Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lerupii

Do Kobiet ale nie mniej niż 20 lat !!

Polecane posty

Gość Lerupii
Husky prblem właśnie polega na tym że kobiety nie zracają uwagi i nie przejawiają zainteresowania takimi facetami.Ja czuje się ignorowany.Nie dajecie szansy takim osobą.Nie wychodzicie z inicjatywą a jak już to bardzo szybko rezygnujecie.

no bo pewnie mysla, ze nie jestes nimi juz zainteresowany. kobiety tez maja kompleksy i takie tam.. no i tez są te niesmiale jak ty

Gość Lerupii
Czy ja wiem to widać już nawet po tym jak kto na kogo patrzy czy się uśmiecha.Są też różne sytuacje które dają do myślenia.Np na studiach ćwiczenia twórcze i wybieranie partnera do wspólnych ćwiczenia wspólny wypad i podobne.U mnie raczej to nie ma zastosowania.

Gość Lerupii
Niestety coś jest we mnie co odpycha ludzi.Raczej nie wygląd bo piękny nie jestem ale brzydki też nie.Mam 190 cm, twarz niektórzy mówią podobną do Napieralskiego, szczupłą budowe ciała.Może to też tembr głosu sam już nie wiem.W każdym razie całokształnie wypadam źle.

Gość do Husky
a Ty jako niedziewica lubisz niesmialych prawiczkow?

Gość dziwactwo
Kompleksy? :) Nie mam powodu mieć żadnych kompleksów. I broń boże nie czuję się też niedowartościowana. Zatyka mnie przy facetach i tyle. Boję się, że nie zrozumie mojego żartu, że powiem coś niewyraźnie (chociaż dykcję mam perfekcyjną), albo uzna, że mówię głupoty. Nie zaczynam tematu, bo co jak on nie pociągnie wątku... Może powinieneś pójść ze swoim problemem do psychiatry (to absolutnie nie jest z mojej strony złośliwość)? Powie co z tym zrobić, skieruje do psychologa.

Gość zastanawiam się, analizuje
to jest prawda najprawdziwsza