Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucyffer

Jestem facetem i skąd tyle jadu w kobietach

Polecane posty

Gość Lucyffer

do innych kobiet np.jasnych blondynek i czarnulek opalonych.jest na czym oko zawiesić oczywiście jeśli nie ma przesady -nie ma pomarańczowej skóry i nie jest przesadnie spalona -nie jest wymalowana zbyt ostro - nie jest ubrana zbyt wyzywająco i umie zachować granice dobrego smaku

zazdrosc? albo inaczej: zawisc bo zazdrosc to zdrowe uczucie

Gość Lucyffer
no bo gdy idzie sobie taka czarnulka opalona ładnie ubrana a po drugiej szara myszka w niekobiecych ciuchach bez makijażu to na którą popatrzeć?wiadomo a wy robicie z siebie takie eko naturalne istoty i myślicie że facet na to leci

Gość Lucyffer
ale wszędzie się czyta słyszy jak to kobiety obrzucają się z błotem co wam z tego jeśli jedna kobieta musi dać więcej tych pudrów zeby ładnie wyglądać

a ja lubie byc czasem niewidoczna :D wcisnąć sie w rurki,t-shirt,trampki i ze słuchawkami w uszach wbić sie w tłum...poobserwowac własnie jak zarzucacie oko na laleczki:D jak ludzie idą ulicą,jak sie zachowują,co robią,w jaki sposób rozmawiają ze sobą...

Gość her komendante
brak dyscypliny i ogłady = masz wynik

Lucyffer - ja tez tego nie rozumiem, ja taka nie jestem. Jak widze ladna kobiete to nawet czasem patrze na zasadzie "moze ja bym w tym tez tak dobrze wygladala" No chyba ze moj facet sie na taka gapi, to juz innego rodzaju uczucia mam:P

Wszyscy już chyba wiedzą o bezinteresownej babskiej zawiści :) cześć Diabollica!!

Gość Lucyffer
Coś strasznego czegoś takiego nie ma między facetami tylko między wami Owszem potrzeba im upiększeń żeby dobrze wyglądać tych solariów specyfików nie wiem jeszcze czego żeby wygladać OK ale co wam z tego? macie jakąś satysfakcje

ello Warczy😘 ja idąc ulicą sama czasem sie zachwycam takimi diamencikami w tłumie :O wiec czego chciec od mezczyzn...co nie oznacza,ze nas nie kochają,bo przeciez wracają do Was,Was kochają...z Wami witają dzien racząc buziakiem :D nie znaczy,ze jesli popatrzy zaraz sie na nią rzuci :D

Gość diaaaaaaabolicoo
nie przydało by sie troche schudnac taki blond pustaczek z ciebie haha nie nawidze takich blacharek skad sie takie tuningi biora to ja nie wiem rurki to ci ewentualnie mogą pęknąć na dupie

pomereńczko😘 no wiem wiem-własnie nad tym pracuje...:D a tak na serio-stresogennie nie mam ochoty pochłaniac lodówy :D do plastyków tez szczescia nie mam :O niestety co rano ta sama mordencja na mię spoziera :O próbowałąm wszystkiego :O taka niedoskonała zostac muszę :O nie poradzisz :D:D🌻

co rano wstaje-w lustrze znow ja :O jak mnie Wróżka Pięknuszka odwiedzi i nieco podreperuje-dam znac :D:P;) dobra zmykam Pyszczki do reala😘cmok Warczy😘