Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Limonetka*

Namierzyłam Faceta

Polecane posty

Gość Pani Deep
tak ale rady dotyczą czasu i sfery poza pracą:) musisz z nim byc tak na boku..poza pracą..i wtedy rób co mówiłam.. w pracy to kazdy sie usmiecha;)

Więc musi ci sie udać jeśli widzisz go codziennie w pracy i on też patrzy ci głęboko w oczy itd:-). Ty to masz dobrze.ja jak podrywałam faceta to musiałam czekać wieki żeby go spotkać.widziałam go tylko we wtorki i czwartki co dwa tygodnie:-( jutro zabieraj sie sie za niego:-)

A może pan GREEN sie wypowie:-) w końcu jest facetem.jak trzeba was podrywac?? Tylko bez głupich żartów proszę:-)

och, ale on się uśmiecha inaczej...te niebieskie oczy...;) niestety, nie widzę go codziennie bo on nie pracuje w tej korporacji, jest jej klientem, ale jak do niego dzwonie to się zaraz zjawia, ewnetulanie jak nie moze to oddzwania i przekłada na następny dzień sprawę ostatnio tak sie tłumaczył, bo sie spóźnił....nie mam pojęcia czy to prawda, bo ja byłam w pracy, cos robiłam i wiedziałam, ze przyjdzie przed południem...ale skoro twierdził, ze sie spóźnił...:D

no ja to akurat jestem ostatnia osoba która miała by coś mądrego w tym temacie do powiedzenia. Nikt mnie nie podrywał {beczy} nie no myśle że chyba miłe gesty uśmiech spogladanie prosto w oczy, jakis dotyk poklepanie, przytulenie, i miłe słowa że wiesz fajny z ciebie mapet.

Green Lemon Citrus - męskie wparcie jest potrzebne, nie tylko mnie, bo dziewczyny też skorzystają dostaniesz za to drugiego kwiatka ;)

Jak sie tłumaczył że sie spóźnił to albo chciał być miły albo zależy mu na tobie...:-) to jak dzwonisz do niego i on jest to masz go na każde zawołanie:-D

Ja w dzieciństwie oglądałam mapety:-D :-D green a dlaczego nikt cię nie podrywa? Ktoś napewno by sie znalazł:-)

Kropelka, sama nie wiem troche sie boję, ze to mogłoby być jako wdzięcznośc za prowadzenie tych spraw...ale z drugiej strony by nie robił takich maślanych oczu.. jest raczej poukładany, z klasą, ale zarazem zwyczajny, miły, otwarty...mam nadzieję, ze nie idealizuję

Kropelko nie ma szans... Dziewczyne trzeba czyms przyciągnąć do siebie :)

Napewno znasz już go dosyć dobrze i nie musisz sprawdzać. Ale wiele jest kobiet które robią ten pierwszy krok.a w jego oczach znajdziesz odpowiedź co czuje:-)

Green Lemon Citrus a niby czym? ja na tego mojego wcale ani przez wygląd ani przez kasę jak to się powszechnie mówi nie zwróciłam uwagi tylko przez jego charakter...nie znam go dobrze, ale widzę i obserwuję ma dojrzały sposób myślenia, raczej mowi co myśli, nie udaje i ta prostolinijnośc mnie się podoba wcześniej sptykałam sie z kimś z kim grałam, czyli ten cały flirt, te przekomarzania,mówienie uwodzicielskich komplementów... a tutaj tego nie ma, poprostu czuję, ze on pokazuje to siebie bez całej tej zasłony dymnej :D

Green masz za niska samoocenę a tacy faceci są zazwyczaj o milion razy lepsi od tych którzy uważają sie za cud świata. A mogę wiedzieć ile lat masz?

Gość najpierw sprawdź czy nie
jest żonaty, lub zajęty, a potem cokolwiek działaj! Chyba, że jesteś z "tych" co to im ten fakt nie przeszkadza...

Kropelko, pierwszy krok on już zrobił mówiąc o tej kawie teraz ja musze jakoś do tego wrócić, tak żebyśmy sie tej kawy naprawdę napili :D i nie wiem, ja mam jakieś miejsce zaproponować? bo on urządza dom, tylko to chyba nie jest dobry pomysł iść na pierwsze spotkanie do niego chociaż jestem pewna, ze on nic więcej na myśli by nie miał zapraszając mnie do siebie no nie wiem :(

Limonetko nie będę wam tu smucił absolutnie. a wiek ci podam 18 nie dawno skończyłem :) poopowiadaj troche o sobie ( także o drobnych wadach) np że czasem jest ci się trudno zdecydować czy takie tam pomyśli że nie masz o sobie wielkiego mniemania. Chociaz chyba głupio pisze pewnie zna cie już troszke:) no i bądź sobą zachowuj sie naturalnie

Green Lemon Citrus - masz fajny wiek ;) wszystko przed Tobą i nie przejmuj sie bo w tym wieku to jeszcze wiele osób nie jest sparowanych, więc wrzuć na luz ja w szkole średniej byłam paskudną paskudą i też miałam wiele kompleksów plus nieśmiałość, więc byłam sama i domyślam sie co czujesz ale na pocieszenie dodam, ze wszystko sie zmienia, i wygląd i charakter i ludzie, którzy nas otaczają

Green Lemon Citrus - mam nadzieję, ze to nie ten sam kwiatek, który dostałeś ode mnie ;)

Max Zander vel Klaun a skad mam wiedzieć takie rzeczy, ludzie po wielu latach małżeństwa odkrywają że nic ich nie łączy? chyba ze mam psychotest wypełnić na magia.pl to odpadam :P

Najlepiej będzie jeśli umówicie sie w kawiarnii na kawę. Może już jutro coś miedzy wami sie wydarzy:-) Green,fajnie jest mieć 18stkę.przed tobą jeszcze całe życie:-)tylko pozazdrościć też chciałabym cofnąć czas o te 6 lat i wrócić do osiemnastki:-)