Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona ciężarna

objawy ciążowe jak ręką odjął w 9tc?! dlaczego??

Polecane posty

jak w temacie, dziewczyny czy tak może być??? Jestem na początku 9 tc i zamartwiam się na śmierć, gdyż moje "dolegliwości ciążowe zniknęły nagle! Jeszcze dwa dni temu bolały mnie piersi i brzuch, a dziś nic, jedynie piersi mam większe niż przed ciążą. Czy któraś z was zna takie przypadki??????

Gość małam mi
ja tak mam ale jak cos nie tak zjem to jest mi niedobrze u mnie 12tc

Gość mroefczkaaaa
NO A CO MYSLLAS ZE CALE ZYCIE BEDZIESZ TAK MIEC??

Gość prawie sama
na wstepie powiem tak- kazda kobieta jest inna ALE ja tak mialam wszysko jak reka odjal pozostaly tylko wieksze piersi, dzidzi przestalo bic serduszko-9 tydz, ale nie martw sie. mojej kolezance tez wszysko przestalo dokuczac ale w 12 tyg a jej male ma sie ok

Wiesz co, ja jestem we wcześniejszej ciąży, ale mam tak, ze na kilka dni uśpione są wszystkie objawy i wydaje mi się, jakbym już nie była w ciąży. Strasznie się denerwuje, a za chwile znow przychodzą bóle piersi, brzucha, napiecie, mdłości :) Na pewno będzie dobrze, ale przejdź się do ginekologia koniecznie

dziękuję wam za odpowiedzi, obawiam się strasznie ale mam nadzieję, że będzie wszystko ok. W piątek ide do mojego ginekologa.....

do prawie sama miałaś jakieś plamienia lub krwawiłaś??

Gość prawie sama
nie mialam plamien, nic, czulam sie swietnie. ale radze ci wizyte lepiej pytac sprawdzac niz potem plakac, zycze ci wszyskiego naj z dzidzia:)

Gość thaisse80
U mnie objawy ciazowe (bol piersi, zmeczenie) tez zaczely ustepowac przed 12 tc i nic sie nie stalo. jesli chodzi o mdlosci nigdy ich nie mialam. dzis mam coreczke. mysle, ze tu nie ma reguly, kazda ciaza jest indywidualna i kazdy organizm reaguje inaczej.

dodam, że biorę luteinę bo mam za mało progesteronu, może to dlatego?

Gość edi681
nie chcę Cię martwić, ale ja tak miałam, i jak się kilka dni później dowiedzialam na USG, ciąża obumarła. To jeden z objawów, nawet lekarz mnie o to pytał. To było także w 9 tc. Co nie znaczy, że u Ciebie musi być tak samo, ale lepiej pędź do lekarza.

chcialam tu tylko napisac, ze obecnie jestem w 6 miesiacu ciazy!!! Takze czasem objawy poprostu ustaja :-)) nie ma co sie na zapas zamartwiac!!!

No wlasnie:D ja nie mialam objawow i urodzilam dwoje zdrowych dzieci poza tym tak naprawde objawy sa zalezne od hormonow a ich spadek nie jest natychmiastowy po poronieniu kilka tygodni moga wychodzic pozytywne testy ciazowe bez nerwow nie mozna spodziewac sie wszystkiego zlego:)A i gratuluje autorko!!!