Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polkaaaaaaaaasia

Ja Cię już nigdy nie ubiore spódnicy

Polecane posty

Gość taka jedna smutna jaaa
a jakieś ćwiczenia w domu, bo aktualnie siedze z malym dzieckime wdomu i nie mam zbytnio czasu na rolki( bardziej nie mam z kim dziecka zostawić:)

Gość DearMiss masz oblesne
nogi naprawde, co Ty piszesz smutnej? Ze cwiczenia ma robic? Ciekawe jakie jak nogi ma swietne!! Taka jedna smutna masz extra nogi uwierz!!!!

Gość Polkaaaaaaaaasia
ale te ćwiczenia to mnie się tyczą bo ty masz nogi proste a ja ma krzywe w kolanach

Nigdy nie twierdzilam,ze mam swietne nogi ;) Wiec Twoje pociski leca mi kolo dupy :P Jestem kaleka w zwiazku z czym moje mozliwosci ruchowe sa nieco ograniczone :) :P Nie mowie,ze ma zle nogi. Są ladne. Ale jesli popracuje troche na lydkami,to krzywdy sobie nie zrobi ;)

Gość dobrze was rozumiem, bo
moje nogi też pozostawiają wiele do życzenia. Grube uda, nie ma co...wielki tyłek też posiadam... Nie przejmowałam się tym, dopóki pewien obcy facet przechodząc koło mnie powiedział mi centralnie "ale maż grube nogi".Myślałam, że zapadnę się pod ziemię... Niektórzy mają wyczucie... Ale to jeszcze nic. Bo kiedyś facet powiedział mi, że jestem brzydka, dlatego nie może ze mną być. Od tej pory moja samoocena spadła poniżej zera i nie wierzę, żebym mogła się komuś spodobać. :(

Gość sylwio1984
kobito masz piekne nogi, kolana lekko do siebie, ale wierz mi, s ajak najbardziej ok!!! i dlugosc spodnicy tez fantastycznie dobrana :) moje nozki sa dwa razy grubsze niz twoje i krzywe w X-a, ale ciesze sie ze sa zdrowe i chodza!!! wczesniej tez narzekalam, ale potem przyszedl czas ze lekarze straszyli mnie ze nie bede mogla chodzic. odtad doceniam co mam. a moj chlopak to chyba ma rozowe okulary czy cos, bo jemu sie moje szyneczki podobaja :) i nie podejrzewam go tu o klamstwo z uprzejmosci :P

Mnie przypadkowo spotkay koles zapytal tylko 'jakie krowa daje mleko'. Mial pecha, bo za mną szedl moj brat,ktory to slyszal ;P Nie wiem, skad sie na ulicach takie chamstwo bierze...

Gość sylwio1984
ja w wieku 12 lat dostalam swoja pierwsza obcisla bluzke, cieszylam sie jak nie wiem co, bo pieniedzy w domu bylo malo i nowe ciuchy dostawalam rzadko. i zalozylam ta bluzke i ide chodnikiem z kolezanka, a jakis koles (kolo dwudziestki) krzyczy do mnie: ale tluszcz ci sie wylewa :( nie wiem czemu taki stary kon sie przyczepil do 12-letniego dziecka ale nigdy tego nie zapomnialam

Gość sylwio1984
dodam ze figura mi sie od tamtej pory znaczaco nie zmienila. teraz mam 26 lat ale jakos nikt nie wola za mna na ulicy ze tluszcz na brzuchu

Bo facetow nie da sie zrozumiec ;) tak samo nigdy nie odkryje, dlaczego to,co pociaga jednego, dla drugiego jest odpychajace.

mi sie moje nogi nie podobaja więc chętnie poćwicze tak jak mowilam garbie sie, jak sie zapomne to jest masakra ostatnio szlam w sukience i stało jakiś dwóch facetów i coś tam mówili chcieli zaczepić a jak pzreszłam to zaczeli się śmiać i jeden powiedział a z tyłu garb, wiem, że się garbie ale uwieżcie tak mi się przykro zrobiło( mam skolioze i ogolnie niskie poczucie wartości a pzrechodząc obok nich jeszcze bardziej chcialam sie schować i być niewidoczna)

Gość Polkaaaaaaaaasia
To jest chamstwo jak tak można poniżyć kobietę i komentować..

Takie bezmyslnie wypowiedziane slowa najbardziej bola :( Ja niestety od czasu wypadku mam jeszcze problemy z poruszaniem sie,o intensywnym wysilku fizycznym w ogole poki co moge zapomniec... I tez nie mam mozliwosci zadbac o swoje nogi :(

Gość sylwio1984
mi sie wydaje ze tacy faceci jakos wyczuwaja ze jestesmy niepewne siebie i wtedy rzucaja takie teksty. jak sie idzie z podniesiana glowa, mierzy wzrokiem z lekka pogarda, zakreci tylkiem :) to wtedy zaden debil sie nie wyrwie w takim tekstem. ale jak wyczuje ze przechodzac obok nich myslisz tylko 'jejku zeby talko nie zauwazyli ze mam to grube a to krzywe', to oni zaraz jakby czytali w myslach

A moze oni sie wstydza za siebie i probuja rzucic glupi tekst w strone kobiety, by ta, speszona, nie zwrocila uwagi na ich mankamenty ;P?

