Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajka23

Pampersy DADA 7-18 kg, wie ktoś jakie są w centymetrach ich wymiary?

Polecane posty

Gość zapytajka23

moja ma 14 kg czy będą akurat czy lepsze od 15-25kg??

Nie wiem ile mają centymetrów, ale mój synek waży 13,3kg i następną paczkę kupię w rozmiarze 15-25 Niby jeszcze pasują, ale zauważyłam że zaczął je przesikiwać przez noc

Gość nie wiem ile cm
ale wiem ze moje dziecko miało po nich odparzenia jak jasna cholera więc jeśli szukasz tanich pieluszek to polecam te z Kauflandu są super lepsze od pamparsów!!

Gość olabogaaaa
ja tez odradzam mala dostala po nich mega odparzen i mimo, ze wazy 10 kilo to te 7-18 kg sa ciasne, beznadziejnie skrojone sa, dziecko jest cale posciskane...

Gość nanannana
a ja znowu z pampersów się na nie przerzuciłam i jestem bardzo zadowolona :)

Ja za to uważam że po oryginalnych pampersach są najlepsze z jakimi mieliśmy do czynienia;) biedronkę mam pod nosem i dla tego zdarza się że je kupuje. Biedronka ma również pieluchy chyba fifi i te rzeczywiście są beznadziejne. Absorbent się wysypuje z pielucha na wierzchu ma folię i przez to dzieciaczek się odparza

Gość zapytajka23
a te dada sa ceratkowe czy nie?

Gość nanannana
nie

Nie kupuj tego dziadostwa. Moj syn po nich dostal jakichs krost na pupie i odparzen poza tym caly czas musialam go przebierac bo sie przesikiwal :P Wrocilismy do huggisow i jest OK. :)

Gość zapytajka23
ok dzięki dziewczyny zawsze mozna na was liczyć:) nie kupie ich.

Dla jednego dziecka będą rewelacyjna, a inne będzie miało uczulenie. Tp żaden wyznacznik jakosci produktu więc wyluzuj:o Poza tym nie dziwię się że miał krosty na tyłku jak zmieniasz 3 pieluchy na dobę:o

Gość smiech na sali...
DADA to nie pampersy tylko pieluchy jednorazowe do tego gówniane, Pampers jest nazwą firmy:/

Gość smiech na sali...
pieluch ktore są naprawde dobre;/ nie robcie wiochy i nauczcie sie nazywac rzeczy po imieniu

Gość DOBRA SPACERÓWKA
ja miałam raz te pieluchy i byłam z nich średnio zadowolona, bo są po prostu sztywne, haggisy z resztą też, dlatego używamy tylko org pampersów, są niby droższe, ale jak się dorwie fajną promocje to praktycznie na jedno wychodzil, te biedronkowe ujdą jeszcze wtedy gdy dziecko się nie rusza (0-3) lub mniej więcej do tego 6 mies kiedy zaczyna siadąc, potem już są mało elastyczne, rzepy się ropinają i nie poddają w czasie np pełzania czy raczkowania, dlatego polecam org pampersy, poza tym jak już jest starsze dziecko to przecież tych pieluch idzie o wiele mniej bo przecież trzeba na nocnik sadzać

Gość do tijo 2008
do czego sluza takie kulki filcowe???

Gość olabogaaaa
do kolczyków sluza...:D

Gość a ja polece
kup papmersy SLEEP AND PLAY, drozsze od Dad tylko o 5 zeta a sa super.

Jagoda:p zabolało że ktoś wywąchał czemu twoje dziecko ma krosty na pupie. Dzieci trzeba przewijać to nie będą miały odparzeń, ale widzę że u ciebie rodzina za mało kaski sypnęła bo nie stać na pieluchy dla dziecka:o

wiesz co ? Wez sobie te filcowe kulki i zatkaj sobie nimi uszy albo sie ich najedz, moze rozumu ci przybedzie. A o tym przebieraniu mojego dziecka pisalm juz niera na kafe ale nie bede ci sie tlumaczyc.

No właśnie:o po co ty się dziecko tłumaczysz. Poziom twoich wypowiedzi świadczy o tym, że tobie rozumu nie przybyło nigdy, więc daruj sobie. Każdy na tym forum wie że jesteś NIEPEŁNOSPRYTNA i czego byś nie robiła, to tego nic już nie zmieni 💤

Gość buhahahahaha
jagódka ma duze cycki bo nie karmi :D czytałyście jej wypowiedź? padłam ze śmiechu buhahahahha

Gość jestem w ogromnym szoku
A gdzie takie kwiatki o naszej jagódce można wyczytać? podaj link:)

Gość Kurcze ja nie wyobrażam
jagoda sama w sobie to kwiatek :D Jolka Rutowicz Kaffe :)

Gość a dla mnie to bez serca
Moje dziecko ma 9 kg i jeszcze pasują DADY rozmiar 3-sa takie same jak pampers sleep&play nr 4 (rozmiarowo). Teraz chce kupić te rozmiar 4, choć nie wiem, czy nie będą za duże. Gaga (z Tesco) nr 4 sa takie wielkościowo (nawet większe) jak 4+ pampers. Moje przesikiwało pampersa, DADY jeszcze się nie udało. Kupuję różne pieluszki, bo nie ma problemów ze skórą.