Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mc była pracownica

Piotrków Trybunalski McDonald's

Polecane posty

Gość ona Kasia
czy ten chlopak mial na imie Jarek?

Gość łózesz wq morde jeza
to zem trafila...

Gość upupupppppppppppp
ciekawa jestem czy coś się ruszyło autorko daj znać jak się sprawy mają

Gość to niezlego ma cela dziewczyna
podejrzanie...

Gość upupupppppppppppp
czyli na mailu cisza?

Gość upupupppppppppppp
na kafe swojego maila masz przy nicku :) czy pani co zgadła się nie odezwała, czyli chyba strzeliła

Gość ona Kasia
Ilonka, ja Ciebie znam, pracowalysmy razem. a Jarka z maka w egu to znam jednego! I ma nazwisko na p prawda?

Gość zacoelawa
jak ja znalazłaś?:D to ta kasia? bo mnie wkręciło

Gość jaaa tez jestem ciekawa

Nie, ma na imię Ewelina, 24 lata. Znalazłam ją dzięki znajomemu, który jakimś cudem znał jej imię. Teraz tylko czekam na odpowiedź od niej, po której upewnię się lub nie, że to ona.

Przepraszam, pomyłka. Ma 21 lat. I już z tym facetem nie jestem. Okazało się, że mnie zdradził z nią 2 razy. On nie zaprzeczył. Opowiedział mi wszystko, z najmniejszymi szczegółami. Była dziewicą, a on się z nią bzykał :( Nie wiem co robić ze sobą :(

Gość nanananna
poważnie piszesz bo aż się wierzyć nie chce

Gość loj..
dziewczyno daj sobie z nim spokój........

Gość i co teraz?
macie dziecko tak? i jak będziesz dziecko bez ojca wychowywać? jaktą dziewczynę znalazłaś i skąd wiesz że to ona?

Gość jakos dziwnie nie moge w to
uwierzyć:O:O:O szukałaś jej rok czy ponad rok i nagle tu na kafe znalazłaś odpowiedz w jeden dzień ....:O zresztą masz z tym facetem dziecko i jemu nie wierzysz tylko jakiejś pannie która moze se gadać co chce:O:( dla mnie to wszystko się kupy nie trzyma i wygląda jak tania sensacja :(:O:P

Opowiem całość może, trochę już ochłonęłam. Dziewczyna nazywa się Ewelina Przy... lat 20(pomyliłam się, ale to co znalazłam już mnie w tym utwierdza). Prawdopodobnie już nie pracuje w tamtym Mc. Całość była następująca: wersja Kasi (wypowiadała się tu) " Dziewczyny zaprosiły mnie i Jarka na imprezę. Były dwie, w tym Ewelina. Ja z tą drugą poszłam do sklepu, Jarek został nią. Kiedy wróciłyśmy, siedzieli razem na łóżku, takim składanym. Piliśmy dalej, Ewelina poszła spać. Jarek posiedział z nami jeszcze pół godziny i poszedł do tego samego pokoju co ona. Rano widziałam, że leżą na jednym łóżku." Wersja mojego faceta (już eks) " Byliśmy z Kaśką na imprezie, upiliśmy się i całowałem się z jedną dziewczyną, ale nic więcej. " A wersja Eweliny " Kiedy dziewczyny poszły do sklepu, przysunęłam się do niego i pocałowałam go. Całowaliśmy się, on pieścił moje piersi, ale musieliśmy kończyć bo przyszły dziewczyny. Piliśmy, ja poszłam do pokoju spać, wcześniej zapytałam go czy do mnie przyjdzie. Przyszedł za jakiś czas, położył się obok. Zaczął mnie dotykać, całowaliśmy się, rozbierał mnie. Później, po krótkich pieszczotach wszedł we mnie. Zapytał, czemu mu nie powiedziałam, że jestem dziewicą, na co odpowiedziałam, że chciałam to właśnie z nim zrobić. Kochaliśmy się w gumce. Później ubraliśmy się i zasnęliśmy razem. W nocy obudził mnie i znów się kochaliśmy. Rano każde poszło w swoją stronę, widzieliśmy się później tylko raz, w pracy." a szukałam jej najpierw przez znajomych Jarka z Piotrkowa, ale nie uzyskałam żadnej informacji. Później szukałam jej po forach i stronach jak fotka czy tym podobne. Nie znalazłam nic. Aż wczoraj, Kasia zdradziła mi jej imię. Więc poszukałam w internecie na nk Eweliny z Piotrkowa. nie znalazłam tej co trzeba, weszłam na profil McDonald's Piotrków i tam też jej nie było. Zapytałam jednej z pań w tym profilu o Ewelinę. Przekazała mi kilka informacji, które mnie naprowadziły, mianowicie wiek (mówiła 20 - 21 lat), jak wygląda i inne szczegóły. Znalazłam ją, napisałam z profilu chłopaka czy go pamięta i odpisała, że tak. Wtedy ze swojego wypytałam ją o wszystko. Wiedziała o mnie...

Gość ona Kasia
Jak się trzymasz Ilonko?

Gość temat odgrzewany
ale musze powiedziec, ze miala dziewczyna zaparcie, jaka cwana sama bym na to nawet nie wpadla, jej byly to juz na pewno nie :)

Oj miała miała dziewczyna potencjał:)Podziwiam ją,po 2 latach odkryła prawde,brava dla niej za to:)