Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Limonetka*

Namierzyłam Faceta

Polecane posty

Gość Amirka*
nie kabinuj za bardzo bo jak sie za bardzo kabinuje to zazwyczaj nic z tego nie wychodzi

Kropelka to wszystkiego NAJ!!! 🌻 ja na koniec lipca bedę starsza ...krem przeciw zmarszczkom trzeba bedzie kupic 😭 ;)

Amirka, wiem, ale ostatnio mnie zatkało i nic nie odpowiedziałam na tę jego kawę :O, więc lepiej jak sobie troche pokombinuję

Wszystkiego najlepszego ! dużo, dużo szczęścia i miłości, żeby każdy dzień kończył się i zaczynał uśmiechem :)

Gość Amirka*
z doswiadczenia wiem ze im wiecej sie kombinuje tym jest gorzej dlatego moze lepiej czasem zostawic sprawy losowi a jesli nie to mowic wprost

heh, 24 lata to chyba dobry wiek, żeby sobie szukać partnera zobaczę co mi z tego wyjdzie, bardzo bym chciała, ale boje się sparzyć :(

Jeśli nie spróbujesz to nigdy nie dowiesz sie co on czuje. A jeśli już zaproponował kawę to teraz twoja kolej:-)

Limonetka moze po prostu powiedz mu ze miloby bylo sie spotkac poza praca w mniej oficjalnym tonie i spytaj co on na to

Amirka, właśnie to mi sie w tym facecie podoba, ze on raczej mówi wprost, oczywiście ostrożnie bo jeszcze się dobrze nie znamy, ale kilka razy mnie poprostu zaskoczył nie chcę aranżować przypadkowych spotkać czy mieszać w to znajomych...tylko nie chciałabym wyjśc na nachalną albo na niedostepną..cięzko mi wyważyć równowagę, żeby nie popaść ze skrajności w skrajność i oczywiscie to dzieje się w mojej pracy, gdzie obok są inne osoby

to tak delikatnie jakos nie wiem powiedz ze milo ci sie z nim rozmawia i fajnie by bylo jeszcze porozmawiac w bardziej sprzyjajacych okolicznosciach

Amirka wcześniej pisałam..on mówił, ze chciałby mnie zaprosić jak sie z czymśc upora (powiedział o co chodzi) na kawę...a ja jakoś nie wiedziałam co powiedzieć...bo w sumie zaproszenie to nie było, tylko jego zapowiedź ... i teraz chciałabym jakoś nawiązać do tego bo będę go w tym tyg widziała, ale chyba tylko raz

"teśmy na siebie zamknięci. " 21:39 [zgłoś do usunięcia] Limonetka2010 Max Zander vel Klaun a skad mam wiedzieć takie rzeczy, ludzie po wielu latach małżeństwa odkrywają że nic ich nie łączy? chyba ze mam psychotest wypełnić na magia.pl to odpadam " To nie jest psychotest:P.Po prostu wystarczy znać wasze czasy i miejsca urodzenia:P.Z tego łatwo wyciagnąć wnioski:p.Ale musi być to dokładne-najlepiej chociaż co do sekundy:classic_cool:.

heh, dzięki za te wszystkie rady mam nadzieję, że będzie dobrze i troche liczę, ze to jednak on coś zaproponuje, a jak nie, to trudno..wezmę byka za rogi :D

w piątek napiszę jak sprawa sie potoczyła, jak będziecie chcieli to zajrzyjcie ;)

Max Zander vel Klaun - nic nie sprawdzaj i trzymaj rączki z dala od tego faceta - jest mój :classic_cool:, znajdź sobie własnego :P

" [zgłoś do usunięcia] Limonetka2010 Max Zander vel Klaun - nic nie sprawdzaj i trzymaj rączki z dala od tego faceta - jest mój , znajdź sobie własnego " należy zwracać uwagę na ludzi, bo nie istnieją przypadkowe spotkania. Zawsze mamy sobie coś nawzajem do przekazania. Tyle że najczęściej do tej wymiany nie dochodzi, bo jesteśmy na siebie zamknięci. " Nie nazywam się Robert Biedroń więc po co mi chłop:D?A jak nie sprawdzisz to możesz żałować:P.Zobacz co napisane jest w mojej stopce:P.