Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona w 100%

wrozenie z obraczki

Polecane posty

Gość zaskoczona w 100%

kumus sie sprawdzilo? bo mnie tak w dwoch przypadkach a reszta jeszcze przede mna. ciekawe czy sie sprawdzi

Gość a moze jednak

Gość a moze jednak
chyba nikt nie wrozyl:(

Gość kto wierzy w gusła
temu noga uschła he he

Gość u mnie sprawdziło się
przy pierwszym dziecku teraz jestem w drugiej ciąży, ale jeszcze nie znam płci obrączka była aktywna 3 razy, czyli mówiła o trójce i co najdziwniejsze mojemu mężowi wywróżyła to samo, czyli tę samą ilość dzieci i w takiej samej kolejności w/g płci jak mnie;)

Gość a moze jednak

Gość asdasdasdasd
a ja słyszałam ze im częściej się wróży z obrączki, tym więskza szansa na poronienie, ew. bardzo chore w przyszłości dziekco. Współczuję Wam.

Gość bellusia
od zawsze, kiedy wóżyliśmy sobie np. w pracy, zawsze wychodziło mi 2 chłopców, ale to zawsze, nawet w to uwierzyłam. Od 8 miesięcy jestem szczęśłiwą mamusią ... córeczki

mi kolezanka wywrozyla z obraczki najpierw syna i byl potem corke i tez jest a nastepny ma byc syn i kolejna corka czyli 4:P Ciezko uwierzyc bo mam zamiar miec jeszcze tylko jedno dziecko:D

Gość KRAKERS23
JAGODA NIKT NIE TWIERDZI, ŻE WIERZY, TO JEST KWESTIA TEGO CZY TO SIE SPRAWDZA U INNYCH. MNIE PRZY PIERWSZYM SIE SPRAWDZIŁO, ALE MOJEJ KOLEŻANCE NIE.

a jak sie wrozy z obraczki? i czy to musi byc obraczka od tego partneraz ktorym sie jest?

Gość mama małej hani
mi się jak narazie sprawdziło i moim znajomym również:) zaskakujące, a jednak...

Gość lepiej każcie też partnerom
zrobić test z obrączką żeby sprawdzić czy jakieś dzieciaki nie pojawia się na boku:D

jak zaszlam w 1 ciaze kolezanka gdy tylko sie dowiedziala powrozyla mi obraczka, z wrozby wyszlo, ze bede miec corke. no i sie sprawdzilo ;) pozniej jak juz sama sobie wrozylam to wychodzila mi najpierw dziewczynka, potem chlopak, a potem kolejna dziewczynka i na tym koniec. dwa pierwsze sie sprawdzily...:P

proponuję eksperyment.Proszę o wypowiedź wszystkich dziewczyn z którymi zerwał chłopak mówiąc ze nie kocha a które wciąż go kochają i nie wyobrażają życia bez niego. Istnieje taka wróżba z obrączką zawieszoną na włosie bądź nitce z której można się dowiedzieć jak będzie miał na imię nasz przyszły mąż. Proponuję żeby każda z tych dziewczyn zrobiła tę wróżbę. wiadomo, że nie do każdej chłopak wróci ale chce sprawdzić czy wróżba pokazuje to co byśmy chciały czy naprawdę imię tego przyszłego męża. przygotowujemy szklankę z wodą i obrączkę zawieszoną na nitce Wróżba na ilość partnerów i imie wybranka serca wkładasz obrączke do wody i zadajesz pytanie : ilu partnerów będę miała w swoim życiu wyjmujesz i liczysz ilość uderzeń obrączi o ścianki szklanki gdy obrączka zatrzyma się już na dobre wkładasz ja spowrotem do szklanki i zadajesz pytanie jak będzie miał na imie ten jedyn hehe i liczysz abc..pyrzypuśćmy że liczysz abc.. i obrączka wystukała k ona na chwilke zatrzyma się wkładamy znów do wody wyjmujemy i liczymy dalej ABC ... aż wjdzie nam całe imie i obrączka już się nie poruszy

mi wyszlo dwojka dzieci chlopiec i dziewczynka :P a poki co nosze w sobie blizniaki (chlopca i dziewczynke ) :D

Gość Hyhyhyhe
Sama sobie wróżylam (mam predyspozycje) i nie uwierzyłam w 3 ;) Planowaliśmy 2 a jest jednak 3 :D

Kiedyś, dawno temu, znajoma dla zabawy powróżyła z obrączki mi i mojemu mężowi. Zarówno ja, jak i on wg obrączki będziemy mieli 4 dzieci w takiej kolejności: dz, dz, ch, ch. W dwóch pierwszych przypadkach to by się zgadzało, a czy zgodziłoby się też w 3 i 4 wolę nie sprawdzać :P A tak na serio, to nie wierzę w żadne tego typu bzdury i zabobony :D

Gość NPR kochana
czmeu wierzycie w jakieś zabobony? jak chcecie poznać płeć swojego dziecka to podajcie mi w którym dniu cyklu doszło do zapłodnienia - odpowiem z 90% pewnością

Gość do NPR
Sama to potrafię ;) Żadna sztuka.. :P

Gość NPR kochana
moje słowa kieruję do zaciemnonych ludzi którzy chrzanią coś o wróżeniu z obrączki, jakaś totalna bzdura :D

Gość gość
mi wyszło że za mąż wyjdę jak będę mieć 33 to za rok imię męża zbigniew i 2 dzieci chłopiec i dziewczynka w tej chwili mamy syna ale nie jesteśmy już razem więc nie wiem czy to tak do do końca się sprawdza

Gość gość
pierwsze słysze o takiej wróżbie. Jak się wróży na płeć dziecka?

Gość gość
ta wrozba dziala na zasadzei wahadelka, a to lepsza od np kart czy wosku , nie znam osoby, ktorej by sie nie spelnilo :)