Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelia makuszynska

dziewczyny lubicie na jezdzca??

Polecane posty

enjoy the silence mysle ze to nic zlego bo aj bym tez chciala slyszec w czasie sexu jakies sprosne rzeczy i mowilam o tym mojemu ale poki co to sie nie slucha:(...lubie jak np mowi'pieprze cie..tak kochanie'i to tyle a ja bym chciala wiecej:(

hehe z takich blizszych to lubie klasyczna z tym ze jak ja mam nogi moje za glowa hehe az sie sama dziwie jaka sie podczas sexu gimnastyczka okazuje haha

Gość mala_mallzaa
ale wy jesteście niektóre po.je.bane zrozumcie, że nie każda kobieta lubi to samo, a jak nawet jest 'kłodą' to niech sobie będzie, jej sprawa, tak lubi, a wy jak sobie chcecie być jakieś wyuzdane czy bardziej aktywne itp. to sobie bądźcie, ale sądźcie według tego innych idiotki, z seksem jest jak z jedzeniem i każdy lubi co innego

Gość oplkj...
my mówimy sobie sprośne rzeczy- ja np pieprz mnie szybciej on mi mówi czy dobrze cie rucham?,itp ale takie teksty u nas są rzadko- zazwyczaj tzw "normalne"

Gość do oplkj
co masz na myśli mówiąc 'normalne'?

a ty mala mallza co sie tak oburzylas to forum erotyczne wiec nie ma tu tematow tabu skoro kazdy lubi co lubi to co nie mozna juz o jezdzcu pogadac nawet??

Gość oplkj...
normalne- słoneczko, czy dobrze ci? kocham cie kotku jesteś tylko moja ale masz dziubek śliczne ciałko to są "normalne"

no a moj podczas sexu nigdy prawie nic nie mowi tylko czasem 'kochanie'...chcialabym zeby tak do mnie mowil jak do opkjl..

Gość mala_mallzaa
ok forum erotyczne to jedno, ale takie wjeżdżanie na innych i teksty typu:'współczuję twojemu facetowi' to drugie

ale my do siebie tak ostro lubimy mowic cale dnie i pisac ostro mocno i wulgarnie, lubimy sie uderzyc czasem niby na zarty ale lubimy taka ostrosc czy to jest normalne?podoba nam sie nasza agresywnosc chyba jestesmy psycholami nie sadzicie?

a kto tu komu wspolczuje dziewczyno

enjoy the silence mysle ze sie swietnie dobraliscie w taki razie haha:)

Gość oplkj...
u nas te słowa padały same z siebie. ale z tymi sprośnymi-to ja mu podsunęłam aby czasem tak mówić w ramach urozmaicenia. więc Kornelia po prostu pogadaj o tym z partnerem że chcesz tych słów. ja mojemu powiedziałam o sprośnych i nie było problemu-bo sam by się chyba nie domyślił

Gość heukji
Hej Laseczki:) ja normalnie na codzień jestem mega ułożona grzeczna i przyzwoita;) ale za to w łóżku hmmm....uwielbiam ujeżdżać mojego Misiaczka i uwielbiam jak on do mnie mówi w wulgarny sposób i sama też do niego tak się odzywam....

ja mu mowilam ale chyba zapomnial :D

Gość zjedz czarna gorzka czekolade
nie tylko ty ja lubie jak moj daje mi klapsy po tylku gryzi mnie w posladki albo mocno ssa sutki ale nie lubi pozycji na jezdca on sam bo mowi ze lub patrzec na mnie jaksie podniecam i lapac mnie za tylek ....

raz podczas sexu mi powiedzial ze mnie kocha ale to daawno temu bylo:(

Gość heukji
i jeszcze bardzo lubię jak on gryzie mnie w sutki i lubię jak czasami da mi klapsa naprawdę .Oczywiście normalnie na codzień nie ma mowy o żadnej przemocy

Gość oplkj...
kornelia-to przypominaj mu o tym. albo powiedz, że źle się czujesz bez tych słow. ale powiem Ci, że u nas te słowa są nie tylko w sexie ale na porzadku dziennym i co....na początku było fajnie a teraz PRZYZWYCZAIŁAM się do nich

Gość heukji
Dzisiaj mam zamiar poujeżdżać mojego zwirzaczka.My najczęściej zaczynamy w łazience a potem przenosimy się do łóżka, albo i nie;););)

takie grzczene dziewczynki na codzień a w łóżku lwice sa najlepsze hehe a propo na jeźdżca można dawac klapsy szczypac sutki ściskać piersi co kto lubi i widzi się partnerke.

heukji my tylko raz sie kochalismy w lazience jak u niego byl kolega ktory przysnal a ja musialam isc do pracy to tak na szybkiego hihi:) enjoy the silence---> ja lubie jak ssie mi sutki i jednoczesnie wklada paluszek:)...no i lize po uchu ii szyi:)...zwykle tez przed sexem sie tak droczymy,tzn ja udaje ze mi sie nie chce ale jednoczesnie zdejmuje juz sobie sama majtki haha juz sie 2 razy na tym przylapalam hah...

Gość heukji
Ja bardzo lubię jak leżymy razem w wannie on za mną i dotyka mnie w różne miejsca a ja go nie widzę bo jest z tyłu to super działa ;)

kornelia to widze ze lubimy to samo ja np udaje ze nie chce i podoba mi sie jak sie do mnie dobiera;p hehe i tez lubie jak ssie mi sutki, paluszkiem, jezykiem,,, o cholera az mi sie zachcialo

Gość heukji
mi też już się zachciało ale na razie nie ma mowy aż dziecko pójdzie spać...

Gość kardashia
Ja lubie ,mój partner tez bo to jego ulubiona pozycja,....coz sie dziwic jak to ja pracuję hehe troszke meczące ale fajne xD