Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Limonetka*

Namierzyłam Faceta

Polecane posty

cześć Kropelka :) właśnie wróciłam pokąsana przez komary ze spaceru, ale jeszcze niestety nie z tym facetem ;) a widziałam sie dzisiaj z nim..kurcze mam takie przeczucie, że coś jednak z tego będzie rozbraja mnie swoją szczerością. Ma wpaść do mnie do pracy w związku ze sprawą zawodową w środę. Mogliśmy to załatwić i dzisjaj jak był....ale wygląda na to, że szuka pretekstów, zeby przychodzić.

tematu kawy nie zaczynałam...poczekam jak sytuacja w środę się rozwinie ;)

Gość czytam, śledzę
i korzystam, więc pisz jak sie sytuacja rozwija bo ja podobnie -też namierzyłam kogoś ;)

Gość czytam, śledzę
a ja myślę, że powinna działać, bo ile facet będzie tak przychodził. W końcu skończą mu sie sprawy do załatwienia i co wtedy?

wolę poczekać, nie chcę na niego naskakiwać. Sam raz zagadał o tej kawie, więc myślę, ze skoro tak garnie się przychodzić do mnie to zaproponuje ją jeszcze raz. A między czasie jakoś się "zwąchamy" załatwiając te przeróżne sprawy z którymi przychodzi. Fakt faktem, ze bardzo ..coraz bardziej zaczyna mi się podobać i myślę, ze z wzajemnością. Ech...chciałabym, zeby tym razem coś z tego wyszło.

sytuacja beznadziejnie nierozwojowa......już się pogubiłam czy ten facet coś chce czy nie

Limonetka🌻 Za moich czasów "poderwanie" dziewczyny było o wiele przyjemniejsze anizeli dzisiejsze podchody.Macie takie doskonałe warunki faceci a stawiacie się jak szpak do jeża:D . Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

To znaczy ,ze jestem wiekowy:P Wymyśliłem kiedys jak pracowałem za granicą taki oto sposób.Podchodziłem do uroczej dziewczyny pytałem ją(oczywiśćie w jej języku) Czy pani zna XY.Otrzymywałem odpowiedż przeczącą.Więc kontynuowałem.To ma pani świetna okazje poznać i przedstawiałem się.Nigdy nie zdarzylo sie aby zaskoczona dziewczyna odmówiła znajomości.:D

a ile ich jeszcze "stworzyłas"???Oprócz tych dwóch?? Można wszystko sprawdzić ale po co jak cię mogę zapytać:D

na dwóch poprzestałam..ale jak byś był zainteresowany to na jednym wpisałam, że o 10 idę na fitness :D..kurcze, tytułu topiku nie pamiętam 😭

Jak tylko 3 to ci pomogę Limonetka2010 kafeteria.pl i juz cie mam:D:P:D

21:50 [zgłoś do usunięcia] alpen gold skoro taka z niego ciota,to mam to w dupie. ja za facetem uganiać się nie będę i już 08:58 [zgłoś do usunięcia] bobasek* alpen to mi sie podobasz tak własnie kobieta ma postępować.Men ma zabiegać o twoje względy a nie odwrotnie.Tylko w dzisiejszych czasach meni są nauczeni przez czarujace istoty,że są zdobywani i tu jest marazm POCZYTAŁEM SOBIE I SKOPIOWAŁEM:D