Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fryderyk aczkolwiek nie Chopin

Gejlajf - plusy i minusy

Polecane posty

Gość Fryderyk aczkolwiek nie Chopin

Czesc drodzy forumowicze! Od pewnego czasu zaczalem zastanawiac sie jak to jest byc gejem oraz jakie sa tego plusy i minusy. Chce zaznaczyc ze sam jestem heteroseksualny. Dwaj z moich przyjaciol, o ktorych tego nie wiedzialem, ani tez nie przypuszczalem, okazali sie gejusami. Mielismy akurat tego wieczoru organizowac imprezke u jednego wlasnie z tych dwoch w mieszkaniu. Ja razem z innym kumplem przyszlismy duzo wczesniej i zastalismy ich robiacych dziwne triki na kanapie. Bylo to cos w stylu 69. Byl szok i wogule ale bylo to juz jakis czas temu. Nadal jestesmy wszyscy kumplami z tym ze nie chodzimy juz razem podrywac dziewczyn. Wiekszosc z nas hetero, wiadomo, ustatkowali sie, pozakladali rodziny co nie ktorzy, inni natomiast do tego daza. Co innego z naszymi gejuskami. Oby dwaj robia wysmienity kariery ale o dziwo jakiekolwiek ustatkowanie na poziomie zwiazku czy tez partnera nie jest im w glowie. Wypady, spontany, imprezki - zabawa na calego. Zaskakuje mnie to i dlatego pytam: jaka jest tego przyczyna? Niektorczy mowia mi ze zycie pedala, tak zwany gejlajf, w taki a nie inny sposob wyglada - tlumacza to slabymy uczuciami jakie moga wytworczyc sie miedzt wspolzyjacymi pedalami. Inni podkreslaja inna budowe mozgu i zaburzenia emocjonalne/hormonalne. Slyszalem tez o paru pedalach ktorzy ponoc zyja w dlugoterminowych zwiazkach. Jak to jest? Kulturalnie prosze.

Gość Pani Deep
niestety..zaburzenie... potwierdza to fakt, że osoby żyjące w związku hetero..nagle są w homo.. a inni nie czują się dobrze w hetero..lub nie poznali osoby hetero która by ich pociągała..i są w homo.. to też nie tyle uczucia...co sfera experymentów..sex jest perwersyjny juz z założenia...