Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiednyNieszczesliwy

Mam ładną dziewczynę

Polecane posty

przytulenie z zaskoczenia to wielka przyjemność, zapada w pamięć.. przynajmniej mi :) Będziesz nadrabiał te stracone kroki?

w miłość wierzę :) Co takiego się stało, że uwierzyłeś? To forum i wypowiedzi niektórych 'szczęśliwców'?

nie. pewna przygoda. pewien pechowy tydzień. pewien czarny kot. kolega po pracy podwoził mnie autem, ale miałem jeszcze kawałek do przejścia. zawsze tą samą drogą. pewnego razu drogę przebiegł mi czarny kot. szedłem z innym kolegą i można powiedziec wpuścił mnie w maliny. puścił mnie przodem, tak że to ja przeciąłem pierwszy niewidzialną nic pecha, pozostawiona przez tego kocura. na drugi dzień na siłowni doznałem kontuzji. później poparzyłem się. nie mogłem tez nic wygrac u bukmachera. ten kot codziennie przecinał mi drogę, skojarzyłem to po paru dniach. az w końcu gdy zobaczyłem go próbującego znów przeciąć mi drogę, wyrwałem przed siebie jak sprinter z bloków, z okrzykiem wojennym indiańskiego plemienia apaczy. czarny koszmar zawrócił, a mnie pech opuścił. :)

właśnie,co się dziwisz?! Myślałam, że się przyzwyczaiłeś do tego, że kobiety się Tobą zachwycają :D