Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zła i Wredna

Dziewczyny co was obrzydza u facetów ?? Faceci co was obrzydza u kobiet??

Polecane posty

Ależ my się nie kłócimy my tylko wymieniamy poglądy, bo jak może pomarańcz konwersować z grotą nestle 😭 to brzmi jak jakaś perwersja.

ogolnie jak nie dba o higiene-twarog na zebach,nieswiezy oddech,zapach potu,btud za paznokciami no i smierdzace stopy sa koszmarem:O plujacy facet:O celowe bekanie:O puszczanie smierdzieli:O

Gość ObrzyD_
pierdzenie z groty nestle groty nestle :classic_cool:

Cześć brzydzia 👄 generalnie faceci to są z natury śmierdziele trudno machając młotem się nie spocić, oczywiście lepiej wziąć prysznic ale ... wchodzi się i tak do domu śmierdzącym :)

🖐️meska pomarancza👄 Wiadomo,ze u sasiadki myc sie nie bedzie:PDobrze jezeli w ogole wie,ze trzeba sie odswiezyc.Niektorzy czesto maja dzien brudaska co niestety czuc:P

Gość kakaOwe oko_
siema grota 🖐️

Gość mnie brzydzą wąsiska
nie jestem wstanie zjeść jak w pobliżu jest facet z wąsiskami

Gość anuleczka.
najgorsze co moze byc to smirdzace stopy, tragedia.

Gość Maleczeczka
Pisała jakiś czas z facetem, który wydawał się wielce kulturalny, super słownictwo, wyooka kultura i klasa, co to nie on, a na randkę przyszedł: - nieumyty - z obrzydliwym żółtym kamieniem na zębach plus jakimś serzastym nalotem - do tego popsikany jakąs wodą toaleteową - i brudne paznokcie PÓŹNIEJ NA KAFETERII JEDEN Z DRUGIM ŻALI SIĘ ŻE ŻADNA GO NIE CHCE FACECI MYJCIE SIĘ (SAM ANTYPERSPIRANT NIE WYSTARCZY) I ODWIEDZAJCIE DENTYSTĘ !!!!!

Gość nie mam samochodu
i jeżdze srodkami komunikacji miejskiej ISTWIERDZAM ŻE FACECI MŁODZI I STARZY TO ŚMIERDZIELE i BRUDASY chodzący w brudnych przepoconych ciuchach SKUNKSY

Smrodek ;/ Mam takiego znajomego- syna przyjaciółki mojej mamy. Gdy wchodził do pokoju ja musiałam wyjść- sam pot i cuchnące stopy.. Jestem wrażliwa na zapachy.

Brudne,zaniedbane paznokcie Widocznie niedomyte zeby Miod w uszach ;/ Drapanie sie po jajach. Kompletnie bez skrepowania ;/ Smierdzące stopy. Kurde no,przeciez talk nie jest drogi... :P

No właśnie ten kolega też.. Ten smród go wyprzedzał - czułam go, zanim go jeszcze zobaczyłam :D

Gość Jak zwierzeta
Jak sikaja byle gdzie np przy murach i drzewach. To mnie wkurza, bo kobiety tego nie roba wiec i facet moze sie powstrzymac.