Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliiiiiiii

Czy puścić Go na TAKI kawalerski ?Proszę o poradę!!!!!

Polecane posty

Gość Liliiiiiiii

Mam do Was pytanie,ale proszę,odpowiedzcie mi w swojej osobie,jak Wy byście postąpiły na moim miejscu. Otóż,mój chłopak idzie w przyszły piątek na wieczór kawalerski swojego sąsiada,który ma 28 lat,a mój chłopak 23 i będzie najmłodszym na tym wieczorze.Cały wieczór organizuje brat tego sąsiada,czyli 30latek,którego bardzo lubi mój chłopak(ja wręcz przeciwnie),który wprowadził mojego chłopaka w imprezki i alkohol,gdy mój B. był jeszcze gówniarzem.To taki wieczny kawaler,imprezowicz,który zamiast mieć dziewczynę,woli chodzić do ,,burdelu'' :/.Ogólnie nie cierpię go!!! Mój chłopak powiedział mi,że to będzie imprezka na 5 chłopaków na działce tego sąsiada.Aleeee,gdy byłam u mojego chłopaka,to znalazłam pod kołdrą rozpiskę(wydrukowane z internetu,pewnie pisał to ten sąsiad)jak będzie wyglądał ten wieczór kawalerski.Start o godzinie 21:00,kupują dużo wódki,a o godzinie 23:00 zawitają do nich 3 panienki z burdelu(!!!!!),które zrobią erotyczne show i zostaną z nimi już do końca imprezy,czyli do rana następnego dnia !!!!!!!!!!!! Tak czułam,że ten sąsiad coś wymyśli,przecież to dziwkarz,dla niego taka impreza=dziwki!! Zarabia kupę kasy w Holandii i myśli,że może wszystko i WSZYSTKICH kupić !Mój chłopak ,to będzie jedyny,który ma dziewczynę!Reszta jest solo! Ja nie wiem co robić,boję się,co tam się będzie działo! Jakaś goła dziwka ma siadać mu na kolana i kazać się dotykać?Albo coś więcej?Ufam mojemu chłopakowi,ale nie w takich sprawach!! Gdzie %,kumple i takie akcje :/Niby chłop swój rozum ma,ale w takich sytuacjach raczej przestaję nim myśleć...Co wy byście zrobiły na moim miejscu???Ja zaraz oszaleję :( Niechcący założyłam ten temat na Ogólnym,po prostu zapomniałam zmienić rubrykę :( Wybaczcie.

Gość Liliiiiiiii
posłuchaj mnie ty kurwo jebana - sorry,ale z taką hołotą nie wymienię ani jednego zdania !

Gość 12345654321
nie mozesz tego rozwazac w kategorii puscic czy nie to jest dorosly facet wolny nie jest twoim niewolnikiem zorbi co zechce a ty niczego nie mozesz mu dyktowac najwyzej mozesz powiedziec ze wiesz iz beda tam panie lekkich obyczajow i bedzie ci bardzo przykro jesli on pojdzie na ten wieczor tu powiedz dlaczego i wolalabys zeby nie szedla le oczywiscie dezyzja jest jego po tym jak sie zachowa co powie jaka jest decyzja mozesz duzo wywnioskowac jesli on ochoczo tam pojdzie nie bedzie liczyc sie z toba twoimi uczuciami to radze chlopaka opuscic

Ja bym nie puścił.. A jeśli już to z czipem - to czytałem o takich czipach. Wszczepia się taki czip pod skórę na karku. I jak chłopak ściągnie napletek - to mu łeb urwie :classic_cool:

Nie puściłabym. Takiego chuja, w życiu bym faceta nie puściła na wieczór kawalerski na którym będą kurwy i samotni podżegający koledzy. NO WAY. I jeszcze bym pokazała pannie młodej tę rozpiskę, niech wie jak się przyszły mąż chce zabawić.

Gość 12345654321
Ona.. ciekawe masz poglady to facet jest twoja wlasnoscia ze mozesz go gdzies puszczac a gdzies nie ??

Gość Liliiiiiiii
Uf,dzięki,czyli już wiem co robić.Tej dziewczynie najchętniej bym pokazała tą rozpiskę,tym bardziej,że kiedyś widziałam,jak ten jej przyszły mąż całował się z inną na imprezie,na której byłam ja,mój chłopak,no i ten sąsiad zabrał się z nami.

Gość znawca z latawca
To niezłe ruchanko sobie szykują. Najgorsze, że facetów więcej więc po kilku będą dymali tą samą... fuj!

Jest jeszcze inna ewnetulanosc... tuz przed wyjsciem na tą impreże robisz mu trzy lody z rzędu....zostanie mu tylko patrzenie ;)

Gość ewkamewka
Daj mu paczkę gum na drogę żeby nie zaszczepił cię potem jakimś syfem...

