Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwona pomarańcza

ubrania z bon prix- jaka jakosc?

Polecane posty

Zamawiałam, jakość była bardzo dobra, nie było się do czego przyczepić. Ale potem znalazłam na allegro sklep z ciuchami właśnie z bonprixu, tańszymi o połowę i więcej i zamawiam już tylko tam.

Tak, rozmiarówka jest dobra, ubrania pasowały niemal idealnie.

Gość stokrotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w bonprixie masz zawyzone rozmiary zamawiaj wiec o 2 rozmiary mniejsze niz sa w katalogu! wiem bo zamawialam

Gość Obeserwation K.
podaj linka do allegro

Hmm dziwne, jak ja zamawiałam, to pasowały idealnie, nie za duże, nie za małe.

Gość EBKJDBCN BJK FDBNXEAGQNA SDN
--JULNATA-- Z DWIEMA KRESKAMI ORAZ -JULNATA- Z JEDNA KRESKA

Gość Obeserwation K.
nemezis zamawiasz u Julnaty? ma dużo negatywów.

Obeserwation K. - no zamawiam tam na allegro od czasu do czasu. A to, że nagatywów ma dużo cóż... jak dotąd nie mam żadnych zastrzeżeń, towar jest zgodny ze opisem i nie odbiega znacząco od zdjęć.

Gość EBKJDBCN BJK FDBNXEAGQNA SDN
ANI RAZU NIE DOSTALA ODE MNIE NEGATYWA, LUDZIE POPROSTU CZASEM NIE UMIEJA CZYTAC AUKCJI JAK CI NIE ODPOWIADA TO SPADAJ I NIE PYTAJ GDZIE KOGOS ZNALESC Z BON PRIXA!!!

Ja zamówiłam niedawno w Bon Prixie 4 bluzki: - jakość - moim zdaniem średnia, na zdjęciu wyglądały ślicznie, a w realu troche takie szmatławe, np. biała bawełniana bluzka na fotce wyglądała na dosć elegancką, a okazała sie bluzka, którą będe mogła nałożyć tylko do jeansów, a absolutnie nie do eleganckiej garsonki - na jednej bluzce była plama i musiałam ją odesłac. No, ale rozumiem, ze to moze sie każdemu sprzedawcy zdarzyć, więc OK - ciekawe jak szbko zwróca mi pieniądze. - przesyłka przyszła po około tygodniu od zamówienia, więc jak dla mnei to OK - rozmiarówka jest też moim zdaniem nieco zawyzona. Według tabeli rozmiarów to jestem na pograniczu 38 i 40, ale u nich większosć rzeczy jest albo 36/38 albo 40/42 - zamówiłam ten mniejszy i wyszło ok.

Wchodziłam na Allegro na te Julnate - owszem ceny ma nizsze niż w katalogach, ale asortyment ma chyba stary, bo nie znalazłam tam rzeczy, które ostatnio kupiłam.

Gość destroyed detroit
a ja zamawiałam 2 razy i raz musiałam oddać ubranie bo jakość była do bani zupełnie inny materiał niż w katalogu napisali i ogólnie sweter wyglądał inaczej delikatnie ujmując. A druga rzecz za duża ale akurat nie zwróciłam.