Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna 151515

Mam 15 lat. Mój chłopak - 21.

Polecane posty

Gość Martyna 151515

Nie wiem co mam zrobić. Jestem z chłopakiem, który ma 21 lat. Wiem że połowa z was stwierdzi ze jestem gówniarą i nie wiem co to jest miłość, ale ja go na prawdę kocham. Moja mama gdy po pierwszej wizycie Filipa, zapytałam ją ile by mu dała, powiedziała że 17lat. Ja też nie wygądam na swoje 15, każdy mi mowi ze wyglądam na starszą. Tata go polubił niesamowicie. Mówi a niego "zięciu". W zupełności nie przeszkadza im Jego wiek. Mama mówi, że trafił mi się skarb. Jego rodzice są dla mnie jak moi. Za każdym razem jak przychodze latają wokół mnie jak kura nad jajkiem. Jest jeden problem - mój brat. Nie znosi Filipa. Mówi, że to szmaciarz. Ciagle się z nim kłóce. Łukasz [mój brat] gdy widzi Filipa wpada w furię, zamyka się w pokoju. Gdy kiedyś żegnałam się z Filipem, on mnie pocałował, a Łukasz aż nie poszłam spac ciąge mi mówił że sie na mnie zawiódł, że się zeszmaciła. Ciągle mi powtarza że mnie Filip zostawi, że się mną bawi, że jestem dzieckiem, że nie wiem co to jest miłość, że jak mnie zgwałci to go zabije. już nie wyrabiam, tak jest z dnia na dzień.. nie potrafię mu przetłumaczyć.

Gość omg good luck
a ile lat ma twoj brat? moze sie w tobie skrycie podkochuje? :P

Gość Martyna 151515
tak naprawdę licze na to, że ojciec mego chłopaka zapnie mnie w moja już przechodzona tzipusię :)

aa to braciszek ma racje przypisując Ci takie przymiotniki

Gość Martyna 151515
"tak naprawdę licze na to, że ojciec mego chłopaka zapnie mnie w moja już przechodzona tzipusię " Podszyw :O .. żałosny z resztą. Mój brachol ma 25 lat i ten komentarz był tragiczny :P

Gość tf7id57okd57ol
Może brat się po prostu o Ciebie boi. Taki dwudziestoparolatek na pewno myśli już o seksie, a Ty chyba jesteś na to za młoda (choć teraz to już młodsze się puszczają na prawo i lewo).

Gość KamiŚ 8e)
Twój brat jest poprostu zazdrosny o młodszą siostrzyczkę ;) nic w tym dziwnego. Przejdzie mu z czasem.. daj mu ten czas. Nie rezygnuj z miłości.

Gość Martyna 151515
Jestem dziewicą, Filip nie jest prawiczkiem. Powiedział że jeśli nie jestem gotowa, to on to w zupełności rozumie. Nie raz powtarzał mi i powtarza nadal, że mnie kocha i nie pozwoli mi odejść przez jego potrzeby i że mam się nie martwić bo nigdy mnie nie zdradzi ..

Brat moze jest zazdrosny, a może nie umi tego pojąć jak facet w jego wiku może zadawać sie z 15 bo on sam, by takiego czegoś nie zrobił. Porozmawiaj z nim niech Ci wytłumaczy czemu jesteś "szmaciarą" i czemu, aż tak bardzo nie lubi Filipa. Pytaj, pytaj, pytaj... w końcu sam uzna,ze czepia się o głupotę i przestanie.. nawet jeśli nie bedzie chcial przestać to zakończy swoja farsę ponieważ nie będzie umiał wytłumaczyć Ci dlaczego tak w ogóle robi

Gość Martyna 151515
marze o to, by oddać swoje dziewictwo pierwszemu lepszemu starszemu chłopakowi brat mnie przestrzega, ale mam tylko 15 lat, więc jestem głupia i nie pojmuje istoty miłości tak, ten 12-late na pewno zalicza młode, naiwne dziewczatka-dziewice, ale ja nie dopuszczam do myśli tego, ponieważ burza hormonów szalejąca w moim ciele każe mi oddać swoje dziewictwo pierwszemu lepszemu szmaciarzowi z ulicy

Gość tf7id57okd57ol
Wytłumacz bratu, że Twój chłopak nie chcę Cię wykorzystać z racji Twojego wieku, bo za pewne to sobie myśli. Brawa dla Twoich rodziców za tolerancje dla waszego związku.