Gość andzela po prostu andzela
coraz częściej przekonuję się, że 'wieczór kawalerski' to nic innego jak pozwolenie na zdradę, a nazwa 'wieczór kawalerski' to taka przykrywka

Gość andzia wandzia
Weź pod uwagę, to, że twój chłopak będzie jako jedyny, który ma dziewczynę. Chłopaki mu na pewno nie popuszczą: spróbuj, co ci szkodzi, ona się nie dowie...do tego alkohol...ja bym nie ryzykowała. Swoją drogą faceci, to naprawdę mają zryte berety, oczywiście są wyjątki...:)

Gość pest...
facet wyjatkowy : Coz za oryginalne rozwiazanie :)

Gość andzia wandzia
I ja bym w tajemniczy sposób podrzuciła tą rozpiskę Pannie Młodej. Ja osobiście chciałabym wiedzieć co mojego przyszłego męża czekają za przyjemności....

Gość tosia_w_czerwonyych_majtkach
a ciekawe co na to faceci, jakby kobiety zaczęły przed ślubem urządzać takie wieczory? i zamawiali nawet nie striptizerów, a 'facetów lekkich obyczajów' - bo przecież są i tacy faceci, hę? już widzę jak się bez oporów zgadzacie hahaha

12345654321 Wiem że ciekawe. Jakby się upierał, to i tak postawiłabym na swoim, albo związek trwałby do ranka po tym wieczorze. Zresztą mój sam z siebie by nie poszedł, więc tylko teoretyzuję. Pokaż pannie młodej, i tyle. Wieczór zostanie odwołany i problem zniknie ;) Patrzcie: http://www.kawalerskie.pl/ szał pał kolacja Hefenra Strip bus strip hummer walki w olejku (na koniec młody nago walczy z panienkami) Filmiki i zdjęcia, bardzo ciekawe. I na każdej atrakcji panie nie zapominają o żadnym gościu. Jak widzę twarze tych facetów w cyckach albo między nogami tych burdelówek, to niedobrze mi się robi i najchętniej bym podesłała ich zdjęcia dziewczynom.

Gość Liliiiiiiii
Właśnie wkurzające są te wieczory kawalerskie.Dla facetów to jakby fora,że mogą zrobić,co tylko chcą,bo to ostatni czas ,,wolności''.No a reszta po prostu korzysta ... A jeszcze kumple,którzy podpuszczają... O nie,nie idzie i koniec ;/

Gość dziwkarze-------
chce iść, niech nie wraca

Try, no co Ty ;) Przecież full profesjonalizm i obsługa :D Serio, mojego to bym chyba wykastrowała :o A jak sobie pomyślę że koledzy by mojemu przyszłemu mężowi takie coś zafundowali, i że by mu dziwka włosami łonowymi w zęby wjeżdżała to w ogóle :o

Gość Liliiiiiiii
O matko,co za strona ... Faceci,to jednak są poryci :/ Wieczór kawalerski=dziwki ....

Gość 12345654321
Ona... Ale co to znaczy ze postawilabys na swoim?? Bo Tobie sie cos nie podoba to ktos ma tego nie robic bo Pani Wladczyni nie pozwala?? Wyrazic to ty tylko mozesz sowj poglad ze ci sie nie podoba a po jego zachowaniu potem mozesz ocenic czy dalej chcesz byz z takim czlowiekiem Taaa najlepiej zabraniac .. a jak facet bedzie chcial to za plecami zorbi co mu sie podoba Jakie wedlug ciebie sa kategorie spraw ktorych nalezy zabraniac facetom??

12345654321 Rzuciłabym hasło że ja idę na wieczór na którym są męskie dziwki, baj skarbuś baw się dobrze - oczywiście odstrzelona na maksa jak stróż w boże ciało ;) Pokonałabym go jego własną bronią :) Zadbałabym żeby zauważył że zaopatrzyłam się w gumki (a biorę tabletki), planowała wyjście na głos z koleżankami... I w efekcie końcowym poszlibyśmy razem do kina :P I oczywiście przed całą akcja bym mu powiedziała, że nie podoba mi się że wybiera się na takie coś, przedstawiła wszystko co mam przeciw - jakby to nie pomogło to dopiero to, co wyżej. A jeśli poszedłby mimo tego - to 'dziś już nie ma nas'. Ja nie byłabym w stanie mu tak zrobić, więc on mi też nie powinien.

Gość ewkamewka
Babki też mają takie wieczory - u mojej znajomej było 2 striptiserów i przelecieli na koniec pijaną pannę młodą i starszą :) Następnego dnia panika bo ktoś foty pstrykał komórką i prośby, łzy żeby skasować..

A ja bym chyba od razu podziękowała za współpracę facetowi, który wybiera się na taką imprezę i któremu muszę tłumaczyć, że mi się to nie podoba :o jeśli facet ma szacunek do mnie, a także do samego siebie, to nie idzie na taką "zabawę".

Wiecie tylko najgorsze jest to że w większości przypadków młody i większość gości nie wie, że coś takiego jest w planach - bo z reguły to tacy najbardziej powaleni koledzy wymyslają w ukryciu przed resztą :o