Gość Kaśkam2 Napisano Maj 16, 2010 Sprawa wygląda tak że kiedyś spodobał mi sie taki facet i ja jemu też ale nie doszło do niczego bo ja uwierzyłam w kilka kłamstw o nim że jest kobieciarzem.lecz kiedy odkryłam te kłamstwa nie mogłam już go odnaleźć. Później poznałam innego chłopaka zgodziłam sie z nim być bo wydawało mi sie że go kocham. A on niedawno przedstawia mi swojego kolegę i okazuje sie za tamten facet jest jego kolega. Wszystko odżyło zrozumiałam kto jest tak naprawdę dla mnie ważny. On też kiedy dowiedział sie że jestem z jego kumplem miał taki smutny wyraz twarzy i widziałam w jego oczach to,,coś"to było wczoraj a ja dzisiaj od samego rana płacze zdemolowalam cały pokój w ataku smutku i złości.niewiem co mam zrobić. Chce zostawić obecnego chłopaka ale niewiem jak i niewiem czy tamten będzie chciał być z była dziewczyna kumpla. Ale jedno wiem dziś zrozumiałam że nie kochałam mojego chłopaka.to było tylko złudzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach