Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiednyNieszczesliwy

Mam ładną dziewczynę

Polecane posty

Gość BiednyNieszczesliwy

Mam fajną dziewczynę. Ładne blond włosy, szczupła, itd. I niestety jest jedną z tych inteligentnych:(... Ma okropny nosek, jesli to w ogóle noskiem mozna nazwać!!! Wygląda okropnie z profilu, z przodu tez nie jest najlepiej. Rzuciłbym ją, gdyby nie to, że nie należy do głupich. Kulturalna, mądra inteligentna, może nie jakoś bardzo wybitnie, ale na tyle, aby dziwnie by mi było ją zostawiać z powodu nochala. Proszę o radę!:(

Gość trzeba było myslec glowa
poka zdjatko:)

To w koncu jest ladna czy wyglada okropnie ;P? Swoja droga - ile Ty masz lat? rzucac dziewczyne ze wzgledu na nos :/?

Gość BiednyNieszczesliwy
czemu baba? sam jestes baba;/ jak masz zamiar wkurwiac to lepiej nie wypowiadaj sie w ogole

Gość najs no najs po prostu
Czy ty wiesz co pisziesz ? chcesz rzucić laskę za jej nos? kretyn -.- jesteś ostatnim chamem i już. takich jak ty powinno się tępić -.- przyjrzyj się sobie , potem innym -.-

wyglad to nie wszystko. liczy sie to, co ma sie w glowie ! pamietaj ! uroda przeminie z wiekiem.. a inteligencja i madrosc pozostana..

Gość BiednyNieszczesliwy
Dear Miss, oboje jestesmy po 20. Jest ładna gdyby nie ten nos.. dlatego wlasnie postanowilem napisac tutaj, bo glupio zrywac przez nos!! a ja juz nie wytrzymuje!!

Gość czy ona nie ma czasem na imie
emilia i jest po filologii angielskiej??? bo chyba

Skoro sam twierdzisz,ze glupio zrywac przez nos,a mimo to chcez zerwac,to problem lezy chyba gdzie indziej. A Ty wstydzisz sie/nie chcesz do niego przyznac. Moze to w Tobie jest cos nie tak?

Gość BiednyNieszczesliwy
nie ;/ ona jeszcze studiuje, i nie filologie. Nikt mi jeszcze nic nie doradzil, dla was to dziwne, a mi to przeszkadza naprawde.. moze namowic ja na operacje czy co....

Gość BiednyNieszczesliwy
Niewiem gdzie moze lezec problem, takto miedzy nami jest ok. jak jestesmy sami, bo np wsrod znajomych wole byc bez niej, ona zreszta tez, chyba domysla sie, ze mi nie pasuje jej "nosek" pokazywac publicznie

Gość melissaa **
jak masz być nieszczesliwy to rzuć ją:D Przeciez przez całe zycie nie bedziesz jej ukrywał i chodził wszędzie sam. Daj sobie spokoj i dziewczynie tez :D

Gość frajejer z ciebie
wstydzisz sie jej. Szkoda ze ona nie zna prawdy

Gość BiednyNieszczesliwy
PoppierdalaczNickow jaka prowokacje do chuja? z laska nie laczy mnie zadne zyciowe uczucie, ale jednak cos tam jest, wszystko ma na miejscu, ale przez kinol wyglada chwilowo gorzej niz jakis pasztet. co ty bys zrobil na moim miejscu???? slucham

Gość dzentelmen ze krakowa
zerznij ją jeszcze raz. potem odpal papierosa i powiedz sory bejbe ale to koniec:)

Gość frajejer z ciebie
mam dla ciebie propozycje -pier***dolnij sie w ten swoj pusty leb

Z tej mąki chleba nie będzie... Zostaw dziewczyne, bo jej nie kochasz, jeszcze sie biedna kompleksow przy Tobie nabawi.

Gość JUZ sie nabawila

Gość zpierdalajta w majta
jasne przecież to baba

Gość Karmel_
Kurczę, zrywać przez nos. Sama nie cierpię swojego nosa i gdybym dowiedziała się, że chłopak zerwał ze mną właśnie przez ten mój kompleks, to chyba załamałabym się totalnie. :D ale muszę przyznać, że dość pusty jesteś.

Gość nie musisz zrywac
ona zrobi to pierwsza gwaratnuje jak tylko znajdzie kogos kto bedzie z nia z milosci

frajejer z ciebie wstydzisz sie jej. Szkoda ze ona nie zna prawdy frajejer z ciebie mam dla ciebie propozycje -pier***dolnij sie w ten swoj pusty leb ----------------------- dlaczego taka ostra reakcja? gdyby panna pisała, że chce rzucić faceta, bo ma za dużego penisa to ok. a już za duży nos to nie można rzucić? swoją drogą, to ten nos, nie urósł jej 5 dni temu. widziałeś go wcześniej, więc po co się w to angażowałeś?