Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płemieł Tusk

jak wyglada wyborca PO

Polecane posty

Gość Płemieł Tusk

Przeciętny wyborca PO jest pracowity jak Tusk, wykształcony jak Bartoszewski uprzejmy jak Niesiołowski, obiektywny jak TVN24 i GW, prawdomówny jak Michnik, kulturalny jak Palikot, zorganizowany jak Pitera, przystojny jak Ćwiąkalski, skromny jak Wałęsa, kochliwy jak Sawicka

Gość Płemieł Tusk
przypominam ze bartoszewski nie ukonczyl zadnych studiow a mowia do niego profesorze

No Fakt to jakw iadomo, pismo kierowane do inteligentnej grupy ludzi ;-) Dlaczego mnie nie dziwi, ze wsrod najbardziej ubogich umyslowo ludzi KAczynski wygrywa? :-)

Gość znacie ta piosenke z Misia
Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem? Jestem bufon Bronek Steruje mną wciąż Donek Drożeje woda, światło, gaz Oszukam was jeszcze nie raz Wybory przegram za kilka dni nie pomoże nawet WSI

Gość blę27
tylko zeby kolejny kaczor nie został prezydentem :O:O

Gość hahahahaha:D
10/10:)

Gość ten topik jest żenujący
Autorze topiku, chyba trudno Tobie zrozumieć,że wyborcy PO to wykształceni ludzie na poziomie. Co wiesz o historii i prof. Bartoszewskim, że piszesz takie herezje ? Oj, musisz się jeszcze duuużo nauczyć !

ten topik jest żenujący ty tumanie!!!! przecież rano w pracy najwięcej głosuje młodych i wykształconych ludzi :D ludziom wraca rozum :D

Gość hahahahaha:D
Czyli PO wielbi samą elite, a co z ludźmi ubogimi'?

Gość blę27
nigdy ie ma topików jak ludzię będący za PO ubliżają tym za PIS....tylko pisowcy potrafią ubliżać...zal mi was :O

Gość dałam im szanse ale.....
pomyslalam moze sie mienia po tym Smolensku? moze ten PIS naprawde chce dobrze? co tam ze maja oszołomów w swoich szeregach...ale za to co zrobil Pospieszalski NIGDY wiecej nie zaufam ani Jedynce ani PIS-owi!!!!!!!!!!! jak tak mozna manipulowac ludzmi??? moja babcia mieszka w malej miescinie, TVN24 jest w ofercie rozszerzonej na ktora jej nie stac, jak wiekszosc ludzi ma pakiet podstawowy...slucha POlskiej Jedynki....jezusiu! i za to co jeszcze ksieza wygaduja podczas mszy w malych miescinkach nie zaufam PISOWCOM ponownie!!

brunet_81: dzisiaj niedziela, wyksztalceni ludzie maja wolne, i napewno faktu nie czytaja :)

Gość nie w temacie
ja nie w temacie. a co ten pospieszalski zrobil/ dajcie jakiegos linka:)

Gość o tak księża w małych mieścina
mieścinach są bardzo źli, i to jest powód żebym nie poszła w niedziele na mszę, bo chodzę dla ks do kościoła nie Boga, o tak. O własnie tak się zachowujesz a większego oszołoma od PAlikota nie ma , czepiacie się Pis, spojrzcie co macie w PO

Gość to nie to samo!!
Palikot robi z siebie klowna i jest smieszny, malo szkoldliwy nie WYKORZYSTUJE innych - jak pan Pospieszalski - na przyklad aktorow podstawionych udawajacych Warszawiakow z tłumu ( taaa dobre to bylo !) Pospieszalski to oszołom ktory wykorzystuje innych w swoich programach ostatnio tez filmach!!! zadaje pytania w taki sposob ze sam sugeruje odpowiedzi, rozpoczyna dyskusje ktore i tak maja zakonczyc sie na korzysc PIS-u a na koncu jeszcze ma pretensje ze nie uwazaja go za powaznego dziennikarza! ha ha jest niebezpieczny a z dobrych źródeł wiem ze na Woronicza go unikaja jak ognia, ludzie boja sie po prostu z nim rozmawiac...

Gość nie kumam tego wcale
dlaczego czepiacie sie dziadka Bartoszewskiego?? to nie on kandyduje!! wsrod tych ktorzy popieraja Jarusia tez jest wielu manipulatorow i cwaniaczków!! a wy sie czepiacie tego i juz zaraz ze Komorowski zly...dajcie spokoj

Rząd Tuska nie spełnił żadnych obietnic :p a który rząd spełnił obietnice bo ja nie znam takiego rządu w Polsce :p🖐️

Gość antypisior
Zdecydowanie lepiej, jak wyborca PiS.

Gość PO to rzad nieudacznikow
cena benzyny za PO 4,71 zl za Pis 3,98 zl za PO dolar 3,20 za pis 2,20 tempo rozw gosp za PO 1% za Pis 5,6 % nigdy nie glosuj na patalachow z PO bo deszcz bedzie lał cale lato wulkan pylił caly rok