trafiasz na smae takie ktore sie nie myja?:D

Gość kornelia makuszynska
ze nosi te same bokserki przez 2 tygodnie:( i nie zamyka klapy od sedesu przez co msuze siadac potem na jego siuski:(

Gość Platinum
moj misio jest chodzącym ideałem i nie mam na co narzekac a wam wspolczuje phi

Gość wspaniale czsy
a c ci przeszkadza u kolesiew japonkach??? prosze.. polska to wciaz zascianek:)zielone z niemucia zeby sa gorsze....chalabie w weekendy pazory u nog

Nooo pazury u nog to najgorsze co moze byc ;/ Szczegolnie jak budzimy sie przy naszym misiu z podrapanymi plecami badz nogami ;D

Gość kornelia makuszynska
a moj u nog to nawet nie uzywa obcinacza tylko tak odrywa i sa cale postrzepione paskuda w ogole meskie stopy powoduja odruch wymiotny blee

Ja nie mam jakoś specjalnie urazu do kobiet, trochę denerwują mnie "męskie stroje" i takie mało kobiece zachowanie, bo w sumie czemu kobieta ma się wstydzić być kobietą jej przywilej by wyglądać ładnie a często kobiety na pokaz robią z siebie chłopa.

Mnie obrzydza jak faceci się wysmarkują na chodniki, fujj, kilka razy takie coś widzialam, ochyda

Normalnie to uznałbym to za zniewagę ale w sumie kto by się przejmował tym co mówi dupa, nie na darmo powstało powiedzenie "rozmowa jak z dupą w nocy"