Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozbawiona uczuć

Chcę się pozbyć wszelkich uczuć....

Polecane posty

Gość pozbawiona uczuć

Chcę przestać cierpieć i myśleć o chłopaku, którego kocham. Wcześniej tylko dwa razy byłam tak zauroczona, a właściwie zakochana. O pierwszym mężczyźnie myślałam 2 lata - nie mogłam o nim zapomnieć. Potem poznałam innego - tak mi zawrócił w głowie, a potem rzucił Przez rok nie mogłam o nim zapomnieć. Pół roku temu poznałam chłopaka, w którym się zauroczyłam. Nie miałam jednak odwagi, żeby go bliżej poznać. Jednak od około miesiąca znamy się bliżej i rozmawiamy częściej, a on przez ten czas wysyłał mi różne sygnały - że mu się podobam. Ja jemu oczywiście też... Wymieniliśmy się numerami i napisałam do niego. Gadaliśmy kilka minut, a potem musiał iść. I od tamtej pory nie napisał wcale! Całkowicie mnie olał - już myślałam, że coś z tego będzie, ale ja chyba po prostu tego jego sygnały za bardzo przyjmowałam do siebie. Być może chciał być po prostu miły i dlatego tak się zachowywał. Prawdopodobnie nic do mnie nie czuje i nic z tego nie będzie. Jak zawsze z resztą. Może ja nie zasługuje na miłość? i nigdy się nie zakocham! Nie rozumiem tego... Postanowiłam więc, że pozbędę się uczuć - nie będę kochać NIKOGO. Będę mieć serce z kamienia - będzie mi ciężko, ale przynajmniej nie będę cierpieć. Od teraz KONIEC myślenia o NIM Żegnajcie marzenia...

Gość ciszak
Nie uskuteczniaj czarnowidztwa...sama napisałaś, że zauroczyłaś się już trzykrotnie...i po każdym rozstaniu wydawało Ci się, że teraz z pewnością nie spotka Cię już nic dobrego...a jednak życie Cię zaskoczyło...i uwierz, że zaskoczy Cię jeszcze nie raz. Czasem trzeba zaliczyć kilka nieudanych prób zanim spotka się tę osobę na której można się oprzeć, która będzie dawać nam siłę i chęć działania, która sprawi, że będziesz czuła się kochana i potrzebna...co ma być to będzie:)

Gość pozbawiona uczuć
zrozumcie, że ja już nie chcę cierpieć! :( Chciałabym nie mieć żadnych uczuć - zająć się pracą, nauką, karierą, zarabianiem pieniędzy. Chciałabym odnosić sukcesy, a przez te cholerne zauroczenia zaczynam wpadać z taką depresję, że nie mam na nic ochoty

Gość ciszak
Obawiam się kochana, że pozbycie się wszelkich uczuć nie jest możliwe...;)gdy w grę wchodzą uczucia i serce bierze górę nad rozumem nigdy nie jest łatwo...pamiętaj jednak, że wszystko tak naprawdę zależy od Ciebie...jeśli chcesz powoli się zatracać myśląc o sytuacjach które tak na prawde za jakiś czas nie będą już miały dla Ciebie znaczenia (prawda stara jak świat...z upływem czasu zupelnie inaczej patrzymy na wszelkie kwestie) to zatracać się będziesz...tyle, ze nic tym nie osiągniesz poza powolna destrukcją samej siebie...jesli zas weźmiesz się w garść i pozwolisz życiu aby Cię zaskoczyło...jak juz pisałam wyżej zdziwisz się jaka może spotkać Cię niespodzianka...musisz tylko dać sobie szansę...i musisz dac ja sobie Ty sama:)