Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Limonetka*

Namierzyłam Faceta

Polecane posty

teraz czas zacząć działać!!! czuję w sobie werwę i od jutra będę go uwodzić :classic_cool:

Kropla - hehe może coś napiszesz, jakąś poradę, coś co sama stosujesz, jakiś złoty lek...plis ;) bo jak na razie jesteśmy na etapie intensywnego patrzenia sobie w oczy :)

Gość Gancuś
opierdol mu koorwo pytonga z połykiem i będzie twój

Gancuś domyślam się, ze jedziesz na głodzie ale żeby aż tak :D uciekaj stąd krasnalu 🖐️

limonetka. Nie znam takiego złotego leku ale jeśli już patrzy ci sie głęboko prosto w oczy to może daje ci jakieś znaki? Zrób ten pierwszy krok i odezwij sie do niego:-) ja tak kiedyś zrobiłam i nie żałuję teraz:-)

sygnały daje, ale ja nie wiem...kurcze ostatnio o kawie wspomniał a mnie mowę odebrało...bo mnie zaskoczył i jakoś tak nic nie odpowiedziałam muszę wrócić do tematu bo widzę się z nim w tym tyg na przytulanie to za wcześnie, ale cos czuję ze niebawem i to nastąpi :)

Jeśli wspomniał o kawie to działaj i to szybko:-) napewno jest tobą zainteresowany. Jak teraz go zobaczysz spytaj sie czy zaproszenie na kawę aktualne:-)

Nie no tak podejśc i od razu przytulic to nie :D np jak sobie juz pogadaja to może na pożegnanie przytulić :P A i nie pomyślałby że jest wariatką, miło by mu sie zrobiło :) chyba...

na pewno go zobaczę, bo łaczy nas moja praca, więc przyjdzie do mnie już planuję w co sie ubrać :D

Chyba że tak:-) myślałam że chodzi ci o to że ona nie zna faceta i ma ot tak podejść sobie do niego i przytulić go:-)

dziewczyny, a co do tego zaproszenia to on w zasadzie nie powiedział że mnie zaprasza tylko że chciałby zaprosić na kawę jak cos tam (powiedział co) skończy... moze zamiast pytać czy to aktualne to powiem, ze do tematu o kawie jeszcze mam nadzieje wrócimy? jak myślicie?

aczykolwiek ja bym się nie obraził w takiej sytuacji :D desperat... :P

Najlepiej ubierz sie tak żeby wyglądać super ale żeby też nie przesadzić żeby facet nie pomyślał że za szybko mu poszło:-)

Green Lemon Citrus - przepraszam , nie załapałam wcześniej, ze jesteś facetem 😭 masz 🌻 na przeprosiny

Gość Pani Deep
No moze on sie usmiechnie do ciebie to widac, ze podobasz mu sie bardzoo:) ty sie usmiechnij i usmiechaj w trakcie rozmowy:) a ile facet ma lat? bo jak nie jest małym chłopcem i wie, że mozna sie ot tak przytulic;) nawet lekki całus. I nic poza tym:) powodzenia:)))

stuleyage - praca zawodowa a życie uczuciowe to dwie różne rzeczy i wybitni profesorowie mają problemy z okazywaniem uczuć i nawiązywaniem relacji damsko - męskich, to nie zależne od zawodu w spożywczym też nie pracuję, ale to jedna z najbardziej potrzebnych do życia profesji

Gość Pani Deep
na randke koniecznie spodnie;) Nie moze od razu widziec Twoich nóg;):D

Możesz tak sie zapytać:-) ale jeśli facet patrzy wciąż tylko na ciebie,szuka okazji żeby widzieć sie z tobą,jest trochę zdenerwowany kiedy rozmawiasz z nim,jest zawsze blisko ciebie i niby przypadkiem dotyka twojej ręki lub ramienia.to na bank jest tobą zaintesowany:-)oczywiście jeśli nie jest kobieciarzem bo niektórzy faceci za każda sie oglądają

Pani Deep - on się uśmiecha, ja się uśmiecham i tak sie cieszymy...rozmawialiśmy wiele razy, ale zawodowo, a prywatnie to wszystko o nim wiem...taki mam zawód kwestia zeby sprawa sie do przodu pchnęła, a i ma 30 lat, wiec już nie chłopczyk

Pani Deep w pracy chodzę w spódnicach więc juz widział :D ale spodnie to zawsze odmiana Kropelka, jakoś do tych gestów nie doszło, bo dzieli nas biurko jak przy nim siedzimy więc jeszcze nie miał okazji się przypadkiem otrzeć o moją rękę przychodzi tylko do mnie, bo to kwestia zawodowa raz mi koleżanka mówiła ze się przygladał na mnie jak z kimś innym rozmawiałam a on musiał poczekać

Green Lemon Citrus - hehe rozumiem, ze przyjęty i dalszych roszczeń nie będzie ;)