Gość Polkaaaaaaaaasia
Ja jestem dość ogólnie wstydliwa może dlatego tak się przejmuje komentarzami. ale nie miałabym na tyle odwagi żeby pewna siebie w krótkiej spódnicy przejść obok grupy chłopaków nawet jak byłam ubrana w dzinsy to się śmiali i cos tam komentowali

ciekawe czy jakby był sam to by się odezwał zabolało bo wiem dobzre jaką mam postawe jak sie nie prostuje, nawet jak sie prostuje to nie mam idealnej postawy Autorko gdybyś nie wspomniała coś otych kolanach to bym nawet nic nie zauważyła a nawet jak wiem to nogi wyglądaja ok:)

Gość Polkaaaaaaaaasia
sylwio dokładnie masz racje!!! o to właśnie chodzi o pewność siebie. ja jak widze grupe chłopakow na choryzoncie to od razu nerwy i wszystko się włącza

Gość ok, ale czy inteligentny
człowiek rzuciłby takim tekstem, nawet gdyby widział, że za wszelką cenę próbuję ukryć swój kompleks? Mi np nigdy w życiu coś takiego nie przyszłoby do głowy.

nie. inteligentny czlowiek nie komentuje wygladu, bo wie,ze nie w tym kryje sie wartosc czlowieka ;)

Gość sylwio1984
nikt nie mowil ze ci faceci sa inteligentni :P tez sie denerwuje jak widze wieksza grupe facetow i musze obok nich przejsc, ale probuje wtedy miec taki nieprzyjamny wzrok, cos w stylu 'dla ciebie i tak za dobra', jak zakrecisz bioderkami to nie zauwaza nawet czy pupa za duza :) mi sie tez wydaje, ze ci faceci mysla sobie, 'kurcze fajna nawet, ale pewnie mnie by nie chciala albo koledzy by sie smiali' i rzeczywiscie probuja w ten sposo odwrocic uwage od swojego zaklopotania albo mankamentow

Gość AtestFa
Przykro mi kochana:(Wiem co czujesz bo sama mam krzywe nozki:(Twoje naprawde sa w pyte.Ja mam nie dosc ze krzywe to bardzo grube lydki,prawie w zadne kozaczki nie wchodze.Dodam,ze jestem szczuplutka cala,tylko wlasnie mam grube lydki...wiec wyobraz sobie jak "proporcjonalnie"wyglada moja figura:( Wiem ze boli.Ja mam taka depresje,ze nawet w lato chodze w rybaczkach przy mega upale,zeby choc troche zakryc ta krzywizne w kolanach:(Kolejna mam w kostkach,no ale na to juz nic nie poradze:P Wczoraj ubralam jaskrawe niebieskie rajstopki i alladynki...W kazdej szybie widzialam swoje"kulasy"i powiem Ci,ze wyjatkowo mialam szczescie:)Nikt sie nie obejrzal i nie wyzwal nozek:)...Wiem,ze ciezko sie przemoc,jak widzi sie u kolezanki piekne,proste nozki...ale jak mowia-no to ch****:))Coco jambo i do przodu:)Moda jest dla nas,spodnie i spodniczki:) Powodzenia i nie przejmuj sie! BUZIACZEK:))

Gdy widze facetow gromadzonych na ulicy w grupie, to zazwyczaj są to przyslowiowe dresy albo menele. Wiec jak slysze gwizdy to po prostu nie reaguje,bo wiem,ze nie warto nawet otwierac buzi,zeby sypnac cieta riposta.. :P

Gość sylwio1984
fakt, dresy i menele :) ja tez nie wchodze w zadne kozaczki i w zadne rurki :) nawet nie wchodze w dzinsy z prosta nogawka, musza byc dzwony i tyle :)

Gość krakowianka19
ja jestem szczupla i wysoka (176cm) mam dłuuugie nogi ale mam wrażenie że to patyczki ehh :( niby faceci oglądają się za mną, może ten kompleks siedzi tylko w mojej głowie a może patrzą ze śmiechem na ustach sama nie wiem :(

Ja nosze tylko rurki,bo mam wrazenie,ze dwony mnie pogrubiaja ;) Ok, ja lece. Egzamin na 3 dni,a uczyc to sie nie ma komu :P dobranoc 🌻 ;)

Gość sylwio1984
ja ogolnie uwazam ze to rurki pogrubiala kazda kobiete i skracaja nogi :) szczegolnie jak sie je nosi do trampkow. czekam niecierpliwie az sie ta moda skonczy :)

Gość KOTwBUTACH4
AAAAAAAaaaaaaa popatrz na nia moja droga www.youtube.com/watch?v=eFFFz9cecL8