Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olinka-okraglinka

Jaki rozmiar biustonosza wybrać?

Polecane posty

Gość Olinka-okraglinka

Mam maly problem :-) troszke mi sie ostatnio przytylo(3kg) i biust tez mi podskoczyl,do twj pory nosila biustonosz rozmiaru 75B i zrobil sie za maly postanowilam sie zmierzyc i dowiedziec jaki to mam faktycznie rozmiar moje wymiary to pod biustem 63cm i w 83cm normalnie w tz.zwisie 85cm z gory bardzo dziekuje

Gość asdfg
jak po przytyciu masz pod biustem tylko 63cm to jakim cudem nosilas rozm 75?To raczej powinnas miec rozm pod biustem maks60cm

Gość Olinka-okraglinka
Wlasciwie nawet przez mysl mi nie przeszlo zd moj rozmiar jest zly i to bardzo zly z przekonania ze nie mam olbrzymiego bistu i ze nie spotkalam sie z mniejszym obwodem jak 70 to tak uznalam za sluszne ze to jest to a teraz nie wiem jaki jest ten prawidlowy :-( jak mi glupio :-\

Tabelkowo 60F z marek polskich (oprócz Ewy Michalak, u niej wyliczasz osobno na stronie sklepu), 28(60)DD z brytyjskich :) Tutaj jest mapka z adresami dobrych sklepów, gdzie znajdziesz pełną rozmiarówkę i profesjonalną pomoc w doborze: http://stanikowamapa.prv.pl/ Odwiedź też koniecznie inne linki z mojej sygnaturki :)

Errata: jak w zwisie 85 to z ang. może być lepsze 28E - wyjdzie w mierzeniu :)

Głaszczko, o tym sklepie na Lobby kilka zdań jest (w wątku o dobrych sklepach stacjonarnych), ale może nie jest jeszcze na tyle "wyposażony" w rozmiary albo fachowy, żeby na mapkę trafił (na mapce są te najlepsze, sprawdzone przez większą liczbę osób)? Napisz jednak do dziewczyn zajmujących się mapką (stanikowamapa @ gmail.com) - w okolicach Olsztyna jest czarna dziura stanikowa i IMHO nawet nie do końca super sklep wart byłby odnotowania :)

No ja myślę, że warto go dodać, może jakimś innym kolorem, który uwzględniłby, że nie jest tam najlepiej, ale warto, bo w okolicy naprawdę nie ma nic innego. Obsługa może nie jest do końca profesjonalna, bo ja jako szczupła osoba (66 pod) prosiłam o 60 i 65, a po kilku przymiarkach i tak dostałam 70tkę, ale pani się starała :D Może niedługo do nich napiszę ;)

Gość okragla buźka
Powiedzcie mi jaki jest odpowiedni dla mnie rozmiar stanika. Pod biustem 71cm (mierzone na ścisło) i w biuście 83cm

Gość okragla buźka
??????????