Gość Martyna 151515
"Martyna 151515 marze o to, by oddać swoje dziewictwo pierwszemu lepszemu starszemu chłopakowi brat mnie przestrzega, ale mam tylko 15 lat, więc jestem głupia i nie pojmuje istoty miłości tak, ten 12-late na pewno zalicza młode, naiwne dziewczatka-dziewice, ale ja nie dopuszczam do myśli tego, ponieważ burza hormonów szalejąca w moim ciele każe mi oddać swoje dziewictwo pierwszemu lepszemu szmaciarzowi z ulicy " Kolejny podszyw :O

Już mi zaczernił, muszę zmienić nick :O .. jeśli chodzi o rozmowę z bratem, to starałam się nie raz o tym pogadać.. nie da rady. Zawsze odpowiada "sama sobie odpowiedz"

Gość Martyna 1985
starsza kolezanka i twój brat maja na 100% rację twój chłopak to typowy zaliczacz młodych głupich dziewczątek, on juz dobrze umie nawijac makaron na uszy :)

tf7id57okd57ol - też jestem im za to wdzięczna. bałam się ich reakcji, ale jestem szczęśliwa że sa tolerancyjni i zaakceptowali Filipa.

Martyna 1985 - jeśli by taki był, to jestem pewna że po 5 miesiącach bycia razem już by mnie "przeleciał" i zostawił . Kocham Go i wiem ze taki nie jest. Zrobił dla mnie wiele, jest mój i nie pozwolę mojemu bratu wpłynąć na ten związek.

nie dziwie sie bratu bo normlani faceci w wieku 21 lat nie "chodza" z dziecmi

Weź po uwagę to, że jeśli byla by sytuacja ja 21 lat on 28 nie było by już takiego wielkiego problemu.. A różnica wieku taka sama. Najbardziej drażni mnie to, że on sam niedawno miał diewczyne o 6 lat młodszą od siebie.. :O

jest roznica gdy poboje sa juz po 20stce nie wiem co 21latek moze robic z 15latka, ktora jeszcze w gimnazjum sie uczy

spędzać razem czas. Patrzeć sobie w oczy Chodzić na dyskoteki. Do klubów. Na obiady i kolacje. Wsystko co to robią normalne pary. Jak już wspominałam, nie wyglądam na swój wiek.

a co ma wyglad do rzeczy?:o twoj brat to chyba jedyna normlana osoba w twojej rodzinie (no pomijaja wyzwiska itd) nie wyobrazam sobie sytacji zeby normlany ojciec mowil o "chlopaku" 15letniego dziecka mowil zieciu :o boze, co sie teraz dzieje z tymi ludzmi, ja mialam wiecej oleju w glowie w tym wieku :o

Gość ja powiem wam taaaaaaaaaaaaaak
twój brat się o ciebie boi i ma powody, też bym się bała o 15 letnią siostre wiążącą się z dzwudziestokilkulatkiem. Dlaczego? Otóż może jesteś wyjątkiem, ale częśto tacy faceci tylko wykorzystują takie naiwne i młode dziewczątka...

ale o co wam chodzi!! Myślicie że dziewczyna w moim wieku nie ma uczuć? mam chodzić z chłopakiem 15 latmin, który myśli tylko i wyłącznie gdzie by wsadić i pochwalić się koleom?? :O przejadłam się tymi chłopakami. Kocham Filipa i nic na to nie wpłynie. I uwierz mi że jeśli bym wyglądała jak 10 latka, to przy nim wyglądałabym jak przy tacie, więc uwierz mi wygląd się liczy.

Gość ja powiem wam taaaaaaaaaaaaaak
Ellinka - haha ja też sobie tego nie wyobrażam, to takie żałosne... Ale to mówi o jej tacie a nie o niej. O niej to mówi wiele, że czuje się taaaaka dojrzała... cóż.. ciekawa rodzinka...

dziecko lepiej kladz sie spac bo jutro poniedzialek i do szkoly tzreba isc :o